Teknikkens glæder

Da han vågnede den morgen, havde han en ubestemmelig fornemmelse i kroppen. Det var ikke til at sige hvad det betød. Han havde drømt en dejlig fræk drøm og hans pik var helt stiv. Han hoppede ud af sengen og gik ud i badet. Solens stråler væltede ind af vinduerne og det fik hans humør til at stige endnu mere. Han tændte for vandet i brusekabinen og lod det risle ned over sin krop. Så greb han fat om sin pik, den måtte han hellere lige få ordnet. Han begyndte at onanere og inden længe kom han.

I køkkenet satte han sig med avisen og en portion morgenmad. Telefonen ringede. ”Ja hallo det er Klavs.” ”Hej Klavs, det er Marlene. Håber ikke jeg vækker dig, men jeg ville lige høre om du havde tid til at komme over og hjælpe mig med den der computer i dag. Fik den afhentet i går og synes det er irriterende ikke at kunne komme på nettet.” ”Det er helt i orden Marlene, jeg var oppe og sad bare og spiste morgenmad. Jeg kan være hos dig indenfor to timer. Vil det passe dig?” ”Du er en skatter basse. Så giver jeg frokost, hvis du har lyst?” ”Det er en aftale, vi ses snart så..”

En halv time senere sidder han i sin bil på vej ud af indkørslen. Der er nu ikke noget så dejligt som en lun lørdag forårsmorgen. Vinteren har langt om længe trukket sin klamme kolde hånd tilbage og fuglene er begyndt at synge lystigt. Klavs sætter en cd på musikanlægget og drejer ned på motorvejen.

Marlene er en skøn kvinde han har kendt i et par år. De mødte hinanden første gang på jobbet, hvor han er net og it sikkerhedschef. Hun var lige startet som kunderådgiver og havde et ordentligt bøvl med sin computer den første uge. Det fik han løst for hende. Siden gik det slag i slag. De begyndte at hilse på hinanden og blev til sidst hinandens fortrolige på arbejdspladsen. De havde været ude og spise sammen og snakkede også tit sammen i telefon, de var blevet ret nære venner og sås engang imellem.

Klavs kørte fra ved afkørsel 30 og drejede til højre ved første kryds. Han kørte i ti minutter og nåede så endeligt til hendes hus, hvor han parkerede ude foran.

Han gik op og ringede på døren, som kort efter blev åbnet ”Hej jeg hedder Birte” hun rakte hånden frem mod ham. Han greb den og sagde sit navn. ”Kom indenfor – Marlene er lige ude at handle ind til frokost, og så bad hun mig om jeg ikke lige kunne tage imod dig, hvis hun ikke nåede at komme hjem” Hun smilede til ham. ”jeg er hendes veninde helt tilbage fra gymnasiet, vi var ude og gøre natten usikker i går, og jeg har overnattet her.” Klavs kiggede på hende, hun var en slank og pæn kvinde. Hun var udfordrende klædt i en meget nedringet bluse og en sort nederdel i en form for læder. Man kunne se en tatoveret sommerfugl på det ene af hendes bryster. Klavs blev helt varm i kroppen.

Et øjeblik efter var Klavs i gang med at pakke Marlenes computer og skærm ud af æsken. Han havde rådet hende i model og mærke, samt hvad den skulle kunne for at hun havde en god maskine som kunne opfylde hendes krav. Den var ret smart, lille og kompakt, og kunne sættes op alle steder uden at den fyldte og var grim. Han ville sætte den til alle hendes apparater i huset som en styreenhed, så hun kunne se film og høre musik direkte fra den.

”Har du lyst til en kold øl.” Klavs vendte sig om og så Birte stå i døren med en dåsebajer. ”Ja hvorfor ikke.” Han tog øllen og åbnede den. ”Marlene har prøvet at fortælle mig, hvad det er hun gerne vil have lavet. Det lyder ret fedt, men jeg ved ikke om det er mig eller hende som er dårligst til teknik. Jeg har vist ikke helt forstået, hvad det er det går ud på.”

Klavs smilede til hende. Så tog han en tør af sin øl og gik i gang med en længer forklaring om trådløse netværk, bluetooth, sikkerhed, skærmopløsninger og en hel del andre af teknikkens glæder.

Pludseligt mærkede han hendes hånd på hans ene balle. De stod i Marlenes soveværelse og han havde netop vist hvor han havde tænkt sig at montere hendes nye 40 tommers HD skærm. Han mærkede straks reaktionen i sine bukser. Han vendte sig mod hende så de stod ansigt til ansigt med hinanden, og efter en kort pause kyssede hun ham.

Mens han kyssede med hende kunne han ikke lade være med at tænke på hvornår Marlene kom tilbage igen. Birte kyssede godt, og mens deres tunger udforskede hinanden, begyndte hun at massere hans allerede megahårde lem gennem bukserne.

