Slave for en dag

Mørket svandt langsomt mens solen forsigtigt steg op i horisonten. Fuglene begyndte deres glædeskor over en ny og ubrugt dag.

Lyden af fuglenes sang trængte langsomt ind i min bevidsthed, samtidig med at solens første stråler faldt ind mellem de tynde, hvide gardiner og ramte mig blidt.

Jeg strakte mig, men nænnede ikke at åbne øjnene. Ønskede at blive lidt endnu i den dejlige drøm jeg havde haft. Jeg kunne ikke rigtigt huske den, men den var vist dejlig for jeg følte mig glad og lykkelig. Lyden af hans trin overdøvede ikke fuglene, men fik mig dog til at åbne øjnene. Jeg kiggede lige op i hans stålblå, smilende øjne og mumlede godmorgen.

“Godmorgen min skat – er du klar til den store dag?” spurgte han.

NU var jeg pludselig helt vågen. Min kæreste var allerede klædt på og så forventningsfuld på mig. Vi havde kun kendt hinanden i en måned. Han havde for nylig fortalt mig, at han tændte meget på S/M og havde svært ved at forestille sig et forhold uden.

Det sagde ikke mig noget, men jeg havde nu indvilliget i at afprøve det lidt. Jeg skulle forsøge at være hans slavinde i dag.

Jeg fik lidt sommerfugle i maven ved tanken, men var ikke nervøs, og jeg nikkede til ham.

“Din dag er begyndt. Det er tid at stå op og gå i bad,” sagde han. “Når du har været i bad gør du dig smuk og klæder dig lækkert og frækt på. Husk at barbere dig ordentligt, og husk reglerne.”

Åh-åhh – jeg skulle barberes mellem benene. Helt glat skulle det være. Det havde jeg aldrig prøvet før, men alting skal jo prøves mindst én gang.

Reglerne ja – bare jeg nu kunne huske dem: Trusser var forbudt. Benene over kors var forbudt. Sidde på knæ – åh nej – der var for mange til at jeg kunne dem udenad. Nå pyt – det kom nok. De bekymrede tanker forsvandt hurtigt, da han med et snuptag rev dynen af mig.

Jeg smuttede grinende ud på badeværelset og fandt ladyshaveren frem for at tage det værste. Jeg kiggede i spejlet og så en smilende kvinde der var en anelse rød i kinderne og så 10 år yngre ud end normalt. Hmm – underligt. Lige vågnet, og alligevel så frisk at se på. Det plejede jeg ikke at være. Det måtte være spændingen.

Jeg satte stikket i til maskinen og hørte den velkendte brummen. Normalt blev den kun brugt til benene, men denne gang foregik det lidt højere oppe.

Det kildede dejligt og jeg gav mig lidt hen til følelsen. Maskinen virkede på mere end én måde.

Hurtigt var krøllerne væk og jeg tændte for bruseren og skyndte mig under den. Uhmmm, det var dejligt at mærke de varme stråler mod kroppen, og jeg lukkede øjnene.

Nå, det går ikke – jeg skal jo se og blive færdig. Hurtigt sæbede jeg mig ind, men lod hænderne dvæle lidt ved brysterne, der struttede
forventningsfuldt. Reaktionen udeblev da heller ikke. Der er direkte forbindelse mellem brystvorterne og underlivet. Straks man berører vorterne, begyndte varmen at brede sig mellem mine ben. Jeg glemte tiden lidt og nød følelsen. Jeg blev mere og mere ophidset ved berøringen, og lod fingrene glide ned. Jeg skulle bare lige mærke… men så stoppede jeg brat og tog fat i skraberen. Ellers var det da endt helt galt!

Forsigtigt barberede jeg først det øverste af trekanten til det var helt glat. Så fik de ydre skamlæber turen – meget forsigtigt for ikke at skære mig. Nu må jeg huske, at det skal være helt glat. Uhmmm – det føltes bare så lækkert. Jeg lod fingrene lege lidt med klitoris, der nu var helt opsvulmet.
Bare tanken om at jeg var glatbarberet var nok til at tænde mig. Det var rigtig frækt syntes jeg. Jeg var drivende våd og det var svært at lade være med at lege lidt. Jeg lod fingrede glide stille over klitoris.

Jeg lukkede øjnene og svævede ind i fantasiland.

Damn – jeg kom lige i tanke om reglerne. Ingen orgasme uden at jeg havde fået lov. Og ikke lege uden tilladelse. Øv!

Så blev jeg jo nødt til at stå ud af badet. Jeg smurte mig ind i en lækker creme og tog tøjet frem, som jeg havde lagt ud allerede i aftes. En kort, blomstret og gennemknappet sommerkjole, der sad helt stramt ned til livet.

