Sonja i de højhælede

For noget tid siden var jeg på kursus i en by i Jylland, og i nærheden af mit hotel var et gymnasium. Det var morgen, og jeg havde til hensigt at arbejde i hotelværelset i løbet af dagen. Jeg vågnede og var liderlig. Jeg tog min sorte dildo og gav mig selv en orgasme inden jeg kom ud af døren. Det var derefter, at jeg fik en ide om tage det frække tøj på, og tage en tur langs skolen for at se reaktionerne fra de unge mænd på skolen. Tja, jeg havde forberedt mig lidt før jeg forlod hjemmet, og havde pakket noget tøj der passede lige til lejligheden.

Røde læber og rød neglelak. Jeg havde en sorte florlet bluse med små mønstre, der skjuler her og der. Men hvis det er koldt, så stritter dine brystvorter gennem stoffet, hvis ikke du har en BH på. Og bh – tja det havde jeg ikke på. Jeg tog et par sorte selvsiddende, og en af mine korteste nederdele. Den er meget kort! Jeg tog et lang sort læder bælte på, og  mine nyindkøbte højhælede sorte læder støvler, der stopper midt på læggen. Jeg tror hæle højden er omkring 12 cm.

Jeg kiggede i spejlet – tør jeg gå sådan her, tænkte jeg. Sikker på, jeg tør, tænkte jeg, og knappede blusen næsten ned til navlen. Mine store bryster blev udsat betydeligt. Før jeg gik ud, spekulerede jeg på, om jeg skulle have trusser på. Men da det var ret varmt i vejret, besluttede jeg mig for at gå uden.

Det snurren i maven af spænding, da jeg låste døren til mit hotelværelse og trippede ud til elevatoren.

Da jeg kom ud på gaden, kunne jeg se at kanten fra de selvsiddende kunne anes lige under den korte nederdel. Nogle biler dyttede bag mig og smækkede bremserne i foran et fodgængerfelt, for at lade mig passere.

Da jeg kom til skolegården, kunne jeg se 5-6 fyre stå og snakke. Pludselig vendte de alle sig imod mig, og jeg hørte nogen sige: Tjek lige hende! De blev tavse og fulgte mig med øjnene. Jeg gav dem en forførende smil. Jeg kunne mærke deres øjne, selv efter at jeg passerede dem. Da jeg kom ud af syne, følte jeg, hvor våd jeg er blevet mellem benene. Jeg var ophidset af spændingen og følte mig høj af alle de liderlige blikke på min halv-nøgne krop.

Jeg kunne ikke hjælpe mig selv, og efter et hurtigt kig ind i en forretning, vendte jeg om og gik tilbage igen. De så mig med det samme. Jeg kunne mærke deres øjne brænde på min krop. Jeg satte farten lidt ned, så jeg kunne synet af dem.

En dråbe rendte ned af mit ene ben, så liderlig var jeg da jeg passede dem igen. Jeg gik videre ned af den smalle gade. En sportsvogn cabriolet kørte ind foran mig og parkerede 20 meter foran mig. Chaufføren blev siddende i bilen, og jeg kunne se han vendte sig om for at kigge efter mig. Da jeg nåede op på siden af bilen, rullede han vinduet ned og spurgte om jeg vidste hvor Vibevej lå.

Jeg gik hen til bilen, og skulle lige til at sige at jeg ikke vidste hvor Vibevej lå, da jeg så han sad med bukserne åbne, og et fast tag i en dejlig stor pik. Selv om det var en stor pik han havde, så var det glansen på den der gjorde mig blød i knæene. Den var flot. Smuk ville jeg nærmere sige.

Han begyndte at lege med den stille og roligt, mens jeg med hjertet i halsen sagde, “Nej, jeg bor ikke i byen”, mens jeg lænede mig frem og lagde hænderne på bildøren. Jeg ville ikke gå glip af det syn.

Et lille støn undslap hans læber, da jeg lænede mig frem. Hvad jeg ikke lige havde overvejet var, at mine bryster nu næsten var i fri dressur, da jeg havde knappet blusen så meget op.

Han rykkede lidt hurtigere i sin pik. “Jeg har set dig gå rundt her i et stykke tid,” sagde han, “Du er fræk som en i helvede”, “Kan du lide at gå rundt klædt sådan ud?” – “Du gerne være tøs, hva?”.

Uden at vente på mit svar, fortsatte han. “Damn en kort nederdel du har, du gør mig så forbandet liderlig, du ved, at, huh.” Han gispede mere og mere intens.

Jeg stod og smilede og nød hans onani og hans uforskammede sprog.