”Hvad med Marlene” spurgte han Birte, som reagerede ved at grine forsigtigt, og efter lidt svarede ”gæt to gange hvis ide det her var ? ”. Lige først fangede han den ikke, men efter lidt gik det op for ham hvad hun mente. Han blev lidt pinlig berørt, og savnede ord, da Birte heldigvis sagde ”Hun har været tændt på ideen med os tre længe, men har været lidt genert på grund af jeres venskab”, og fortsatte efter at kysset ham igen ”så vi tænkte at det var nemmere at jeg lagde ud”.

Klavs var stadigvæk noget chokeret, men samtidig også lykklig over situationen, han havde flere gange fantaseret om Marlene seksuelt, men tanken om at være sammen med dem begge på en gang tændte ham endnu mere. ”Lad os smutte over i sengen, Marlene er her nok også lige straks” sagde Birte, og kort efter lå vi under dynen, begge kun iført undertøj. Vi lå og kyssede da Marlene trådte ind af døren til soveværelset iført sort lingeri, makeup, og jeg var noget rystet over hvor sexet hun så ud.

”Hej med jer” smilede hun, ”jeg kan se i er kommet godt ud af det med hinanden uden min hjælp”. ”Kom over i sengen til os” sagde Birte, ”her er dejligt varmt under dynen”. Lidt efter lå vi alle under dynerne i Marlenes seng, mens vi kyssede, krammede, og kærtegnede hinanden. Det føltes mærkeligt at være sammen med Marlene som jeg altid kun havde set som en god ven, og jeg kunne mærke at hun også var lidt nervøs, men efter kort tid løsnede vi op og var begge mere afslappede med situationen.

Mig og Marlene lå og kyssede, da jeg pludselig mærkede mine boksershorts blev revet af mig, og derefter Birte´s bløde tunge på mit pikhoved. Jeg stønnede svagt mens Birte kørte hendes tunge drillende rundt på pikhoved, så mærkede jeg hendes læber, og så omslutte hun min pik med hele hendes mund. ”Nyder du det søde ?” kom det drillende fra Marlene, selvom svaret talte for sig selv. Hun satte sig hen over mit ansigt med hver af hendes knæ plantet tungt på hver side af mig, og mens hun støttede med hendes arme på væggen pressede hun sin fisse ned mod mit ansigt og udbrød ”slik mig”. Marlene kørte hendes underliv frem og tilbage, og han kunne mærke hendes våde fisse køre hen over sit ansigt, og prøvede efter bedste evne at lade sin mund og tunge følge med.

Han havde midstet tidsfornemmelsen, men efter hvad der virkede som et par minutter byttede pigerne plads, og han slikkede nu Birte, mens Marlene forsigtigt legede med hans pik før hun begyndte at sutte den af på ham.

Pigerne lå nu og kyssede mens Klavs lå og betragtede dem og onanerede samtidig. Han var helt fasineret af dem, og tænkte for sig selv over hvor mange gange han havde drømt om at være sammen med to piger, og at de også var sammen.

Marlende som lå øverst vendte hoved og kigge på ham med helt blanke og klare øjne, ”Kom her søde” sagde hun, ”kom og tag mig”. Han rykkede sig over til hende, og hun bevægede sig op på alle fire.

Hun gispede og stønne samme øjebilk han gled op i hendes våde fisse, og det var ikke til at skjule hvor liderlig hun var. Han greb fast i hendes hofter og stødte hurtigere og hurtigere op i hende, og mærkede hvordan hun i takt pressede hendes underliv hårdt ned mod ham . Pigerne kyssede imens han kneppede Marlene, og han bukkede sig ned over hende, kyssede hende på hendes skulder og hals, og begyndte at massere hendes bryster. Birte brugte hendes ene hånd til at stimulere Marlene fisse, og hun stønnede høj i nogle sekunder, hvorefter hun kom i en voldsom orgasme. Han kunne mærke hele hendes krop krampe og ryste ukontrolleret, og hun udbrød et skrig der fik både Birte og Klavs til at kigge smågrinende på hinanden. Efter hun var faldet lidt ned sagde hun ”fuck hvor var det godt” gennem en stadig tung vejrtrækning, ”Det lød i hver fald sådan” kom det smilende fra Birte. Han kunne selv komme når som helst nu, og satte igen tempoet op, og mærkede Birte´s hånd som havde flyttet sig fra Marlene´s fisse til hans nosser. Kort efter kom han, og han nåede dårlig nok at trække sig ud af Marlene´s fisse, før han spjøtede ud over hendes ryg og baller.

Efterfølgende lå de alle tre under dynen og slappede af. ”Nå, jeg ved ikke med jer men jeg er blevet godt sulten” sagde Marlene, ”skal vi lave noget mad ?”. ”Det er jeg frisk på svarede jeg”. Vi tog alle tre først et lang bad sammen, og gik derefter i køkkenet for at lave aftensmad.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.