Two young women about to kiss

Skjulte lyster

Det var fredag aften klokken var 22.30, og jeg var lige ankommet til en stor privat fest sammen med to veninder, Maja og Sanne fra min klasse. Vi havde siddet og drukket hos Maja forinden, og var alle i højt humør da vi ankom.

Efter at have hilst på venner og bekendte skaffede vi os nogle drinks, og fandt et bord og sidde ved. Vi satte os ved et bord med tre andre piger som Maja kendte, og efter kun få minutter var snakken i fuld gang, mens vi drak og kiggede efter søde fyre. De tre andre piger som hed Natasha, Mia, og Maria, var både søde og specielt Maria virkelig sjov og udadvendt. Mia og Maria havde gået på samme gymnasie som Maja, og Natasha som var et par år ældre arbejdede sammen med Maria.

Efter at have siddet og snakket og drukket i en lille times tid, forslog Natasha at vi dansede, og vi besluttede os for alle at erobre dansegulvet sammen. Vi dansede alle sammen, mens vi med jævne mellemrum forlod dansegulvet til fordel for baren.

Timerne gik og vi fik både danset og moret os mens vi langsomt men sikkert blev mere og mere fulde, og efter efter en længere tur på dansegulvet og en del drinks senere satte Natasha og jeg os forpustet ned. Mia, Maria, og Sanne dansede videre, og Mia havde scoret en fyr hun stod og kyssede med. Natasha var rigtig sød, og meget nem at snakke med. Vi talte om alt muligt; uddannelse, job, ekskærester, tøj osv., da hun pludselig spurgte mig om jeg havde kæreste på for tiden, til hvilket jeg ærligt svarede nej.

Vi sad tæt op af hinanden og talte sammen da jeg pludselig kunne mærke Natasha´s hånd på mit lår. Først tænkte jeg ikke over det, og troede at det ikke var bevidst fra hendes side, men så begyndte hun at køre hånden op og ned af mit lår, og smilede frækt til mig.

Jeg stivnede og anede først ikke hvad jeg skulle stille op, men efter ca. 5 sekunder rejste jeg mig op og gik hurtigt udenfor. Da jeg kom udenfor gik jeg lidt væk og stod jeg og tænkte over hvad der lige var sket, og hvad jeg skulle sige til hende når jeg kom indenfor igen. Jeg havde aldrig før overvejet at være sammen med en anden kvinde, og følte mig krænket over at Natasha på den måde bare havde taget på mig. Mens jeg stod og tænkte, kom Natasha pludselig gående hen til mig, og jeg vendte mig mod hende, stadigvæk usikker på hvad jeg skulle sige til hende.

Natasha kom mig i forkøbet, og startede med at undskylde hendes opførelse. Hun forklarede at hun var lesbisk, og hun syntes at jeg var både rigtig sød og lækker. Faktisk havde hun diskret prøvet at lægge an på mig hele aftenen, men jeg havde slet ikke tænkt i de baner, og så hende bare som rigtig sød og charmerende. Jeg forklarede usikkert at jeg syntes hun var rigtig sød, men at jeg var til fyre.

Mens vi stod og talte kunne jeg ikke undgå at se hvor fræk og charmerende hun var, og efter at være faldet ned, kunne jeg ikke benægte at jeg var blevet lidt tændt ved tanken om at være sammen med hende. Hun havde langt mørkt hår, rigtig frække brune øjne, og et rigtig frækt smil, og stod i sorte bukser og en nedringet brun silkebluse der lige akkurat dækkede hendes navle. Jeg stod med et hav af blandede både nye og fremmede følelser, da Natasha pludselig, men blidt lagde hendes hånd på min kind og spurgte om hun ikke måtte kysse mig. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op og mens en overvældende strøm af tanker vældede gennem mit hoved, fik jeg fremstammet et svagt ubeslutsomt ”ja”, og derefter kyssede hun mig.

Blandede følelser af både glæde og nervøsitet væltede op i mig, og jeg blev rigtig liderlig af at mærke hendes tunge mod min. Hun kyssede vildt godt og lidenskabeligt, og vi forsatte med at kysse i et par minutter. Da vi stoppede, var jeg allerrede totalt ophidset, og da Natasha kiggede på mig med et frækt smil på læben, og spurgte om vi ikke skulle tage hjem til hende og feste videre, tog det mig ikke lang tid at nikke ja, og vi gik sammen ud for at finde en taxa.

Hele vejen hjem til Natasha overvejede jeg hvad fanden jeg havde rodet mig ud i, men samtidig kunne jeg næsten ikke holde fingerene fra hende og vi endte med at kysse og kærtegne hinanden det meste af vejen hjem til hende. Da vi var kommet ud af taxaen stod vi på gaden og kyssede videre før vi til sidst gik op til Natasha´s lejlighed. Natasha låste døren op og bød mig indenfor, og jeg gik ind i hendes entre, og begyndte at tage mit overtøj og sko af…

Vi gik direkte ind i soveværelset og stod og kyssede mens vi klædte hinanden af, og efter lidt var vi begge nøgne. Mens jeg stod og kyssede med Natasha fløj alverdens tanker igennem min hoved, som for eksempel hvordan kunne det ske at jeg stod nøgen og kyssede med en pige, men samtidig føltes det bare rigtigt, og jeg valgte, for en gangs skyld at ignorere min rationalitet, og følge mine følelser.

