Restauranten

Det var fredag, og jeg gik fra mit arbejde og hen mod bilen – endelig var det weekend og jeg glædede mig. Vi havde aftalt at parkere børnene hos din mor, og så ellers have hele weekenden for os selv… Det var længe siden vi sidst havde haft det, havde altid sat børnene i første række, men denne gang skulle det være. Jeg satte mig i bilen og nåede dårligt at starte før den første sms tikkede ind – “Mød mig på restaurant Den blå Banan” om 15 min..”. Jeg kiggede på min telefon, og smilede for mig selv, restauranten var det første sted vi havde kysset, og hvilket kys. Glemmer aldrig hvordan dine bløde læber, og dine levende varme tunge legede med min tunge, drillende, pirrende… FRÆKT!

Jeg fandt restauranten og parkerede bilen på pladsen bagved, klokken var blevet 17.30 og solen var så småt ved at gå ned bag byens tage. Inden for, fandt jeg dig siddende i den bagerste del af lokalet. Du var smuk, en kort rød kjole der sad perfekt på din solbrændte krop, dit korte hår faldt perfekt ned over dine blå øjne der næsten lyste dit ansigt helt op. Dine øjne var smukke, og du så ud til at du var i højt humør.

Kyssede dig, først på panden, men din mund ville mere, kyssede mig krævende på munden, din tunge var drillende, dine ånde var tung og du smagte dejligt. Jeg grinte stille for mig selv, og hviskede i dit øre at du skulle holde igen – jeg ville jo ikke være bistand til at sætte mig ned pga. af bulen i mine bukser, hvis du blev ved med at kysse mig på den måde. Dit smil afslørede at det nok var lige det du havde i tankerne..

Tjeneren kom, og vi blev nødt til at løsrive os fra hinanden. Vi bestilte og satte os over for hinanden, holdt hinanden i hånden som to ny forelskede små piger og drenge. Du så perfekt ud, din krop var fantastisk i den kjole, du behøvede ingen BH til at holde dine bryster der spændte kjolens stof til sit yderste. Dine vorter lavede et tydeligt aftryk, og de afslørede at dine kys absolut ikke havde efterladt dig Uden spor. Du var tydeligvis opsat på at denne aften skulle være speciel.

Du rejste dig, skulle på toilettet og pudre næse sagde du, mens du tog din lille Taske og gik, afstod. Tjeneren kom med vores mad mens du var væk, og da du kom retur sendte du mig et smil fra den anden ende af lokalet, mens du gik selvsikkert hen til vores bord. Du satte dig, tog min hånd og puttede et stykke stof i den og bagefter rettede du din opmærksomhed mod maden foran dig. Jeg åbnede hånden og kiggede på det lille stykke stof i min hånd – Dine trusser…

Jeg åbnede munden for at sige noget, men du kiggede bare op på mig, og vinkede mig tættere på… “Jeg var i byen i dag, for at handle” sagde du til mig med en stemme der nærmest drev af liderlighed – “købte et sæt elskovskugler, og dem har jeg haft på siden jeg tog afstod, og nu er mine trusser altså alt for våde til at jeg kunne have dem på mere.”.

Blinkede febrilsk med øjnene, sank spyttet i min mund – vidste ikke hvad jeg skulle sige. Resten af middagen var hurtigt overstået, dine ord, dine kys, dine bevægelser afslørede at du heller ikke var upåvirket af situationen. Vi var liderlige og trængte til hinanden, men du ville Det anderledes. Vi gik ud mod bilen, men før du satte dig ind, kyssede jeg dig, holdt dig tæt ind til mig mens mine ene hånd søgte ned mellem dine lår.

Ville mærke dig, mærke dine varme, glatte, våde læber.. Jeg kyssede dig, dybt.. Min tunge legede med din, min hånd ramte dit venusbjerg, du gispede let, pressede dit skød mod min hånd og lod mig mærke den lille snor der sad helt nede ved dit varme hul. Du trak dig væk fra mig, og satte dig ind i bilen. Mens du satte dig ned, lod du din hånd glide stille over min bule i bukserne og gav den et lille klem. Jeg satte mig ind ved siden af dig, startede bilen og kørte ud i den sene sommeraften.

Lagde min hånd på dit lår mens vi kørte, du smilede til mig og lagde sædet lidt ned. Du fandt frem til snoren mellem dine ben, og jeg kunne fornemme dine øjne der kiggede på mig, mens jeg forsøgte at holde fokus på vejen foran os. Et sagte støn undslap dine læber da du trak i snoren. En kugle fulgte efter, og lidt efter endnu en..

Mine fingre fandt dit skød der drev af dine safter, jeg lagde håndfladen på dit venusbjerg, pressede mod din klitoris mens min tommelfinger fandt frem til åbningen. Du stønnede, og fandt dine brystvorter gennem det tynde stof i kjolen og gav dig til at lege med dem. Jeg kunne snart ikke fokusere på vejen foran mig, vi måtte finde et sted at parkere. Jeg drejede fra hovedvejen, kørte mod stranden da jeg tænkte at vi begge trængte til en dukkert.

