Skolefesten

“Searchiiiiiiing, SEEK AND DESTROY”

Jeg sang med på musikken for fuld skrue. Jeg elskede Metallica, det havde været mit favorit band siden jeg var 13, og nu var jeg 18.

“Karsten, skrue ned musikken! Jeg snart et hjerteanfald her! ”

Min far råbte nede fra stuen.

Fuck, det var den bedste del af sangen. Jeg skruede ned for anlægget, indtil musikken blev spillet på et niveau som min far måske ville kunne holde ud.

“Tak!” – råbte far ironisk op til mig.

“Du er velkommen!”

Jeg hadede det faktum, at jeg ikke kunne skrue op for lyden og head-bange som jeg ville. Med mit skulder-lange, mørkebrune hår viftende omkring mig Jeg følte mig som et rigtig metal-head. Jeg elskede at lytte til Metallica, AC / DC og mange andre rock / metal bands, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad folk kunne lide ved Beyonce og Medina. Alle deres sange lød ens alligevel.

Jeg gik nedenunder og tog en snack. Min mor stod og lavede mad, og hun fortalte mig, at maden ville være klar inden for en time, men jeg havde ikke rigtig lyst til at spise. Jeg var sulten, men min mave gjorde alt for ondt til at jeg kunne bekymre mig om mine kropslige behov.

“Jeg tror, jeg vil springe maden over, jeg føler mig ikke så godt tilpas.”

Jeg gik ovenpå igen, tændte for mit lille TV. Jeg så nyhederne, nogle tegnefilm og halvdelen af CSI Miami, men jeg blev træt og da klokken var omkring 23 jeg besluttede jeg at ligge mig til at sove. Skolen i morgen ville blive en dræber, da jeg skulle op 6:30, være der kl. 8 og sidde på min røv i 7 skide timer indtil kl. 15. Bagefter skulle jeg til judo træning kl. 18. Jeg ville først være hjemme klokken 19:30 og resten af dagen var næsten ødelagt af det faktum, at min lille søster skulle have tre af hendes bedste og mest irriterende venner over. Jeg HADER fredage… I hvert fald lige den fredag.

Jeg faldt i søvn to minutter efter disse tanker, på grund af den kedelige effekt de havde på mig. jeg vågnede op et par minutter senere, selvom … eller gjorde jeg? Der var klare lys, der kom fra væggen, men jeg var ikke hjemme længere, alt omkring mig var hvid bortset fra én ting: En lille prik langt væk. Da alt var hvidt, var denne prik var det eneste, jeg fokuserede på. Jeg ventede et par sekunder og prikken syntes at komme tættere på. Jeg ventede på hvad der føltes som en evighed, før prikken viste, hvad det egentlig var, en menneskelig form.

Den menneskelige form var omkring en kilometer væk fra mig, men mit syn var ligeså godt en ørns. Jeg kunne følge alle trin i den menneskelige form, og da den nåede ind på en afstand af hundrede meter så jeg, at det var en kvinde. Denne kvinde var helt nøgen, men det underlige var, at hun ikke var virkelig en kvinde, hun havde ikke øjne, ører, mund, en næse, hår.  Hun var omkring seks meter høj. Jeg var lidt bange ved den pludselige tilsynekomst af denne “fremmede” kvinde, så jeg prøvede at forestille mig en pige fra min klasse. Mærkeligt nok virkede det. De seks meters krop skrumpede ind til den gennemsnitlige størrelse af en 17-årige pige, jeg havde drømt op.

Jeg så nu en pige på 167 cm, med mørke blond halvlangt hår, et sødt ansigt og et par smukke bryster. Denne pige blev kaldt Lisbeth. Hun var en af de hotteste piger i klassen. Hun var også en af de mere populære piger, fordi hendes mor lod hende arrangere fester, når hun ville. Hendes brystvorter var stive og hendes bryster hoppede op og ned, da hun gik hen imod mig.