“Du gør mig så liderlig, du er en dejlig tøs,” sagde han, jeg kan lide ældre kvinder og de støvler……..”.

Jeg lod ham fortsætte. Det var de enkle spilleregler.

“Kom sæt dig ind i bilen i et stykke tid,” sagde han, “Jeg lover jeg vil ikke gøre noget, jeg vil bare have dig her og se på dig.”

Jeg overvejede min sikkerhed et stykke tid. Lige der på gaden, var det nok ikke nogen stor risiko. Problemet var, om han ville køre væk med mig. Men bilen var åben, så det ville helt sikkert være noget problem, at springe ud på et belejligt tidspunkt. Desuden blev bilen parkeret tæt på den forankørende, så han ville skulle bakke først for at køre væk. Og så ville jeg have tid til at springe ud.

Jeg åbnede døren og satte mig ind i bilen til hans store glæde. Nederdelen kravlede højt op, og mine bare lår viste sig.

Han stønnede og gispede og rykkede intensiveret i hans pik. Hans blik vandrede ned langs min krop. Jeg nød at se hans store pik ……… med den smukke glans.

“Hvorfor sidder du med benene over kors,” spurgte han.

Jeg spredte benene lidt, og kunne mærke hvor våd jeg var blevet.

“Min pik bliver så hårdt, når jeg ser på dig ……… Du kan lide pik, hva ……… Du sutter pik med dine tøs røde læber, hva …… Du går uden trusser, hva, spurgte han.

“Du bliver nødt til at kigge efter,” sagde jeg, og satte min venstre støvle hæl på gearstangen og blottede min fisse for ham.

Han lænede sig frem og med en gabende mund og store øjne, han stønnede; “Oohhh ……… ……… oohhh oohhhhhhhhh og tre sprøjt af sperm ramte radioen.

Jeg lagde en finger for munden og sagde: “Tak” og gik ud af bilen.

Helt fortumlet og liderlig, gik jeg videre. Jeg så en bænk i en lille grønt område lige over gaden, så jeg gik derovre. De unge mænd på skolen, så jeg ikke længere. Sandsynligvis var de til time nu.

Jeg sad på bænken og tænkte over hvad der var sket. Det var lækkert og uventet. Og spændende.

I det fjerne kunne jeg se en ældre mand kigger på mig. Jeg sad og nød solen, og sad og tænkte på fyrene i skolen vidste, at jeg gik uden trusser.

Efter 10 minutter, ser jeg en af de unge mænd komme ud af skolebygningen. Han går langsomt, men kursen er direkte imod mig og bænken. Han kommer og sætter sig på bænken diagonalt foran mig.

Jeg hilste ham og spurgte ham, om han ikke ville være til time nu. “Jo,” sagde han, “men jeg sagde til læreren, at jeg følte mig dårlig.”

Jeg så, at han havde svært ved at tage øjnene fra min krop. “Kom og sæt dig her,” sagde jeg til ham.

Han smilte da han satte sig ned, og jeg kunne ikke lade være med at ligge min hånd på hans bule i bukserne. “Føles det her godt”, spurgte jeg. “Ja, det gør det”, sagde han. Jeg kunne mærke hans pik var grundigt stiv.

Hvad der nu skete, var måske ikke meget pænt af mig. Men jeg nød det og blev sindsygt liderlig. Han kiggede på mine bryster, som var klart synlige under blusen, blot et par cm fra hans hoved. Hans blik vandrede fra mine højhælede støvler op langs lårene. Jeg spurgte, om han havde set en kvindes fisse. Nej, han ikke havde. Han gispede, da jeg sagde, at jeg ikke har nogen trusser på. “Så du kan se,” sagde jeg, og spredte benene. Han bøjede sig ned og kiggede beundrende på min glatte fisse. Jeg kiggede op for at se, om nogen så, hvad vi lavede. Men jeg kunne ikke se nogle.

“Hvis du vil, er du velkommen til at følge mig til mit hotelværelse,” sagde jeg til ham. “Der kan du slikke min fisse.” Han var lidt nervøs og sagde, at han havde fortalt læreren, at han ville komme tilbage. Damn, tænkte jeg. Jeg ville bare have pik og så frem til at ligge med benene spredt på sengen, og en lydig tunge, der slikkede mig.

Han var glad, da jeg foreslog, at han kunne komme til mit hotel i aften i stedet. Jeg ledte efter et visitkort fra hotellet. Jeg bukkede mig ned for at tage tasken på jorden, mens jeg lod ham se hvor våd jeg var mellem benene.

Jeg stak ham kortet, og gav hans pik et sidste klem, før jeg rejste mig for at gå.

Hvad der skete på hotellet senere, det er en helt anden historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.