Jeg fandt et stykke strand der var knapt så besøgt og parkede bilen. Klokken var efterhånden blevet mange, og månen stod højt over vandet. Jeg rejste mig, og gik om for at åbne din dør. Trak dig op til mig og kyssede dig og du gengældte mit kys og nærmest snoede dine ben omkring mine hofter. Vi var begge ved at gå til af liderlighed.

Bar dig hen til kølerhjelmen og fik placeret dig siddende på den. Mine tunge gik på opdagelse på din hals, dit ansigt. Dit åndedræt blev tungere da min hånd fjernede stroppen på din kjole, så min tunge kunne gå på opdagelse længere nede. Jeg fangede din ene vorte med min tunge, lod spidsen af den cirkle omkring din vorte… Lod mine læber omslutte den mens tungespidsen kun lige ramte spidsen af din vorte. Drillende satte jeg tænderne i, blødt, og hørte straks dit højlydt gisp af glæde. Jeg rejste mit hoved, slap dine bryster med min mund og kyssede dig dybt igen.

Siddende på kølerhjelmen rakte du ned efter min bule i bukserne og fandt hvad du søgte. En hård bule der absolut ikke efterlod dig i tvivl om at jeg også nød det. Jeg satte mig ned på hug foran kølerhjelmen og kyssede dine ankler, fortsatte længere op mod dine knæ, dine lår, og din lænd. Undlod at ramme lige der hvor du helst ville have min tunge. Lod tungen cirkle omkring din navle, lod mine fingre lege med dine bryster, lod tungen vandre nedad, til toppen af dit venusbjerg, for så at skifte retning ud til en af siderne.

Kyssede hele dit ene lår, helt ned til knæet, og lod så tungen glider langsomt op af dit inderlår. Du stønnede let, greb om min nakke og forsøgte at styre min mund mod dit skød. Jeg rejste blot mit hoved let og kiggede på dig, så det bedende blik i dine slørede øjne og sænkede langsomt mit hoved og tunge mod dit skød. Du pressede mig mod dit skød mens du sad noget uroligt på køleren.

Min tunge ramte din klitoris og drillende søgte den ned mod dine skamlæber men vendte hurtigt tilbage til din klitoris igen. Det var mere end du kunne holde til. Du havde oparbejdet så meget lyst i løbet af dagen, og nu kom forløsningen. Du bed dig selv i fingeren af frygt for at skrige din orgasme ud over stranden mens dit underliv trak sig sammen igen og igen…

Jeg rejste mig og blev straks trukket hen til dig, din mund søgte min og kyssede mig krævende. Dine fingre fandt mine bukser og åbnede straks. Et par små varme hænder søgte ned i mine boksershorts og fandt min pik.

Det var en dejlig fornemmelse da dine øvede hænder masserede mig blidt. Du skubbede mig op imod bilen, og satte dig på knæ foran mig. Dine øjne sagde det hele, da du åbnede munden og tog mig i munden. Du slikkede min pik som en ekspert, tog om roden på den, lod tungen pirre hovedet, tog mig dybt i munden, masserede mine nosser med din hånd. I min tilstand kunne jeg mærke at jeg ikke ville holde længe til dine øvede læber.

Jeg fik rejst dig op, og du bukkede dig ind over kølerhjelmen, trak kjolen op over dine dejlige balder, og stak numsen i vejret – indbydende. Jeg stillede mig bagved dig og drillende lod jeg hovedet presse sig ind i dig, kun ganske lidt. Du roterede med underlivet, og forsøgte at presse den længere ind, men jeg holdt dig der, skulle lige give den en chance for at slappe lidt af. Jeg stødte den i bund da jeg mente af have drillet dig nok! Du stønnede, kunne lide at mærke hvordan du blev fyldt ud.

Min ene finger fandt vej til dit bagerste hul, pressede sig på og du gav efter.. Kneppede dig dybt bagfra, mens min finger legede i det andet hul. Tempoet steg, jeg kunne mærke at du også var tæt på at komme og inden længe kunne jeg mærke det.. Kunne mærke hvordan dit underliv arbejde og trak sig sammen omkring mig.

Jeg trak mig ud og du sank på knæ foran mig, besluttet på, at du skulle smage dine safter, på at smage mine safter. Din mund åbnede sig, og omsluttede min efterhånden godt brugte pik. Lidt efter kom jeg, sprøjtede dig i munden, ramte dit ansigt, dine bryster, men vi var ligeglade, var fuldstændigt tændte og liderlige.

Vi kiggede på hinanden og jeg smed resten af mit tøj, trak din kjole af og tog dig i hånden og løb ud i bølgerne…


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.