Pigen fra chatten

Jeg har generelt ikke meget fidus til diverse chatrooms, men en dag var der bid. Jeg sad og kedede mig på arbejdet og var gået ind på Ofir´s chat. Efter 10-15 minutter faldt jeg i snak med Iben. Hun var, som jeg, interesseret i dominans og sm og heldigvis var vi ikke på samme side. Hun ville tages og hun ville bruges, som den tøs hun var. Hun fortalte at hun var 28, feminin, langhåret, almindelig af bygning og havde store bryster – alt sammen passede mig fint, men var det nu ”Perverse Per” eller var det Iben der var i den anden ende af tastaturet. Jeg foreslog et møde samme eftermiddag. Hun svarede at jeg kunne kigge forbi Palads biografen, hvor hun ville være på arbejde ved 15-tiden.

Vi aftalte sted og tid og spændingen var stor da jeg gik op ad trappen til en tom hall på 1. sal. Der stod en ung mand og en pige, som kunne passe på beskrivelsen og talte sammen. Jeg fik indtryk af at de var kollegaer og fornemmede et intenst blik fra pigen da jeg passerede. Jeg vendte tilbage efter 3-4 minutter og nu var hun alene. Jeg henvendte mig til hende med et spørgende ”Iben ?” og fik til min lettelse et Ja. Vi satte os ved et bord og faldt i snak. Hun boede sammen med sin kæreste, som p. t. var ude at rejse. Han vidste, at hun havde behov som han ikke kunne tilfredsstille og indvilligede i at hun klarede det ved siden af. Vi talte om spilleregler og grænser og lavede en aftale dagen efter hjemme hos hende. Jeg rejste mig og sagde farvel med et greb om hendes nakke og et langt tungekys imens min højre hånd greb om hendes venstre røvballe.

Jeg var dårligt kommet ud af biografen før en SMS tikkede ind ”Hvis der ikke havde været overvågnings kameraer ville jeg have ladet dig kneppe mig på stedet – skøn tøs!

Næste dag tog jeg i byggemarked og investerede i 4 solide reb. Sendte hende en sms med ordre om påklædning og meddelte, hvornår jeg ville ankomme.
Jeg modtog en sms 5 minutter før det aftalte tidspunkt ”jeg skal lige i bad – giv mig et kvarter”. Damm – når man først er spændt op til lir er 10 minutters udsættelse lang tid, men det giver en god undskyldning for en afstraffelse….

Hun åbnede døren iført lange stilletstøvler, stram sort nederdel og tynd hvid skjorte der afslørede et par store bryster med strittende brystvorter. Uden et ord pressede jeg hende op ad væggen med ansigtet vendt ind mod væggen.

Hendes velformede røv blev grundig kontrolleret af mine hænder, Lår, talje og til sidst de store bryster blev ligeledes vurderet af mine kyndige hænder før jeg meddelte hende ”Du kan bruges, Iben”. Et spagfærdig ”Tak” undslap hendes læber.

Iben fik besked på at vende sig om, hvorefter jeg med et dybt blik i hendes øjne laaaangsomt knappede hendes skjorte op. Uden at røre hendes bryster betragtede jeg dem vurderende imens jeg nød at fornemme hendes spænding. ”Gode bryster Iben, jeg håber din mis er ligeså velskabt”.

Jeg lod en hånd glide ned imellem hendes ben og lod min ene finger køre blidt udenpå hendes skamlæber. Hun stønnede og begyndte at tikke om at blive kneppet. ”Sådan en lille skrubliderlig tøs som dig skal ikke bestemme hvornår jeg skal kneppe dig vel ?. Før du bliver for kåd har jeg noget til dig. ”

Jeg fandt rebende frem, som i øvrigt ikke var aftalt ved mødet dagen før, men Iben lod ikke til at blive skræmt. Med et fast tag i hendes lange hår førte jeg hende over i sengen og bandt hendes arme og ben til hver sin stolpe. Jeg NYDER at slikke fisse på en kvinde som ikke kan trække sig – nyder at kontrollere hendes liderlighed. Min tunge begyndte at lege med Ibens venusbjerg og ydre skamlæber.

Hun vred sig i rebene og stønnede imens hun tiggede om at få slikket sin fisse rigtigt. Jeg trak det ud og lod hende lide et par minutter før min tunge skilte hendes skamlæber og fandt hendes kiltoris. Jeg suttede og slikkede den lille tap op at stå, men uden at give hende udløsning. Jeg begyndte af finger-kneppe den lille tøs – to fingre, tre fingre og fire fingre. Hun tog imod med højlydte støn. ”

Mon ikke sådan en lille liderlig tøs som dig kan tåle at få en hel hånd op i fissen ?”. Iben svarede bekymret ”Jeg har aldrig prøvet det før”. Jeg begyndte af tage tommelfingeren med og pressede forsigtigt men målrettede mere og mere af min hånd op i hendes drivvåde kusse. Kors hvor blev hun horny – hun skreg ”Ja, knep mig, knep mig” imens mere og mere af hånden fandt vej op imellem hendes ben. Helt op kunne hun ikke tåle at få den, men synet af min egen hånd ¾ oppe i hendes stramme kusse ophidsede mig også rigeligt.

Jeg tog hånden ud og rejste mig for at presse min pik ind i munden på hende. Hun suttede og slikkede mit lem grådigt og fyldt med begær efter at få mere pik-smag i munden. Jeg trak lemmet ud af munden på hende et halvt sekund før jeg havde tømt min sperm, dybt ned i hendes hals.

Jeg fik med lidt besvær sat gummiet på og hamrede nu mit lem op i hendes kusse – NU skulle hun fand´me have noget pik hun kunne mærke. Hun bed mig i skulderen imens mit lem pumpede hårdt og brutalt oppe i hendes skede. Der gik desværre ikke mere end et par minutter før jeg tømte halvdelen af rygmarven oppe i hende. Det var så voldsom en udløsning at det næsten gjorde ondt, men hvor var det hamrende frækt at gennempule en anden mands tøs så hårdt og brutalt.Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.