Vi lagde os i Natasha´s seng kyssende, med Natasha øverst, og mig under, da Natasha pludselig begyndte at bevæge hendes hånd ned mod min fisse. Hendes hånd nåede min våde fisse og begyndte at lege med mig og kærtegne min klitoris, og jeg følte en en varme strømme gennem hele kroppen, følelsen var overvældende.

Natasha legede med min klitoris og det føltes fantastisk da hun pludseligt førte hun en finger op i min våde fisse, og begyndte at finger kneppe mig. Jeg stønnede højlydt da hun pressede en ekstra finger op i mig, og jeg nød hvert øjeblik inderlidt. Mine fisse safter drev ned over Natasha´s finger, og da hun pressede den 3. finger op i min varme og våde fisse, mens jeg stønnede højt af ophidselse. Hun trak signe finger ud af mig, og bevægede hendes hoved ned mød min fisse. Hun begyndte at slikke min fisse vildt og inderlidt, og jeg stønnede af glæde da jeg havde mærkede hendes tunge pressede sig op mellem mine skamlæber og bevægede op i min fisse. Jeg havde sjældent været så ophidset før, og jeg var nær kommet mens Natasha slikkede mig, og jeg måtte samlede alle mine kræfter for ikke at komme allerede.

Natasha spurgte om jeg havde lyst til at slikke hende, og jeg stønnede et ophidset ”ja”, og vi byttede pladser. Nu lå jeg med mit ansigt lige foran Natasha´s fisse, og samlede kræfter til at give hende samme omgang som hun gav mig. Jeg kunne lugte hendes fisse og se at den glimtede fordi hun var så våd. Jeg træk vejret dybt og satte mine læber mod hendes skamlæber, og begyndte at slikke, og Natasha begyndte at stønne højlydt. Jeg blev vild og våd i takt med at jeg mærkede hendes våde fisse mod min mund, og da hun kørte hendes fisse op og ned over mit ansigt pressede jeg min tunge op i hende. Efter jeg havde slikket hende i noget tid var jeg mere liderlig end jeg havde troet muligt.

Natasha satte sig pludseligt op og sagde -”et øjeblik”, Hun rejste sig fra sengen og gik over og tog noget frem fra en skuffen i kommoden, og vendte sig mod mig med en sort strapon dildo i hånden.

Hun smilede frækt og spurgte om jeg havde lyst ? Jeg blev helt flov, og jeg kunne mærke at jeg rødmede. Natasha sagde at det var helt ok hvis jeg ikke ville, og der gik nok et halvt minuts tid før jeg nervøst svarede -”nej , det vil jeg gerne”.

Natasha påførte sig strapon dildoen, og bad om at vende mig om på alle fire, hvilket jeg gjorde. Natasha kom glidecreme på dildoen, ikke at det var nødvendigt, og stilte sig i position bag mig. Jeg stønnede højlydt da dildoen langsomt gled op i min fisse, og pressede mig selv ned mod hende. Hun startede langsomt men begyndte efter kort tid at kneppe mig hurtigere og hurtigere, og jeg kunne mærke en længe undertrykt orgasme nærme sig. Lidt efter hviskede jeg -”jeg kommer, jeg kommer”. Natasha tog fat i mine lår og kneppede mig hårdere, og jeg mærkede hele min krop sitre, før jeg nærmest skreg, og eksploderede i min hidtil bedste orgasme.

Efterfølgende overtog jeg dildoen og vi lå i missionærstilling, med mig øverst, og nu var det min tur til at være i kontrol. Jeg pressede forsigtigt dildoen op i Natasha, og kneppe hende forsigtigt. Jeg kunne se på hende at hun nød det, og begyndte at bevægede mig hurtigere i takt med at hun selv opfordrede til det. Natasha stønnede og sagde -”Knep mig hurtigere”, hvilket jeg gjorde indtil hun skreg -”jeg kommer”, og jeg kunne hendes krop ryste under mig mens jeg kneppede hende hårdt, og jeg nød at mærke hende komme mens jeg var oppe i hende.

Efter vi begge var kommet lå vi begge i sengen udmattet, og delte en smøg. Natasha spurgte om jeg havde lyst til at mødes igen, til hvilket jeg svarede -”ja, helt klart”, mens jeg allerede tænkte på hvornår det kunne blive, da bare tanken gjorde mig helt liderlig igen.

Jeg har aldrig fortalt mine veninder om episoden med Natasha, men en ting var sikkert, det var ikke sidste gang jeg havde set hende….

Se også

Min domina

Det lurvede tæppe føles blødt mod min hud… En dejlig lindring for min ømme ryg… …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.