Tyve meter tilbage, ti meget tilbage, hun nåede mig. Det første jeg bemærkede var, at hun lignede nøjagtigt den Lisbeth jeg kendte fra skolen, håret var den samme længde, de fregner på hendes hals og selv hendes røv var den samme perfekte størrelse. Men denne Lisbeth var helt nøgen. Hun stod i benenden af min seng og kravlede op på den bløde madras. Hun kravlede over til min pik og greb den. Min pik voksede til sin fulde størrelse, da hendes bløde hænder rørte den, og hun begyndte spille mig langsomt af. Pludselig talte hun:  “Hej, jeg er Lisbeth. Jeg er lavet til dig, og jeg er her for at behage dig som du ønsker. Giv mig ordrer og jeg vil udføre dem. Du gør mig glad ved at lade mig tjene dig, så jeg beder dig lade mig være din slave. ” Hun flyttede hendes fisse ned over min pik og sænkede hendes røv langsomt. Hun gned hendes brystvorter og hendes fisse ramte hovedet af min pik. Hun gned hendes bryster og klemte hendes brystvorter. Min pik var hård og havde brug for hende – hurtigt.

* KLASK *

“Hvad fanden?”

Jeg råbte da mit ansigt blev ramt af et flyvende objekt. Jeg åbnede mine øjne og jeg var tilbage i mit værelse. Min lillesøster stod foran mig, fnisende og afventede min reaktion på de slag, hun havde givet mig.

“Skrid ud din luder”

Jeg blev vred som en i helvede, min lille grimme søster havde vækket mig fra den mest erotiske og spændende drøm jeg nogensinde havde oplevet ved at slå mig i ansigtet. Hun blev forskrækket af min reaktion og løb væk. Jeg hørte hende fnise lidt bag døren, så jeg tog mit gamle digital ur og kastede det mod døren. Uret ramte døren, og fløj fra hinanden i fem stykker. Jeg kiggede på uret der hang på væggen og opdagede at det var allerede 7.

Jeg sprang ud af sengen og spurtede hurtigt nedenunder. jeg greb et æble og et hårdkogt æg, og løb op ad trappen igen. Min pik var stadig hård, og med tanken om en nøgen Lisbeth printet i min hjerne, var det næsten umuligt at lade min pik gå ned. Jeg fik tøj på, børstet mine tænder og pakkede min taske indenfor tyve minutter, derefter ud af fordøren til min cykel. Efter at jeg havde fundet den begravet et eller andet sted i en bunke skrald, trådte jeg på pedalerne og cyklede væk så hurtigt som muligt. Jeg nåede skolen ti minutter efter. Jeg gik ind og mærkede med det samme jeg skulle tisse, jeg havde glemt at gå på toilettet derhjemme. Jeg løb ud på badeværelset og åbnede en dørene indtil toilettet. Der så jeg et forbløffende syn, det var Lisbeth, der sad på toilettet. Hun havde sin hånd nede i hendes bukser. Hun kiggede på mig, mens hun langsomt legede med sig selv.

“Åh, åh Gud!” Udbrød jeg, “Døren … døren var ikke lukket, og jeg troede …

Jeg har brug for at tisse okay? ”

Hun fjernede hendes hånd fra hendes bukser, en tynd tråd af fisse saft var forbundet fra toppen af hendes bukser til hendes langfinger. Jeg fik jern på øjeblikkeligt. Hun stod op og – uden tøven – sætte hendes våde finger på mit bælte.

“Hmm, du kender folk som mig, men hvis denne hændelse bliver kendt af resten af skolen, kunne det være meget dårligt for mit ry. Og du ved, hvordan jeg kan lide mit rygte, ikke? ”

Hun trak hende finger ned mod mit skridt og hun kunne tydeligt mærke min stive pik. Hun forlod en våd linje på mine bukser. Hun begyndte at gå mod udgangen af badeværelset, og hun vendte sig om og sagde:

»En ting mere, jeg holder en fest i aften nu det er fredag, og jeg vil gerne have dig til at komme. Det starter ved 21tiden og det vil fortsætte, indtil ingen kan mere! Kom bare, okay? ”

Jeg fulgte hendes perfekt, røv ud af badeværelset med mine øjne, og så var hun væk. Jeg kunne ikke være mere forvirret. Havde jeg fanget en lækker kvinde i at onanere på drengenes toilet og bad den samme kvinde mig om at komme til en af hendes fester? Jeg besluttede mig for at gå til klassen, og se, hvad der ville ske resten af dagen. Men intet interessant skete faktisk. Jeg blev sendt ud af kemi for ikke at yde nok opmærksomhed, men jeg var ligeglad, fordi mine tanker var rettet mod aftenens fest.

