Overraskelsen…

i skulle mødes kl. 19.30 til at spise ude i byen. På vejen hjem fra arbejde var jeg lige inde og handle lidt ind til senere. Ved 17.30 tiden kommer jeg hjem. Hænger jakken på knagen og går ind i stuen mens jeg knapper den øverste knap op på min skjorte. Forbløffet stopper jeg op. Du sidder tilbagelænet og nøgen i min sofa og smiler til mig.

Jeg tænkte, at jeg ville overraske dig.” siger du

Det er en god overraskelse.” siger jeg mens jeg smiler og lader øjnene bevæge sig over din krop.

Du rejser dig op og går langsomt hen til mig, så jeg kan nå at nyde synet af dig. Mine arme skal lige til at ligge sig om dig, men du skubber mig langsomt bagud ind mod soveværelset. Du smiler stort til mig og mine tanker er allerede accelereret frem mod, hvad der vil ske inde i soveværelset. På vejen derind kysser du blidt mine læber engang imellem og jeg er allerede ved at blive rundtosset over hvor heldig, jeg er over at have dig. Inde i begynder du at tage tøjet af mig, mens du kysser mig med dine dejlige læber. Mine hænder glider over din krop imens og udforsker dine kurver, men du stopper mig og tager resten af mit tøj of og skubber mig over til sengen. Jeg ligger på ryggen og du sætter dig over mig og gnider din fisse mod min allerede stive pik. Jeg kan mærke at du allerede er lidt våd og jeg glæder mig til at trænge ind i din fisse. Du læner dig ind over mig, så jeg kan mærke dine bryster presse mod mit bryst og kysser mig voldsomt. Pludselig tager du nogle håndjern frem og lænker mine hænder fast til sengegærdet. Du sætter dig op på mit bryst og læner dig lidt tilbage, så jeg har frit udsyn til dit varme og fugtige skridt. Du sidder lige akkurat så langt væk, at jeg ikke kan komme til at slikke dig.

Du kigger på mig drilsk og siger ”Jeg ved, at du godt kan li at få et show, så jeg har tænkt mig at give dig et!”

Du begynder og onanere dig selv lige for næsen af mig. Dine fingre bevæger sig langsomt langs dine læber. Nærmest kildende lader du en finger glide let mellem dine læber. Du klemmer blidt en af dine læber mellem fingrene, så jeg kan se hvordan blodet flyder til og dine læber langsomt bliver større. Med en finger skiller du dine læber helt ad, så jeg næsten kan se ind i dig. Din finger glider op ad din fisse op mod din klitoris og du viser mig, hvordan du godt kan li at blive onaneret. Du stønner højlydt og bevæger dit underliv imens og jeg kan ikke lade være med at stønne med, fordi jeg har så meget lyst til at smage dig. Håndjernene klirrer mod mit sengegærde, fordi jeg forsøger at kæmpe mig fri af dem, men det nytter ikke noget, for du har købt nogle ordentlige nogle. Jeg bander irriteret.

Slip mig fri, så jeg kan gribe fat i din røv og slikke din fisse og smage dig!”, siger jeg.

Du griner mens du fortsætter med at onanere dig selv. ”Hvad vil du gøre, hvis jeg slipper dig fri?”.

Jeg vil slikke dig, mens mine fingre knepper dig og min anden hånd har godt fast i din røv”, siger jeg stønnende.

Dine fingre glider ind i din stramme fisse og du begynder stille og roligt at kneppe dig selv hurtigere og hurtigere. Jeg kan høre på dig og se på dig, at du snart er ved at komme. Det gør mig sindsygt liderlig at se dig være i gang så tæt på mig, uden at jeg kan gøre noget. Du kommer hårdt og trækker dine fingre ud af dig selv og stopper dem i munden på mig, så jeg kan slikke dine safter i mig.

Du sagde, at du ville smage dig, det har du nu gjort.” siger du drilsk til mig.

