Sex i det fri – Ultimativ guide!

Sommeren kommer over os, og kvinderne trækker i de små bikinier og korte kjoler, og mændene flasher gerne resultatet af vinterens strabadser i fitness centeret ved at trække i de korte ærmer, eller måske endda helt uden t-shirt.

Så ja, det er fristende lige at få lettet trykket, enten på stranden eller i skoven, eller ja – Næsten hvor som helst. Men hvad siger den danske lovgivning om dette fænomen?

Ifølge politiet, så må man gerne dyrke sex i den danske natur, men man må ikke virke anstødeligt på andre. I praksis betyder det, at du i princippet godt må ligge midt på gågaden og dyrke sex, hvis alle folk rundt omkring dig de syntes det er i orden. Hvis bare en finder det forkasteligt, eller anstødeligt – Så er det din pligt at dække til, så ikke de finder det anstødeligt. Hvis politiet bliver tilkaldt, så får i bare besked på at finde et andet sted. I får altså ikke en bøde eller noget andet – Men tænk jer om. Det kunne være der også kom børn forbi. Så lad være med at udfordre skæbnen på den måde.

Hvilke udendørs steder er så mest brugte til sex?

 • Stranden
  Rigtigt mange af os har en fantasi om at dyrke sex i vandkanten, med bølgerne skvulpende i baggrunden. Det er bare de færreste af os der gentager successen, for selv om det umiddelbart lyder romantisk, så er virkeligheden bare en anden. Problemet her hedder sand, og det kan gøre ondt hvis det kommer ind de forkerte steder.
 • Skoven
  At dyrke sex i skoven er frækt. Fuglenes kvidren, og den fri rå natur som indbyder til frække stillinger og lege. Brug træerne som naturlige møbler, og se dem som steder hvor man for eksempel kunne fastspænde sin partner. Kig jer dog godt for, da man nogle gange kan havne midt i en myretue, eller andre sjove ting, der på ingen måde gør oplevelsen bedre. Til gengæld er det frækt at står under træerne, og kunne høre folk der går tur med deres hund, joggingløbere der farer forbi på stierne under 20 meter fra hvor i har valgt at slå jer løs.
 • I vandet
  Om det så er i havet, eller den lokale sø, så er det frækt at stå i bølgerne og bare mærke den anden. Vandet skjuler hvad der foregår, men hvis i bliver stående alt for længe, så lugter folk måske alligevel lunten på et tidspunkt. For mandens vedkommende, så bør han vente et par minutter med at gå op af vandet bagefter, da hans erektion kan være svær at skjule i et par badebukser.
 • I haven
  Ude godt, men hjemme bedst. Haven er det oplagte sted at dyrke sex, hvis man ellers har fået sendt børnene hjemmefra, og naboen på ferie. Her er det kun fantasien der sætter grænserne, om det så er ungernes trampolin, legehus eller noget helt tredje. Måske tørrestativet kan bruges til andet end til at hænge tøj på. Igen, vær opmærksom på hvad naboerne kan se, det er måske ikke så sjovt, at skulle se dem i øjnene til grillfesten på vejen senere på aftenen. Med mindre de selvfølgelig gerne ville være med.
 • I bilen
  Tag bilen, og kør en tur ud i det blå, hvem ved hvor i ender. Parker ved et godt udsigtsted, og lad fantasien slippe løs. Om det er på kølerhjælmen, eller på bagsædet er underordnet. Det er mere følelsen af, at være ude af de vante rammer i soveværelset, og hjemmets fire vægge. Og hvem har ikke set amerikanske film, der er vist taget mange mødomme på bagsædet i forældrenes biler.
 • På restauranten
  Invitere partneren ud og spise på en stille restaurant. Sæt jer ved siden af hinanden, på det bord der er mest diskret gemt af vejen, og se hvor langt i kan gå, uden at blive opdaget. Tag hinanden på lårene, og kys godt og grundigt. At gå hele vejen på restauranten, det er måske at overdrive lidt – Men brug det som en god opvarmning til gåturen hjem senere.
 • På legepladsen
  Snig jer ud om aftenen, og ned til ungernes foretrukne legeplads, og se den i et helt andet lys. Brug gyngerne, rutchebanen, og måske klatrevæggen. Mulighederne er i hvert fald mange, og det vil blive meget sjovere at tage ungerne med ned og lege bagefter, når man har den indbyrdes forståelse for, hvad vippen og gyngen blev brugt til sidste gang.

Dette er blot nogle forslag til hvor man kunne tage hen og nyde hinanden, hvis det skal være udenfor hjemmets fire vægge. Husk at forbered jer lidt inden i tager ud i naturen. Pak gerne et tæppe eller to, så i kan dække jer til, hvis der kommer nogle forbi der ikke var planlagt skulle komme. Pak også gerne noget papir, så i kan tørre op efter jer. Husk ikke at efterlade brugte kondomer, og andet i naturen, og hvis i nu har brugt steder hvor andre mennesker kommer, så tør i det mindste op efter jer selv.

Hvorfor er det frækt at dyrke sex i det fri?

En af grundene til at folk dyrker sex i det fri, er muligheden for at blive opdaget. Det er pirrende, forbudt og det er sjovt at dyrke sex, mens man kigger sig nervøst omkring for at se om der nu kommer nogle. Det bringer en helt anden side frem i en, og det virker yderst pirrende og frækt, når man kan høre der kommer nogle.

Hvor konkret kan man dyrke sex i det fri?

Sexidetfri.dk har lavet et kort med steder, hvor der er gode muligheder for at dyrke sex i det fri.

sex-i-det-fri

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.