Jeg undlod at knappe de 2 øverste knapper, og tjekkede i spejlet. Jo, det gav en flot kavalergang.

Ordne håret og makeup på. Lige et sidste tjek i spejlet. Så kan jeg vist godt gå an. Forsigtigt åbnede jeg døren og listede ind i spisestuen.

“Hvad er det for en tid at være om det?” Stemmen var hård og øjnene som stål.

“Jamen jeg skulle jo…” var det eneste jeg nåede at sige.

“På knæ når du taler til mig,” lød det fra ham.

Jeg faldt omgående på knæ på et blødt tæppe, som han tilsyneladende havde lagt til det samme… og mærkede, at jeg var blevet våd – igen. Hans hårde stemme og øjne ramte mig lige mellem benene. Gosh – det havde jeg ikke troet var muligt.

“Når jeg beder dig om noget, skynder du dig. Forstået?”

“Ja, Herre” stammede jeg og slog blikket ned.

“Rejs dig, så jeg kan undersøge, om du har barberet dig ordentligt.” Han sagde det i et tonefald, der ikke tålte modsigelse.

Jeg rejste mig omgående. Han pegede på bordet, og jeg satte mig selvfølgelig ned på en stol. Hurtigt hev han mig op igen og skubbede stolen væk. Han bukkede mig henover bordet, så enden strittede lige bagud.

Hans fingre gled ned over min nybarberede, drivvåde fisse. De standsede brat da de nåede indersiden af skamlæberne. “Du har ikke gjort det ordentligt. Om igen. Og skynd dig. Bagefter kommer du herind igen.”

Jeg skyndte mig ud på badeværelset igen og var ved at græde. Hvorfor blev jeg så ked af det? Bare fordi han ikke var tilfreds! Jeg burde da blive vred i stedet for. Men det var jeg ikke i stand til.

Jeg var meget omhyggelig med barberingen dennegang, og forsøgte end ikke at lege lidt. Da jeg var sikker på, at der ikke var den mindste stub nogen steder, skyndte jeg mig tilbage i stuen. Jeg kastede lige et blik på ham og lagde mig så på knæ foran ham.

Han skubbede mig ned, så jeg lå med panden på gulvet og røven i vejret. Han lod igen fingrene glide undersøgende rundt for at finde en “helligdag” og jeg kunne ikke undertrykke en stønnen.

Med et lille klap i enden sagde han “det var flot, du kan jo godt”. Han trak mig op ved håret, kyssede mig let på panden og smilede.

“Nu vil jeg gerne have serveret en kop kaffe. Der må ikke mangle noget på bakken – husk det.”

Han havde tidligere vist mig et billede af en slavinde, der serverer for sin herre, og havde fortalt mig, at han tændte på det.

Da jeg kom ind med bakken sad han fordybet i avisen. Han bemærkede slet ikke, at jeg kom ind. Eller gjorde han?

Jeg satte mig pænt på knæ og satte bakken på bordet. Forsigtigt hældte jeg kaffen fra stempelkanden op til ham og passede på ikke at spilde. Jeg sad afventende med hænderne på ryggen, da han så op fra avisen. “Mangler der ikke noget?”

Jeg tænkte mig hurtigt om. Der var da underkop under koppen og et askebæger. Hvad kunne han mene? “Du bruger da hverken sukker eller fløde… Åh ja for pokker!”

Hurtigt rejste jeg mig og tog bakken med. På kontoret stod hans store taske med alt udstyret. Jeg fandt hurtigt den flotte pisk med det blanke håndtag.

Jeg stod lidt og vejede den i hånden inden jeg lagde den på bakken og gik tilbage i stuen. Jeg var ikke meget for det.

Jeg satte mig på knæ igen og overrakte pisken til ham. “Det var flot.” Han smilede til mig. “Næste gang glemmer du den ikke – har jeg ret?”

“Ja Herre.” Min stemme rystede en smule.

Han tog om mit ansigt med begge hænder, kyssede mig dybt og satte sig godt tilrette igen.

Jeg afventede hvad han nu ville, men han læste bare videre i avisen og drak sin kaffe.

Jeg blev pænt siddende på gulvet, men sad lidt uroligt.

Det kriblede i mig for at være lidt aktiv. Hvis han bare læser, kunne jeg da lige vande blomsterne, tænkte jeg. De hang lidt med hovederne på grund af de sidste dages varme.

Han kunne vist næsten læse mine tanker og så på mig med et bestemt blik. “Du bliver bare sid dende – og dog, du må hellere hente dig en kop kaffe og lidt at spise, så du har noget energi.”

