Sexlegetøj til ham, hende og parret

Der findes masser af sexlegetøj på markedet i dag, men hvad mener vi er værd at kigge nærmere på.

Sexlegetøj til hende:

fairy-black-exceed-magic-wand
Rigtigt mange kvinder har problemer med at få skedeorgasmer, og tyer derfor til skedeorgasmer. En magic wand er noget af det ypperste, til at tilfredsstille kvindernes klitoris. Fairy wand Exceed er en af de mest kraftige på markedet, og har ud over en ekstra lang ledning, også en effektiv luft køling så den ikke bliver varm. Desuden er den 50% kraftigere end den original Fairy Wand, og de små knopper på hovedet af denne wand, er kun med til at forstærke nydelsen.

Fairy Wand Exceed
we-vibe-nova
En rabbit vibrator er igen til de kvinder, der har svært ved at komme udelukkende ved en skedeorgasme. We-Vibe er ellers mest kendt for deres par vibrator, men de har her lavet en rabbit vibrator der også formår at stimulere g-punktet. Ud over det, så kan den styres ved hjælp af en app, hvilket er ganske smart. Både materialerne, formen og vibrationerne i denne vibrator er helt i top.

We-Vibe Nova
b-vibe-fjernbetjent-rimming-plug-1
Er du en af dem der godt kan lide sport i toeren, så er denne anal vibrator noget for dig. Den er udstyret med en række af perler, der snurrer rundt, lige der hvor det gør godt. Den kraftige vibrator sørger for rigeligt af vibrationer, og når du kombinerer dette med perlerne, så er der næsten garanti for en god opleveles. At den samtidig er udstyret med en fjernbetjening, så du er fri for at rode efter en skjult knap i bunden af den, er absolut også et plus.

B-Vibe rimming plug

Sexlegetøj til ham:

fuck-me-silly-2
Fuck me Silly 2 er noget af det ultimative sexlegetøj til ham. Dette er dukken der er flere niveauer over de gamle oppustelige lolitadukker. Her er alt hvad du skal bruge, en lækker krop som du kan sænke dig ned over, et par store velformede bryster og en stram mis der kun venter på dig. Hvis du nyder et par store bryster, og en velskabt krop, så er Fuck me Silly dukkerne med garanti noget for dig.

Fuck me Silly 2
autoblow2
Nyder du et godt langt blowjob, så er Autoblow 2 helt klart noget for dig, dette er blowjob maskinen der aldrig bliver træt i kæberne, og som med garanti gør dig færdig. Det er bare at læn dig tilbage i stolen, på med en fræk film, og nyd så dit blowjob.

Autoblow 2
bkk-onaniprodukt
Det sidste nye skrig på stammen indenfor sexlegetøj. BKK stroker giver dig en virtuel 3D oplevelse, alt imens du kan mærke hvert et stød der bliver vist for dig på skærmen. Her er du selv pornostjerne i dit eget lille univers, så det er bare på med brillen og sammensæt din drømmekvinde, og lad hende tilfredsstille dig på alle måder.

BKK 3D Onaniprodukt

Sexlegetøj til parret:

fifty-nights-of-play
Noget der kan bringe ethvert par tættere på hinanden er et frækt spil. Her er det tilladt, at afsløre sine inderste mørke fantasier, og her er det tilladt at fortælle den anden hvad man tænder på. Det er den ultimative underholdning når børnene er lagt i seng, og man skal have lidt kvalitetstid alene. Prøv et af de mange frække spil, og forfør din partner, eller lad spillet forføre jer sammen,

BKK 3D Onaniprodukt
feels-like-heaven-sex-gynge
Noget alle par skulle tage at prøve, er en sexgynge. Gyngen giver total frihed hele vejen rundt, og gør sex-akrobatikken til en leg. Lad hende lægge sig i gyngen, og lad manden stå og tage hende. Hvis ikke i har så meget plads, så findes der også gynger der er beregnet til at sætte op af døren. En sexgynge er noget der helt klart bør prøves.

Feels like Heaven Sexgynge
lelo-tiani_3_cerise
I har sikkert hørt om We-Vibe, som var den første par vibrator. Men vidste i, at LELO også har lavet en par vibrator, og at den på mange områder slår We-Viben. Den er kraftigere, og fjernbetjeningen er meget bedre. Desuden er materialerne helt i top. Bare på med “klemmen”, og så nyd sex som i normalt ville gøre, bare med det ekstra twist, at vibrationerne nu kan nydes og mærkes af både hende og ham.

LELO Tiani 3 Parvibrator

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.