Test af de frække Magic Wands

Her har vi lavet en stor fræk test af de efterhånden meget kendte Magic Wands. En magic wand er ikke beregnet til at penetrere, men er udelukkende en klitoris vibrator. Den er oftest kendetegnet ved at have en stor bred berøringsflade, og så være ekstrem kraftig. Derfor er mange af de magic wands der er på markedet til ledninger, og det er der en god grund til. De vibrationer som du kan få ved en model med ledning, den er oftest meget kraftigere end den du finder ved en batteridrevet model.

Men der er mange modeller på markedet, så hvilke er bedst? Vi har prøvet nogle af de bedste, og kommer her med en ærlig anmeldelse af dem.

De wands vi har valgt at test er:

*Priserne kan ændre sig, da priserne er fra den 12. august 2015.

Test af Fairy Orignial Wand

fairyPris 459 kr.

Design: Designet er holdt i hvidt og lyserødt og den fremstår som meget feminin.

Funktioner: Trinløs indstilling af hastigheden via den praktiske scroll knap midt på staven.

Bedømmelse: Fairy wand var en af de første på markedet herhjemme, da den originale Hitachi wand ikke er tilladt at sælge herhjemme. Fairy så hurtigt muligheden og kom på det europæiske marked hurtigt. Hovedet er stort, og har nogle tunge kraftige vibrationer. Hvis du er til klitoris orgasmer, så er denne frækkert helt klart noget for dig, og prisen er jo på ingen måde afskrækkende. Desværre er den ikke ret støjsvag, så hvis du regner med lige at tage en diskret omgang mens svigermor render rundt, så glem det.

 • Tilsluttes stikkontakten
 • Mindre støjsvag
 • Meget kraftige vibrationer
 • Man kan købe tilbehør til den, som fx. g-punkts vibrator mm
Køb den her >>

Test af Sinful Magic Wand

sinful_magic_wand_1Pris: 499 kr

Design: Holdt i helt samme design som Fairy Magic Wand. Dog er farverne her holdt i sort. Af udseende er den nøjagtig magen til dets inspiration Fairy wanden.

Funktioner: En knap man scroller på, så man hurtigt og let styrer vibrations niveauet.
Bedømmelse: Sinful Magic Wand, er mere eller mindre en kopi af den populære Fairy Wand, og sidder man med dem begge i hånden mens man lukker sine øjne, vil det være næsten umuligt at mærke hvilken der er Fairy og hvilken der er Sinful. Så bedømmelsen er den samme som ved Fairy Wand, dog er vores oplevelse at Sinful Magic Wand ikke larmer nær så meget som Fairy. Men en ting er sikkert, Sinful magic wand er helt klart en oplevelse værd, og hvis du ikke er vild med Fairy’s meget feminine lyserøde design, så er denne helt klart vejen frem, og prisen er jo stort set den samme som Fairy’s.

Læs i øvrigt vores anmeldelse af wanden her.

 • Tilsluttes stikkontakten
 • Mindre støjsvag
 • Meget kraftige vibrationer
 • Man kan købe tilbehør til den, som fx. g-punkts vibrator mm
Køb den her >>

Test af Bodi-Spa Wand ”The Almighty”

bodi-spaPris: 799 kr

Design: Et design der er inspireret af en god film fra fremtiden. Men ikke desto mindre er de vigtige ting tilstede, det store brede hoved, og den lange slanke krop.

Funktioner: Denne wand adskiller sig fra nogle af de andre, ved at have mulighed for at gøre hovedet koldt eller varmt. Så hvis du nyder at lege med temperatur forskelle, for eksempel med glasdildoer, eller isterninger og/eller vokslys, så er dette wanden du skal have. The Almighty lever dog i den grad også op til navnet når det gælder vibrationer. Den er dog meget stor, og håndtaget kan godt være lidt svært at få et ordenligt tag på, især når den bliver lettere fugtig eller våd. Men ud over det, så er den spændende på grund af dets funktioner med kulde og varme.

