Swinging med venner

At swinge med sine venner – og bare det at spørge om de kunne være interesseret i at swinge med dig/jer, er et meget omtåleligt emne. Som venner/vennepar kan man måske have flirtet uskyldigt med hinanden, men ideen om at bytte partnere m.m. kan ende med at ødelægge ens venskab, hvis de ikke har samme interesse i at swinge, som du/i har.

Selvom dine venner skulle beslutte sig for at være interesseret i at swinge, skal i dog være meget forsigtige med hvordan i takler de kommende aktiviteter, for der er jo et venskab, efter legen stopper, og dette venskab skal gerne være et, hvor i stadig kan se hinanden i øjnene og være i rum med hinanden. Så tal tingene igennem stille og roligt, og så respekt hinandens grænser.

Men når det gælder at spørge sine venner, om de har lyst til at swinge med dig/jer, så findes der aldrig noget ”rigtigt” tidspunkt at gøre det på. Og spørg man ikke, får man jo aldrig noget svar. Men kast dig ikke ud i emnet som var det ingenting, pak det godt ind og tag snakken om det, stille og roligt.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.