Tenga Flip Hole – test

Min tidligere erfaring med mastubatorer, har kun været med en Fleshlight. Tenga Flip Hole er også en masturbator. Der er ikke nogen efterligning her af en pornostjernes huller, blot en rund åbning.

Der er ingen fancy indpakning her, bare en gennemsigtig æske der udstiller Flip Hole’s former og farve. Der er 2 pakker med glidecremer, men de indeholder parabener, så dem vil jeg helst undgå at bruge. Jeg vil istedet anbefale en vandbaseret glidecreme, uden parabener. Men alle producenter vil selvfølgelig have du bruges deres produkter, og fraskriver sig enhver ansvar hvis du bruger andet. Men helt seriøst, så tror jeg ikke du får nogle problemer med at bruge nogen anden glidecreme, så længe den er vandbaseret.

Selve sleevet er lavet af det der hedder TPE, og har et mønster indvendigt der er rimeligt komplekst, så i stedet for at beskrive det, så er dt bedre bare at vise et billede af det.

Den bedste del er, at den kan kan blive åbnet, og bliver dermed delt på midten. Det gør det altså noget nemmere at få den rengjort ordenligt. Noget som jeg altid syntes er et problem med en Fleshlight. Gør det også nemt at fordele glidecremen ordenligt inden brug.

Selve punktet hvor du stikker penis ind, er dejligt, og det giver en vakuum effekt, da der er en en-vejs ventil i bunden. Så der er altså ikke noget glidecreme der kan komme ud. På siden af selve mastubatoren, der sidder der to knapper. En til at give lidt ekstra stimulering, og en der kan skabe ekstra vakuum indvendigt.

Som sagt, så gør designet det nemt at påføre glidecreme, da det bare er at åbne den. Syntes altid der er glidecreme over det hele, når man skal bruge sin Fleshlight. Husk nu, at du hellere må bruge mere glidecreme end for lidt. Jeg har prøvet med for lidt, og det føles som om min penis blev holdt fast i røret, som hvis det var en gang velkro.

Mit første indtryk af Flip Hole, er at den ikke er nær så blød som en Fleshlight, men de teksturer der er indvendigt, de kan mærkes mere. Følelsen er virkelig intens når du glider ind og ud. Følelsen er lige så mærkbar når du glider ind, som når du glider ud. Det har jeg ikke prøvet før.

Tenga har også gjort en del ud af vakuum effekten. Hvis du trykker på pladen foran, så får du altså vakuum, og kombinationen af vakuum og så teksturen, det gør det rigtigt godt. Desværre er den ikke en letvægter, så det er ikke en du bare kan bruge i timevis. Men den er som rødvin, den er god i små rimelige mængder.

Men nu til den store finale. At få orgasme udelukkende ved at bruge Flip Hole kræver en stærk hånd. Men hvis du tager din tid, og gør brug af dets teksturer og vakuum, så vil din orgasme blive meget mere intens. Du kan snildt bare skyde løs ind i Flip Hole, da den holder din ladning indenbords. Selv efter du har trukket penis ud, så er der intet spild.

Desværre har de smarte fyre hos Tenga endnu ikke fundet ud af, hvordan Flip Hole kan rengøre sig selv, men heldigvis så er det nemt. Du åbner bare for den, og så kan du nemt skylle og rense det indvendige uden nogle problemer. Efterlad den åben indtil den er tør, og derefter er det bare at lukke den og sætte den på plads.

Jeg vil give Flip Hole 9 ud af 10 for dets design, og funktion. Du kan simpelt hen ikke gå galt i byen med denne masturbator. Hvis du passer på den, så vil den passe på dig.

 

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.