 • Genopladelig via USB oplader
 • Blå og røde LED dioder i toppen der lyser når du bruger enten kulde eller varme funktionen
 • Meget kraftige vibrationer
 • 47 cm lang
Køb den her >>

Test af Nalone Wand

nalone-wandPris: 877 kr

Design: Luksuriøst og flot udseende vibrator i en rigtig god kvalitet

Funktioner: Denne magic wand har mulighed for at give små stød, så hvis du kunne tænke dig at eksperimentere med elektro sex, så er der her en helt klar mulighed. Du kan dog selv bestemme om den skal bruge elektro funktionen. Desuden er skaftet udformet som en dildo også, så den kan bruges som dildo også.

Bedømmelse: Nalone laver nogle ekstremt gode produkter, og selv om den ikke har opnået den store udbredelse herhjemme, så har den det mange andre steder. Den har en rigtig god størrelse, og ligger rigtigt godt i hånden. Der er desuden både vibrationer i både skaftet og i hovedet, hvilket vil sige du kan bruge den som wand, eller som en almindelig vibrator. Elektro funktionen er dog kun hvis du bruger den som wand. At wanden desuden både er vandtæt og genopladelig gør den ikke mindre spændende. Prisen er dog også derefter, men du får også ret meget for pengene i denne vibrator. Den kommer desuden i en rigtig flot opbevaringsæske.

 • Genopladelig via USB oplader
 • Vandtæt
 • Elektro funktion
 • Vibrationer i både skaft og hoved
 • Flot design
Køb den her >>

Test af Lelo Smart Wand medium

lelo-smart-wand-large-sortPris: 674 kr

Design: Eksklusivt design, i lækre matte Lelo farver, med et ergonomisk skaft, der er let at holde på. Meget luksuriøst at se på.

Funktioner: Vandtæt, opladelig, ledningsløs og med 8 forskellige vibrations mønstre.

Bedømmelse: Svenske LELO laver kvalitet og lækre designer produkter. Når man står med denne wand i hånden, så er man slet ikke i tvivl om, at der her er et kvalitetsprodukt. Den er lækkert udført, og har 8 forskellige vibrationsmønstre, så der burde være noget for dig også. Desuden er hovedet udstyret med en funktion, hvor du kan styre hastigheden ved hjælp af tryk. Basalt set betyder det, at hvis du presser hovedet hårdere mod din klitoris, så yder den kraftigere vibrationer. Det er helt klart en rigtig god funktion. Desuden er den mere støjsvag end mange af de andre wands.

 • Genopladelig via USB oplader
 • Vandtæt
 • Ekstremt flot og lækkert design
 • Mere støjsvag
Køb den her >>

Test af Lelo Smart Wand Large

lelo-smart-wand-large-sortPris: 917 kr

Design: Ligesom sin lillebror, så er denne wand holdt i et yderst lækkert design.

Funktioner: Vandtæt, genopladelig, ledningsløs og med 8 forskellige vibrations mønstre.

Bedømmelse: Ligesom sin lillebror, så rummer denne alle de funktioner der forventes af en vibrator i dette prisleje. Designet er enkelt, praktisk og flot. Den er også udstyret med sense-touch funktionen som gør, at du også kan styre hastigheden ved bare at trykke hovedet hårdere mod din klitoris. Der er ikke meget andet at tilføje her, ud over at vibrationerne denne wand leverere selvfølgelig er meget tungere, og dybere end sin lillebror. nogle siger det er meget bedre, og vi giver dem helt klart ret i den udtalelse.

 • Genopladelig via USB oplader
 • Vandtæt
 • Ekstremt flot og lækkert design
 • Mere støjsvag
Køb den her >>

Test af Fifty Shades of Grey – Holy Cow

holy-cowPris: 749 kr

Design: Dette er fra den officielle Fifty Shades kollektion og er som alle andre Fifty Shades produkter meget eksklusivt i dets design.

Funktioner: Vandtæt, opladelig, ledningsløs og med 8 forskellige vibrations mønstre.

Bedømmelse: Holy cow leverer vibrationer, og er en af testens mest støjsvage vibrationer. Men i forhold til nogle af de andre, så er den meget dyr. Til gengæld får du også en vibrator der i den grad er flot og funktionel. Kvalitetsmæssigt ligger vi næsten på niveau med LELO, det er i hvert fald marginalerne der adskiller dem. Hvis du går efter stil, så er dette helt klart staven for dig.