I en glidende bevægelse vender du dig om, så jeg har din flotte røv lige foran mit ansigt. Jeg løfter mit hoved for at begynde at slikke dig, men jeg kan ikke nå dig. Samtidig kan jeg mærke din ene hånd om min stive pik. Din anden hånd glider ind under mig og griber fat i min røv. Langsomt begynder du at spille min pik af. Det driver mig til vanvid, at jeg ikke kan se, hvad du laver og at jeg ikke kan slikke dig imens. Kæmpende forsøger jeg at slippe fri fra håndhjerne, men du fortsætter stille og roligt med at lade din hånd glide op og ned af min pik, mens du har godt fast om den. Jeg kan mærke dig ligge dig ned over mig, så dine dejlige bryster presser sig mod det nederste af min mave. Du bliver ved med at spille min pik af dejligt langsomt, mens du tager hårdt fast om min røv og pludselig kan jeg mærke dine læber glide langsomt over mig pikhoved. Jeg stønner højlydt fordi det føles så godt. Din tunge glider langsomt rundt om mit pikhoved og du fortsætter med at sutte min pik. Dine læber glider stramt og langsomt op og ned over mit pikhoved.

Stønnende og kæmpende for at slippe fri af håndjernene siger jeg stønnende ”Stop. Du får mig til at komme. Jeg vil mærke dig rundt om min pik. Jeg vil kneppe dig. Stop for helvede!”

Mens du stadig har hånden rundt om min pik løfter du overkroppen fra mig, drejer du dig en smule og kigger smilende på mig et øjeblik. Du vender dig helt, ligger dig ind over mig og giver mig et kæmpekys, mens du kælent lader din hænder bevæge sig op af mine arme og låser håndjernene op. Lige så snart at håndhjerne er af mit ene håndled hænder, griber jeg hårdt fast om dig og vender dig om på sengen, så du ligger på ryggen. Jeg tager dine arme op over dit hoved og krydser dem, så jeg kan holde fast i dem med en hånd over dine håndled. Dine ben bliver samtidigt tvunget spredt fra hinanden med min anden hånd, og jeg ligger min krop ind imellem Dem. Du forsøger at stritte imod, men jeg giver dig ikke muligheden for at bevæge dig særligt meget. Jeg presser min pik mod din våde fisse og trænger hurtigt og hårdt ind i dig. Det føles simpelthen så godt, at mærke dig stramme din fisse om min pik. Vridende og stønnende kæmper du imod mig, men jeg kan se og mærke på dig, at du nyder at blive taget hårdt. Jeg Slipper taget på dig og trækker mig ud af dig. Voldsomt vender jeg dig om, så du ligger på maven. Min hånd er på din ryg og presser dig hårdt ned i madrassen. Du kan mærke at jeg samler dine ben og sætter mig overskrævs på dine baglår. Min pik glider op af din balde og du begynder at stritte lidt med røven, så jeg nemmere kan komme til at trænge ind i din våde fisse. Jeg får lagt mig ind over dig, så min kropsvægt holder dig nede, mens jeg tvinger dine arme ud til siden og holder fast i dem. Min pik trænger endnu engang ind i dig bagfra og jeg stønner højt ind i dit ene øre, mens jeg bider dig i øreflippen. Din røv bevæger sig i takt mod mig, mens vi knepper hinanden. Du kan høre på min liderlige stønnen og mærke på mig, at jeg snart kommer. Jeg bider dig hårdt i nakken, mens jeg kommer hårdt og højlydt inde i dig.

Bagefter ligger vi og nusser og kysser lidt. Jeg har stadig ikke fået håndjernene af mit ene håndled og det kolde stål kilder dig engang imellem, mens jeg nusser din flotte nøgne ryg.

Du kigger på mig og siger grinende ” Du får svært ved at forklare de mærker, du har på håndledende til dine arbejdskollegaer i morgen!”.

Jeg kigger ned på mine håndled og ser lidt forbløffet ud. ” Det lagde jeg ikke engang mærke til, at jeg fik. Tror at jeg bliver nødt til at lade være med at rulle ærmerne op på mine skjorter de næste par dage!”.

Grinende kysser vi hinanden igen og jeg spørger om vi ikke hellere skal blive hjemme og måske gentage, hvad vi lige har gjort i stedet for at tage ud og spise. Du kigger storsmilende på mig og siger ”Måske…. Hvis du opfører dig slemt!”.


Var denne sexnovelle fræk zhenzar?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.