Da skoledagen var forbi styrtede jeg hjem, greb fat om mit judo tøj og strøg ud af døren. Judo træningen var kedelig, da alt jeg fik lov til var, at røre var andre fyre, der prøvede at smide mig til jorden. Da judo træningen var forbi gik jeg hjem og op til mit værelse med det samme. Jeg gik online på Skype, men ingen jeg ønskede at tale med var online. Jeg lukkede min computer og lagde mig på min seng da jeg trykkede på play-knappen på min ghettoblaster. AC / DC ‘s Thunderstruck fyldte rummet gennem højttalerne alt imens jeg sang med: “Thunderstruck! Thunderstruck! ”

Mens jeg lå der, begyndte jeg at blive mere og mere ophidset. Ville noget ske i aften? Lisbeth var ikke særlig kendt for at have sex med tilfældige fyre. Det overraskede mig faktisk lidt, fordi med hendes status og lækre krop, ville hver en fyr på skolen gøre alt for at være sammen med hende.

Kl 20:30 besluttede jeg mig for at vente en halv time før jeg gik af sted mod Lisbeth.

Kl 21:08 Jeg kunne ikke vente længere, og jeg gi4k nedenunder. Jeg fortalte mine forældre, at jeg skulle til en fest, og jeg vil ikke komme tilbage før i morgen eftermiddag. Jeg gik en kilometer eller to til Lisbeths hus, og da jeg nåede det, kunne jeg straks høre musikken igennem de åbne vinduer og jeg kunne se blinkende lys indefra. Jeg gik hen til hoveddøren, og bankede på, og ringede på, men ingen svarede. Jeg besluttede mig for at bruge bagdøren da jeg så den var åben. Jeg trådte ind og ingen bemærkede mig. Jeg gik ind, da jeg pludselig hørte Nina stemme:

“Hvad så, er i klar til fest?”

Hun råbte gennem en mikrofon.

“YEAAAAAAAAAH!”

Var det entusiastiske svar fra mængden.

“Okay, lad festen begynde!”

Hun næsten skreg hun ind i mikrofonen.

Nina var en anden pige i min klasse, og hun var mindst lige så lækker som Lisbeth men i stedet for den lækre krop, som Lisbeth havde, så var Ninas ansigt var hovedattraktionen, hun havde smukke blå øjne, en perfekt næse og små, lige til at kysse læber, der ville gøre de fleste kvinder bi. Hendes lange, blonde hår gjorde hende næsten uimodståelig. På den anden side, var hendes krop lækker også, hun havde smukke bryster og en dejlig, stram røv. Jeg stirrede efter Lisbeth og Nina da de forsvandt sammen ind i et rum, der måtte være i køkkenet.

Jeg gik lidt rundt, forsøgte at finde nogle øl. Men da Lisbeths forældre var rige, og huset var enormt, kunne ikke finde noget spiritus undtagen Vodka. Jeg kunne godt lide Vodka, men jeg ønskede ikke at blive fuld, så jeg ikke kunne huske, hvis noget interessant skete. Jeg søgte i yderligere to minutter, før jeg besluttede at give op og bare spørge Lisbeth.

Jeg gik hen til køkkendøren og forsøgte at åbne den, uden held. Jeg bankede på døren hårdt, men ingen svarede. Jeg vidste, at de var der og selvom musikken var høj, var jeg overbevist om at de kunne høre jeg bankede på døren.

Jeg bankede igen, hårdere denne gang. Det var næsten som om jeg var Hulk, der forsøger at slå døren ind.

Denne gang blev jeg hørt, nogle havde åbnet døren.

Døren blev åbnet på klem og jeg så Ninas ansigt kigge ud

“Hey vi er lidt travlt her, så … Kan du komme tilbage senere?”

“Jeg undrede mig bare over hvor øllet er.” Svarede jeg.

“Jeg ved det ikke.”

Hun hvæsede tilbage, “og smut så!”.

Jeg besluttede mig for at prøve og finde ud af, hvad der foregik bag den dør. Jeg samlede al min kraft og jeg skubbede døren åben med al magt mens jeg sagde: “Jeg vil bare snuppe en øl fra køleskabet”.

Jeg trådte ind.

Nina, der havde gemt sig hendes krop bag døren, var nøgen bortset fra den strap-on dildo hun var iført. Jeg kiggede på hendes krop, så på hendes ansigt. Det chokerede udtryk i hendes ansigt. Jeg så på Lisbeth, hun stod foroverbøjet et bord, mens en buttplug var synlig, lige uden for hendes røvhul. Fisse safter flød ud af hendes fisse, mens hun langsomt vuggede sig til orgasme.