Jeg var ikke sen til at få hentet min morgenkaffe og et stykke brød.

Efter et lille stykke tid, kiggede han op fra avisen. “Vil du være sød at hente dine manchetter og tage dem på. Både til hænder og fødder. Bagefter kommer du ind i soveværelset.” Han lagde avisen sammen mens han talte. Jeg rejste mig omgående og gik hurtigt ind på kontoret efter manchetterne. Det var jo ret spændende dette her. Gad vide hvad han kunne finde på.

Jeg fik hurtigt manchetterne på og gik ind i soveværelset.

Der var i mellemtiden blevet hængt et par kæder op. De var gjort fast i etpar kroge i loftet og hver sin væg, så kæderne hang som at par guirlander fra loft til væg.

“Kom herover.” Hans stemme var blød og jeg var ikke nervøs mere.

Mine arme blev sat fast i kæden med karabinhager og det samme gjaldt mine ben.

Jeg stod nu med arme og ben spredte, fastlåst. Jeg fik et tørklæde for øjnene, så jeg intet kunne se. Det var vildt ophidsende.

Han kærtegnede mig lidt udenpå kjolen og kyssede mig inderligt.

Pludselig rev han kjolen op med et snuptag, så knapperne fløj til alle sider som projektiler. Jeg blev lidt forskrækket, men vidste jo godt, at det var noget han også tændte på, så jeg overvejede end ikke at protestere over den ødelagte kjole.

Så stod jeg der, nøgen og helt forsvarsløs. Den tanke fór igennem mit hoved, at med en nybarberet fisse og en itureven kjole, så kan man ikke være mere afklædt og nøgen. Han har set mig uden tøj dagligt, men aldrig på denne måde… jeg følte mig udstillet for hans vurderende blik.

Han kyssede mig på halsen og hans hænder gled langsomt ned over min krop. Han gik om bag mig, og hans hænder lagde sig som en BH omkring mine bryster.

Han klemte lidt og fik med fingrene fat i brystvorterne og legede lidt med dem. Jeg kunne ikke holde en stønnen tilbage, og han roste mig for det. “Det er dejligt, der skal mere lyd på, ellers ved jeg jo ikke, hvor jeg har dig,” sagde han og klemte vorterne mellem fingrene. Jeg holdt nu ikke mine lyde tilbage og stønnede og klynkede højlydt. Hans hænder arbejdede sig ned mod mit skridt, der var helt klar og åbent for hans tilnærmelser. Han kom nu om foran mig og begyndte at slikke min krop fra halsen og ned, alt imens hans smidige fingre legede med klitoris. Da hans tunge nåede klitten, stoppede han og rejste sig.

Op af lommen trak han 2 brystklemmer, der blev sat fast i mine brystvorter.

De klemte hårdt og jeg gav mit højlydt. For at bøde lidt på smerten, slikkede og kyssede han vorterne med klemmerne i. Det var ufattelig dejligt.

Smerten forsvandt næsten selvom han nu hængte 2 små lodder i. Mine fyldige bryster blev trukket ned mod gulvet af vægten og de øverste karabinhager blev flyttet lidt nedad, så jeg kunne bukke mig fremover.

Hans hænder flyttede sig nu om på min røv, hvor de gled kærtegnende rundt på ballerne. Pludselig faldt der et slag med flad hånd på hver balle. Det gav et sæt i mig, og jeg kunne ikke tilbageholde et lille skrig. Varmen fra slaget bredte sig hurtigt og krøb igennem min krop om til fissen, der – om muligt – blev endnu mere våd.

Han fortsatte slagene i en rytme, der gjorde det muligt for mig at kapere dem. Mellem slagene kørte han tungen rundt på stedet, hvor han havde ramt.

Det kølede dejligt og igen var det som om, at blandingen mellem lyst, kærtegn og smerte samlede sig i og omkring klitoris. Han roste min røv for den flotte røde farve, den fik.

Jeg ved ikke, hvor mange slag jeg fik, men min hud virkede næsten bedøvet. Vel gjorde det lidt ondt, men på en mærkelig, ophidsende måde.

“Er du klar til at prøve pisken?” spurgte min dejlige kæreste. Jeg tøvede og svarede ikke omgående.

“Svar når jeg taler til dig.” Denne gang var stemmen hård.

“Øhh – jah – det tror jeg da.” Min stemme rystede en anelse, men jeg var egentlig ikke nervøs, for jeg stolede 100% på at han ville passe på mig, og ikke gøre noget som kan kunne se, at jeg ikke kunne klare.

