Telefonsex med tøsen

Ham: Vækkeuret ringede alt for tidlig fredag morgen, Lige så snart jeg slog øjnene op tænkte jeg på hende igen og straks løb blodet til Pikken og den blev med et hård og stiv igen. Jeg havde lyst til hende, ringede til arbejdet og meldte mig syg og skrev straks en sms til hende “Hey frække tak for igår”

Hende: Solens stråler havde endnu ikke ramt mit soveværelsevindue da jeg blev vækket af en besked, det var fra ham… Alle følelserne og liderligheden væltede op i mig på to sekunder.. Glemte trætheden og læste beskeden med et kækt smil på læben. Svarede ham hurtigt “Godmorgen, selv tak det var vildt frækt”

Ham: Det overraskede mig meget at hun svarede tilbage, troede at det har var en engangs fornøjelse, vidste ikke rigtig hvad jeg skulle svarer, men en ting var sikkert jeg måtte bare gentage oplevelsen fra igår, så svarede lidt frækt “vågnede op og havde lyst til min slavetøs, tanken om dig der ligger helt nøgen, får liderligheden til at stige.”

Hende: Han havde lyst til mig igen, nød tanken om at mærke hans stive pik i min våde mis… “jeg har desværre ikke tid i dag, er det noget vi kan klarer over telefonen”

Ham: Hun ville dyrke telefon sex med mig, havde ellers taget en fri dag for hendes skyld, men det var bedre end ingen ting. Ringede hurtigt op til hende “Hey frække, hvad laver du”.

Hende: Der gik ikke mere end 2 minutter før han ringede til mig: “Hej, jeg ligger i min seng helt nøgen og tænker på dig”.

Ham: Hendes stemme var fræk og kåd så jeg måtte straks lege med min pik, kørte hovedet lidt frem og tilbage. “umm lyder frækt, ville så gerne ligge ved siden af dig, og finger kneppe din fugtige fisse, imens mine hænder klemmer om dine store patter”.

Hende: Hans ord var mere direkte i telefonen, end i virkeligheden, men det gjorde mig helt vildt opstemt, begyndte at røre mig selv de steder han beskrev, og tog mig selv i stadig at adlyde ham. “Ville nyde at du var her, så jeg kunne slikke dit pik hovedet og sutte på dine nosser præcist som du kan lide det, leg for mig”.

Ham: Pulsen hamrede afsted, hun gjorde mig vild, havde lyst til at rive hende rundt… Alt det jeg ville gøre ved hende fik min pik til at dunke…. “Jeg leger med mig selv allerede, kan slet ikke lade være, du tænder mig som ingen har tændt mig før. forestiller mig at det er dig der kører min forhud frem og tilbage over mit pikhoved imens jeg kysser dig hedt”.

Hende: Åååååhr: Begyndte intenst at røre ved min klit og give mig selv finger i mens jeg lyttede til hans liderlige stemme, jeg kunne hører ham stønne, hvilket gjorde at hornyheden tog til endnu engang, lukkede øjnene og nød det han gjorde ved mig og fik mig til “ummm, du er så fræk, ville så gerne sutte din pik lige nu, til du kom mig i munden, så jeg kunne smage dine safter helt ned i halsen”.

Ham: Shit, jeg var allerede ved at komme, så måtte holde lidt igen.. “Fortæl mig hvad du gør ved dig selv slave, jeg vil hører dig skrige din orgasme ud i telefonen”.

Hende: Kunne hører at han var tæt på udløsning, hvilket ophidsede mig endnu mere, jeg mærkede den velkendte varme der for gennem kroppen på mig, stønnede vildt og inderligt. “ummm, jeg kommer”.

Ham: Lyttede til hendes stønnen igennem telefonen, hun kom og det fik min pik til at eksplodere. “Jeg kommer også”.

Hende: Vi kom samtidig, det var virkelig lækkert, følte mig glad og afslappet og meget træt “hehe, godmorgen”.

Ham: Lå og nød den nu overståede orgasme, veltilpasheden. men havde endnu mere behov for at mærke hende hendes krop imod min nu “jamen godmorgen, var det godt?”

Hende: Hans stemme var mørk og maskulin, men mere afslappet nu, jeg nød hvert et minut jeg havde ham i røret. “Umm det var dejligt, men ikke så frækt som igår, savner din afstraffelse”.

Ham: Hun kunne altså virkelig godt lide det igår, alt det hårde og pirrende jeg gjorde ved hende, ville så meget mere ” ja det var lækkert, lad os gøre det igen, mangler og stadig nogen af dine 20 smæk på balden”.

Hende: Han ville gøre det igen, ideen fik min mis til at dunke og det bagerste hul snørrede sig sammen samtidig med at mine nippels blev stive. “Det er rigtig baby, hvad skal du i morgen”.

Ham: wow, ville få muligheden igen, hun skulle få min pik som hun aldrig havde fået den før, jeg skulle gennemkneppe hende til hun skreg for at få mig til at stoppe.. “I morgen, der henter jeg dig kl 6, så skal vi ud og spise”.

Hende: Ud og spise, det var mere end hvad jeg havde forventet, “Som du siger, vi ses i morgen”.

Ham: “Og forresten, godmorgen endnu en gang”.

Læs fortsættelsen her:Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.