Hun kiggede på mig og sagde: “? Du virkelig vil ikke stoppe med at overraske mig i at gøre frække ting, vil du?”

“Øh … hvad fanden sker der her?” Spurgte jeg.

Nina svarede før Lisbeth kunne nå at sige noget: “Du har ikke noget at gøre herinde, ud!”

Uden yderligere tøven jeg trak jeg min telefon frem, pegede kameralinsen over på Ninas nøgne krop og tog et billede; perfekt.

Hendes nøgne krop var synlig på min skærm, og det samme var strap-on dildoen som stak ud mellem hendes ben. Før Nina selv kunne åbne munden, sagde Lisbeth den ting, som jeg havde ønsket at høre hele mit liv fra denne pige:

“Bare lad ham deltage, jeg har ønsket at kneppe ham længe, alligevel.”

Jeg tøvede ikke et sekund, fordi jeg vidste Nina altid lyttede til Lisbeth. Jeg lagde min mobiltelefon tilbage i lommen og greb Ninas arm. Jeg derefter trak hende ind til mig, og uden at afvente hendes godkendelse, kyssede jeg hende hårdt og greb fat i hendes venstre bryst. Hun tøvede et øjeblik, men derefter kvitterede hun ved at presse sin tunge ind i min mund og løfte hendes ben op mod mit ben. Lisbeth rejste sig op og gik hen imod mig. Hun knappede mine bukser op, trak min lynlås ned og fik trukket mine bukser af.

Lisbeth greb fat i min pik gennem mine boksershorts og begyndte at lege med den i et par sekunder. Jeg gav slip på Ninas bryst jeg stak min hånd ned i de trusser der støttede strap-on dildoen. Jeg følte den anden ende af dildoen, som var inde i Ninas fisse, så jeg greb den og trak den ned. Nina stønnede ind i mit øre, da den kortere ende af dildo gled ud af hendes fisse. Jeg trak trusserne ned, indtil de kom ud over hendes balder, og derefter lod jeg dem bare falde. Hun trådte ud af strap-on og lagde min hånd på hendes fisse. Straks gled der en finger ind, og jeg begyndte at fingerkneppe hende blidt. Hun stønnede højt.

Lisbeth var begyndt at slikke min svulmende pik gennem mine boksere. Hendes tunge efterlod sig våde stier på mine boksershorts og efter at hun havde gennemvædet mit skridt med hendes spyt, hev hun mine boksere af.

Hun kiggede på min pik: “Damn, det er enorm! Sammenlignet med den er de dildoer jo ingenting.”.

Hun tog hovedet af min pik i hendes mund og suttede på den.

Jeg stønnede lidt i Ninas øre før jeg slap hende, og fokuserede på min egen fornøjelse. Lisbeth slugte min pik cm efter cm, og efter et par sekunder, havde hun hele min pik i hendes mund. Hun gaggede lidt, men holdt den inde. Hun begyndte at sutte den, og jeg næsten kom på stedet. Jeg ville ikke komme nu, så jeg holdt det tilbage. Lisbeth stoppede med at sutte mig efter et minut, og før jeg kunne klage, greb hun min pik og guidede mig til køkkenbordet.

Hun bad Nina at komme op på bordet. Lisbeth gik på knæ og fortsatte med at sutte mig, mens Nina lå på ryggen på køkkenbordet. Hun rystede hendes røv og jeg forstod hvad hun ville.

Jeg dykkede lige ned i Ninas fisse og slikkede hende grundigt. Jeg slikkede, sugede, bed, og tunge kneppede hendes varme fisse. Det smagte fantastisk, og jeg gik lidt lavere for at smage hendes røvhul. Jeg lod min tunge lege et par gange med hendes røv, og selv om det ikke smagte dårligt, så var det ikke så interessant som hendes fisse.

Jeg kneppede hende med min tunge, og mens hendes orgasme blev opbygget, så blev min egen det også. Hun skød sine hofter i vejret, og stønnede sin orgasme ud, alt imens jeg sprøjtede min varme sæd ind i Lisbeths mund. Lisbeth slugte min sperm med et smil om læben.

Da vi var begge færdige, slap Lisbeth min pik.

“Nina, ned fra bordet!” befalede Lisbeth hendes veninde.