 • Genopladelig via USB oplader
 • Vandtæt
 • Yderst luksuriøs at se og røre ved
 • Mere støjsvag
 • Udviklet i samarbejde med forfatteren til Fifty Shades bøgerne
Køb den her >>

Test af Wanachi magic wand

hitachi-magic-wand-1Pris: 248 kr

Design: Holdt i sort og hvid

Funktioner: 9 Forskellige vibrationsmønstre samt et bøjeligt hoved.

Bedømmelse: Dette er en af de billigere modeller, og det kan man både se og mærke. Materialet er slet ikke i samme kvalitet som andre, og vibrationer er ikke på højde med de andre wands. Til gengæld får du her en billig og funktionel klitoris vibrator. Personligt foretrækker jeg at give lidt mere for mit legetøj, hvis jeg ved det er i en ordenlig kvalitet.

 • Bruger 2 x AA batterier
 • Ikke vandtæt
 • Billig
 • Støjsvag
Køb den her >>

Test af Divine Scintillation mini massager

divine-scintillationPris: 249 kr

Design: Sort skaft med lyserødt hoved. Skaftet er let bøjet, og giver mulighed for bedre at fokusere vibrationerne derhen hvor de gør mest gavn.

Funktioner: Tre forskellige hastigheder.

Bedømmelse: ADVARSEL – Stærk vanedannende. Lad dig ikke narre af denne lille frække bandit, den yder hvad den lover og mere til. Dets størrelse gør den yderst praktisk og anvendelig at tage med i sengen, og det bøjede skaft gør det nemt at ramme de rette områder med den. Vibrationerne er gode, hurtige og giver nærmest orgasme garanti. Desuden er den lige til at tage med i tasken på en fræk tur, eller bare når du skal ud og rejse. Hvis vi skulle vælge en vibrator af dem alle, så ville denne være et rigtigt godt bud. Den ser ikke ud af meget, men tro os, den er yderst fornuftig især til den pris. At den så samtidig er yderst støjsvag gør den på ingen måde dårligere.

 • Bruger 2 x AA batterier
 • Ikke vandtæt
 • Meget kraftig
 • Meget støjsvag
Køb den her >>

Test af Fairy Exceed Magic Wand

fairy-exceedPris: 559 kr

Design: Sort skaft, med hvid top og bund. Hovedet er stort og med store nubre der bryder den ellers ensartede flade.

Funktioner: Trinløs indstilling

Bedømmelse: Dette er anden generation af Fairy’s wand, og de har i den grad forbedret ydeevnen, og så leverer de altså denne vibrator med en ekstra lang ledning, hvilket gør det mindre træls at der er ledning på. Den yder 13.500 rpm, hvilket er en del. Vibrationerne er kraftige, og da selve den flade der trykker mod klitoris er nubret, så yder de en afveksling i trykket som bare gør at man har nemmere ved at komme. Det var i hvert fald indtrykket her. Så er du i forvejen til Fairy’s originale wand, så snyd ikke dig selv for denne, det er bare version to, og den er IKKE blevet dårligere!

 • 220 volt – Med ekstra lang ledning på 2.5 meter
 • Yderst kraftig
 • Sjove frække nubre på hovedet der gør den ekstra god
Køb den her >>

Vinderen af BEDSTE Sexlegetøjs Wand

Hvis du går efter en kvalitets wand, der kan holde i mange år, med et lækkert design, så er der ingen tvivl, så er det LELO Smart wand du skal vælge.

KØB LELO SMART WAND HER >>

Hvis du går efter en kraftig vibrator, hvor du er ligeglad med om den larmer lidt, så er der ingen tvivl om at Fairy’s Exceed wand er et rigtigt godt bud. Den leverer stærke vibrationer og det til en yderst god pris.

KØB FAIRY EXCEED WAND HER >>

Men den til den bedste pris, og yderst anvendelig så er Divine Scintillation et godt bud. Den har ikke helt så kraftige vibrationer som de to andre, men den er stadig kraftig, og så er prisen bare god!

KØB DIVINE SCINTILLATION HER >>

Klik her hvis du kigger efter et stort udvalg af magic wands.

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

En kommentar

 1. Tak for en god guide! – Min kæreste bliver forhåbentligt begejstret når jeg kommer hjem med nyt legetøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.