“Hvad hedder det?” Ordene kom som piskesmæld.

“Ja tak Herre, jeg er klar,” svarede jeg med klar stemme.

Hans stemme bliv lidt mildere: “Det var godt,” sagde han og gav mig et kys.

Jeg kunne mærke pisken kærtegne mig ryg – stille og roligt. Derefter kom det første slag. Jeg var anspændt, men det gjorde ikke ondt. Der kom kun nydelseslyde ud af min mund for hvert slag.

Jeg var godt klar over, at han var meget blid ved mig, og bad om mere, men nej! Han lod som om han ikke hørte det, og fortsatte i sit eget tempo. Jeg nød det bare for meget – måske fordi min hud var lettere bedøvet af de mange slag med hånden. Safterne drev ned af lårerne på mig, og jeg kunne mærke orgasmen komme tættere på hele tiden. Det føltes som om at den arbejdede sig frem til klitoris, for derefter at fjerne sig igen. Som bølger der vælter ind over stranden for derefter at trække sig tilbage til havet igen.

Efter en rum tid stoppede han sit foretagende og bad mig stå ret op.

Han nussede mine bryster og fjernede så klemmerne. Det udløste et mindre skrig – damn, hvor gjorde det ondt, da blodet kom tilbage til vorterne. Hvis det gjorde ondt med klemmerne i, så gjorde det 10 gange mere ondt at få dem fjernet igen.

Han nulrede og kyssede mine klemte brystvorter, og smerten der blandede sig med lysten gjorde, at mine ben exede under mig.

Han tog fat om mig og løsnede armene – bøjede sig så ned med mig hængende over skulderen og fjernede så dem på benene.

Han lagde mig nu ned på et blødt tæppe der lå på gulvet. Her fortsatte han med at lege med brystvorterne. Lod tungen glide drillende rundt om og klemte samtidig omkring den anden vorte.

Nu kunne jeg ikke ligge stille. Mit underliv roterede som en grillkylling og han flyttede opmærksomheden nedad – fra brystet ned over maven, der bevægede sig i takt med min heftige vejrtrækning som bølger på en stormfuld dag.

Tungen nådede den glatte fisse, der løb næsten som en syndflod. Han lo og sagde, at han aldrig havde oplevet nogen være så våd.

Tungen gled ind mellem skamlæberne og han slikkede grådigt mit skød. Han stønnede, at det var som honning og smagte ganske vidunderligt.

Jeg gispede højt da han pludselig lod 2 fingre glide ind i varmen. De gled ind uden problemer, så en tredje finger fulgte hurtigt efter. Så kom lillefingeren med, og han lagde tommelfingeren ind i håndfladen og pressede forsigtigt. Med et lille skrig tog jeg imod hele hans hånd. Han knyttede hånden og kneppede mig forsigtigt med den knyttede hånd, mens tungen legede på klitoris.

Jeg kunne mærke sammentrækningerne bølge i hele underlivet, og jeg nåede lige at råbe “Må jeg komme?” før jeg kom i en kæmpe orgasme, der klemte hans hånd som i en skruestik.

Han fortsatte ufortrødent med tungen, og orgasmen fortsatte i bølger. Jeg opgav at tælle, for den ene afløste den anden.

Til sidst skreg jeg “Stop” – nu kunne jeg bare ikke holde til mere. Jeg faldt totalt sammen med et stort lykkeligt smil.

Jeg havde da aldrig troet, at det kunne være sådan. Tørklædet blev fjernet, jeg missede mod lyset, og så hans glade ansigt smile mod mig.

“Det lod da til at du kunne li det, skat,” sagde han drillende.

OM jeg kunne!

Han kyssede mig og formanede mig om at blive liggende, mens han hentede et tæppe og lagde det over mig. “Nu bliver du liggende med lukkede øjne uden at tale, til jeg kommer igen,” sagde han kærligt.

Jeg så taknemmeligt på ham og lukkede øjnene.

Jeg tænkte hele oplevelsen igennem og var pavestolt. Dette var stort! Det største jeg havde oplevet – i hvert fald omkring sex.

Bare det at ligge på knæ for ham gjorde, at jeg fyldtes med kærlighed og hengivenhed over for min Herre. Sådan kaldte jeg ham allerede i tankerne, for jeg vidste med sikkerhed, at jeg havde en slavinde i mig. Hun skulle bare lokkes frem, og det havde han formået.

Jeg glædede sig allerede vildt til næste gang. Måske kunne jeg så lokke ham til at gå bare lidt videre…


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Se også

Turen hjem

Det er fredag aften og de har været i byen og hygge sig, danset hele …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.