Swingerklub – som første gang i Tivoli

Endnu engang har Mandeblogger skrevet et indlæg til Swingerklubben – Denne gang om hans oplevelse i swingerklubben Fun4two.

Adrenalinsuset, mens andre potentielle elskere kommer én i møde som cirkusheste og jeg står dér med dig i hånden.

Forlegenhed over det ukendte, som i løbet af aftenen vil blive forvandlet til en følelse af, at det er menneskeligt at ville have flere elskere på én gang.

At mærke parforholdets monogame understrøm glide bort i nogle timer, mens vi sammen kaster os ud i et hav af fremmede kroppe. I weekenden tager vi på swingerklub for anden gang. Denne gang i Danmark. Jeg er spændt og lidt nervøs. Lige som første gang.

At træde ud på dybt vand

I januar var vi på swingerklub i Rotterdam, Fun4Two, hvilket var en oplevelse for os begge. Det var en ’par-aften’, hvilket betød at alle var der sammen med en partner.

Det var en tredobbelt førstegang for os begge: det var første gang vi var på swingerklub; første gang vi dyrkede gruppesex og første gang vi så hinanden dyrke sex med andre. Rimelig vildt for en første gang at være!

Selvom vi var blandt en masse fremmede mennesker, følte vi os begge både trygge og modige. En stor oplevelse og et sted, som jeg kun kan anbefale til first-timers. Vi trådte varsomt ud i oplevelsen, så det tog os én til to timer at komme fra dansegulvet til selve oplevelsen. Vi havde på forhånd aftalt, at vi ville følges ad og ikke opsøge situationer, som vi ikke begge var trygge med. Det er er jeg rigtig glad for, fordi det gav os en rigtig god start.

Fodfejl

Når man træder ud på dybt vand er det svært ikke at begå fejl. Når alt er nyt er det naturligt at begå fejl. Min fejl var at jeg, i virvaret af kroppe og under suset fra andres prusten, glemte at alle disse herligheder ikke er gratis. At man skal huske at spørge om lov eller blive inviteret. Aldrig tage sig lov. I løbet af aftenen stod jeg foran en kvinde, som stod bøjet over et par i en gynge. Hun havde en slank og lækker krop og jeg fik en umådelig lyst til at røre ved hende.

Jeg kiggede på min hustru, som for at spørge om det var ok, at jeg rørte ved kvinden. Min hustru var ligeså betaget af synet og nikkede. Jeg strakte armen ud og berørte hendes baller ganske blidt. Først skete der ingenting og jeg var forundret over, hvor blød og glat hendes krop var.

Men pludselig vendte hun sig om. Hendes øjne var smilende og overraskede, men munden var lidt stram og lukket. Som om hun ville sige: “Du har ikke fået lov af mig, så det er ikke i orden!”.

Og selv når tilladelsen er givet, skal man bevæge sig langsomt fremad. Mærke efter. Både hos sig selv og på den fremmede krop, som man har fået lov til at nyde. Bevæge sig langsomt fra kroppens yderligheder og ind mod midten. Mod centrum.

Efterspil

Hvad fik vi så med hjem? For det første var vi rigtig glade for oplevelsen og stolte over, at vi havde haft modet til at gøre det med hinanden. Vi var rigtig stolte af vores beslutning og der var ingen tvivl om, at vi skal gøre dette igen. Oplevelsen var så god og positiv, at vi begge havde lyst til mere (vi gjorde det så i weekenden, og det var ikke helt det samme, men det fortæller jeg om en anden gang). First-timers – prøv Fun4Two!

Mandeblogger

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.