Tabu eller ej? Sexlegetøj til mænd

Mænd som bruger sexlegetøj, er ifølge kvinderne bedre elskere end mænd der ikke bruger.

Kvinder der brugte sexlegetøj, var engang for mange år siden dømt som værende enlige, eller seksuelle afvigere. Så er brugen af sexlegetøj blandt kvinder, meget mere socialt accepteret i dag. Men for mænd, der er den faktisk uændret.

Selv blandt kvinder, som ejer en helt natbordsskuffe fuld af forskelligt legetøj, så siger de at de ville blive skuffede hvis de fandt ud af, at deres partner også brugte sexlegetøj alene. Og mens kvinder åbent kan snakke om sexlegetøj, og komme med anbefalinger til hinanden, så vil en mand hvis venner fandt ud han ejede et stykke sexlegetøj, han ville mere blive gjort til grin og mobbet lidt, end han ville blive spurgt om at anbefale et produkt.

Måske er det fordi, at rigtigt mange tror, at sexlegetøj til mænd, det er udelukkende lolita dukker. Men der er heldigvis kommet en masse nye produkter, og der er næsten lige så meget forskelligt til mænd i dag, som der er til kvinder.

Men på trods af alle fordomme om legetøj til mænd, så er salget steget hele 1.000% i de sidste 10 år. Det mest populære af dem alle, er Fleshlight’en. En realistisk vagina, som kommer i et hylster der mest af alt minder om en lommelygte (deraf navnet). Det har nu et utal af forskellige accessories, lige fra automatiske opvarmere, en holder til bruseren, og en holder til din iPad.

I 2014 lavede det populære magasin FHM en undersøgelse blandt 5.000 mænd, for at finde ud af deres syn på sexlegetøj, og de kom frem til følgende:

51% af alle mænd ejer et stykke sexlegetøj, hvad enten det er en penisring – som i øvrigt var det mest populære med 30%, efterfulgt af Fleshlight, prostata massagere, penis pumper osv.
78% sagde at de ville overveje at købe et onaniprodukt til dem selv. 22% sagde nej tak.
70% kunne godt tænke sig, at det at købe onaniprodukter til mænd, var en hverdags ting, og ikke noget at skamme sig over.
69% ville lade deres partner bruge et onaniprodukt på dem
60% havde prøvet at bruge sexlegetøj sammen med deres partner, og havde nydt det
4% fandt onaniprodukter til mænd for “underlige”
Så hvorfor ser mange, brugen af sexlegetøj for kvinder som frækt, og brugen af sexlegetøj til mænd som noget perverst og forkert noget?

Der er faktisk læger, der anbefaler sexlegetøj som penispumper og penisringe som noget folk med erektil dysfunktion kan bruge.

Kvindelige kunder som starter med at købe et stykke legetøj til dem selv, kommer ofte tilbage og vil have noget til deres mand også. Eller mænd der har været og købt en vibrator til deres partner, kommer og vil have noget til dem selv også.

Det bedste valg, hvis du leder efter noget som er tæt på samleje, så vil vi anbefale Fleshlight, eller Fuck me Silly. Hvis de bare gerne vil have en orgasme, så er Octopuss eller Cobra Libre måske sagen. Eller måske en kombination med en prostata massager.

Men kære mænd – Lad være med at skamme jer, der er intet at skamme sig over. Sexlegetøj til mænd er kommet for at blive, og det er helt sikkert, at det bliver mere og mere socialt acceptabelt.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.