Test af Revel Body

Revel Body er ikke en vibrator som man er vant til at se den. Mest af alt ligner det faktisk et webcam. Men nu skal man ikke lade sig snyde af dens design. Den er faktisk yderst effektiv.

Desuden er den ikke udstyret med en traditionel roterende motor. De fleste vibratorer i dag, virker på den måde at du tager en motor, og sætter noget tungt, på en uens akse. Jo hurtigere du roteter denne vægt omkring den uens akse, jo flere vibrationer skabes der.

Sådan virker Revel Body ikke. Denne kugle har et hul i midten, med et lille “stempel”, som er udstyret med en afrundet silikone spids. Eller spids er det ikke, den er mere flad end den er spidst i hvert fald. Når man starter den, så bevæges dette “stempel” op og ned, og hamrer dermed ned på din klit, eller hvor du nu måtte ønske det. Den har 10 forskellige hastigheder, og det sjove her er, at du faktisk ikke skal bruge de hurtigste, for at få mest muligt ud af den. Faktisk var vores erfaring, at de sidste 3-4 niveuaer var direkte ubrugelige, da det gik så stærkt, at man faktisk ikke mærkede noget, hvorimod de langsomme, tunge vibrationer fra niveau 1-5 – Dem var der noget ved.

I skal dog lige være opmærksom på, at hvis i er lidt langhårende dernede, så kan hårene blive fanget i den der op og ned bevægelse, og det må ikke være en behagelig oplevelse. Ikke noget problem her dog, da fruen altid er glat.

Lydniveuaet i denne, er dog ganske lavt – Det er ikke lydløst, som de ellers prøver at sælge den på, men det er absolut i et niveau der gør det til at holde ud.

Endvidere kan man tage den med i bad, da den er 100% vandtærevel-body-sonic-vibrator-tilbehoert. Men vibrationerne er ikke nær så gode under vand, som de er over.

Når Revel body skal renses, så skubber man bare stemplet ud af sin magnetiske holder, og du kan vaske både “huset” og stemplet hver for sig ganske nemt.

Men er den så pengene værd? Tja, det er vel smag og behag. Hos os kommer den nok til at blive hevet frem i ny og næ, men der findes mange andre gode vibratorer på markedet netop nu. Den er dog flot, både at se på, og i indpakning – Og så kan de første niveauer på den, stadig sætte underdelen i brand – Det er der ingen tvivl om.

NB – Produktet er udgået – Se det store udvalg af andre vibratorer.

Køb en vibrator her >>

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.