Nina var ikke meget for det, men hun gjorde som hun fik at vide, og hun klatrede ned. Lisbeth tog hendes plads, og hun vrikkede med hofterne. Jeg flyttede mit hoved ned til hendes fisse for at smage hende, men hun stoppede mit hoved med hånden:

“Hvad laver du tosse? Jeg vil mærke dig i mig lige nu! ”

Hun smilede. Min pik blev straks stiv igen, og jeg satte dens hoved mod hendes fisse og i en lang bevægelse, gled jeg helt i bund. Størrelsen på den overraskede hende meget. “Åh, min Gud! Du føles enorm inden i mig! “Hun stønnede, og vuggede hendes røv, hvilket fik min pik til at glide lidt ind og ud af hende.

Jeg trak langsomt min pik ud og bankede den tilbage med fuld kraft, hun skreg.

Jeg kunne tydeligt høre hende hen over musikken og jeg håbede ingen havde hørt hende. Jeg trak mig ud igen, og bankede den i bund igen. Hele tiden hurtigere og hurtigere, kneppede jeg hendes stramme fisse.

Det øgede tempo var blot med til at få hende til at stønne endnu mere.

Nina stod ved siden af mig legede med sig selv og klemte hendes bryster. Jeg kiggede på hende, greb en af hendes brystvorter og trak hende hen imod mig. Hun stønnede og kyssede mig hårdt, og jeg flyttede min hånd til hendes fisse og lod en finger glide ind. Jeg finger kneppede hende mens min pik bankede ind og ud af Lisbeth’s fisse. De begge kom på samme tid, Lisbeth skreg og Nina udstødte et højt suk.

Jeg var stadig ikke kommet igen, men synet af de to dejlige piger gjorde at jeg var tæt på. Jeg lod min finger glide ud af Nina’s fisse, og lod den glide om til hendes røv. Hendes egne fissesafter var et glimrende smøremiddel, så min finger gled nemt ind.

Nina udstødte et højt suk, og klamrede sig til min arm. Jeg ventede et par sekunder for at pigerne skulle have lov til at komme sig, før jeg bad Lisbeth om at komme ned fra bordet. Hun gjorde som jeg sagde, og jeg trak Nina op i stedet. Jeg bukkede hende hen over bordet, og placerede min pik mod hendes røv.

“I piger elsker at blive kneppet, gør i ikke?”.

Jeg pressede min pik hårdt mod hendes stramme lille hul. Hendes hul tog imod, og hun skreg højt da min pik borede sig ind i hendes røvhul.

Det var kun lige hovedet der var røget ind. Jeg trak mig tilbage igen, og stødte en gang mere. Denne gang gled jeg 4 centimeter ind, og Nina begyndte at ryste, og trække vejret hurtigere. Jeg spurgte om hun var ok. “Jeg har det fint, jeg har det fint. Knep mig så! “.

Hun havde bedt om det, så jeg tøvede ikke. Jeg trak ud en gang mere og stødte til endnu engang. Hun skreg og skød hendes krop fremad. Jeg kiggede ned og så min pik begravet i hendes røv. Jeg var liderlig som bare fanden. Jeg begyndte at kneppe hendes røv, mens hun stødte sit underliv bagud, ind imod min pik.

Jeg kiggede op, og så at Lisbeth havde skubbet den lange ende af strap-on dildoen ind i hendes egen røv.

“Lisbeth, kom og sæt dig foran mit ansigt” – Sagde Nina til sin veninde.

Lisbeth rejste sig hurtigt og kravlede op på bordet, og fik placeret sin fisse foran Nina’s mund. Nina begyndte at slikke Lisbeth i samme takt som jeg kneppede hendes røvhul. Jeg drønede ind og ud af hendes stramme røv. Jeg kneppede hende i 4 minutter før Nina råbte – ”Jeg kommer!!”, og Lisbeth sagde intet, men hendes krop rystede da en kraftig orgasme ramte hende.

Jeg var også ved at komme, jeg kneppede Nina’s røv hårdt, indtil jeg til sidst tømte min sæd langt op i hendes røv. Nina’s støn blev dæmpet af Lisbeth’s fisse.

Vi faldt alle sammen på køkkengulvet, trætte og brugte. Det var ikke sidste gang jeg fik lov til at lege med Nina og Lisbeth.

<a href=”https://swingerklubben.dk/sexdating” rel=”nofollow”>
<img class=”aligncenter” src=”/wp-content/uploads/2016/03/banner.gif” alt=”” border=”0″ /></a>

Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Lige efter bogen

Lisa havde ikke været den mest populære pige i skolen, men hun havde haft kærester …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.