Naboerne

Det ringede på døren. Søren slukkede for vandet og gik ud af brusenichen. Han svang sit badehåndklæde omkring livet og gik, undrende over hvem det kunne være, ud mod hoveddøren for at åbne. Han kunne skimte to skikkelser igennem dørens glas. Så var det ikke posten. Han låste op og åbnede.

”Goddag og velkommen til kvarteret, vi ville lige hilse på og se hvem der var flyttet ind overfor” sagde den ene af to meget kønne kvinder, som stod foran ham. De rakte ham hånden og præsenterede sig som henholdsvis Lone og Marie. ”Vi forstyrre forhåbentlig ikke, vi har købt en kage”, kom det fra Lone med et skælmsk blik på hans bare overkrop. ”Nej kom bare ind. Det er sødt af jer at komme og hilse på. Jeg var lige i bad, men er vist færdig nu”. Søren viste dem ind i stuen, og bad dem sætte sig ned. Han tog kagen og gik ud i køkkenet for at brygge en kop kaffe og skære kagen ud, så kunne kaffen stå og trække mens han hoppede i et sæt tøj tænkte han ved sig selv.

Pludselig stod begge kvinder ude i køkkenet. ”Skal vi hjælpe med noget”, sagde Marie og kom nærmere Søren. ”Nej, jeg tror, jeg har styr på det.” Søren kunne mærke han blev tændt af de to kvinder, de havde begge en flot figur, store bryster pakket ind i stramme nedringede trøjer. Han syntes også at de begge virkede ret interesserede i ham, og virkede meget flirtende. Han måtte nok hellere se at få tøj på, så de ikke pludselig skulle se en bule på hans håndklæde.

”Jeg går lige ind og bliver lidt anstændig” sagde Søren og gjorde antræk til at gå ud af køkkenet. ”Det gør da intet”, kom det fra Lone. Begge kvinder stod nu tæt på ham. Søren kunne ikke styre sin lyst og hans pik begyndte at vokse en smule under hans klæde. En lille bule trådte frem på stoffet. Marie kiggede på den. Så trådte han vær fra dem og gik over mod døren. Han mærkede det for sent, og nåede derfor ikke at reagere på at hans håndklæde løsnede sig og i en hurtig bevægelse gled ned over hans hofte og videre ned på gulvet.

Søren undskyldte højt og bukkede sig hurtigt ned for at samle det op. Men Lone var hurtigere. Hun greb fat om håndklædet og tog det op. Søren kiggede på hende og han så et frækt smil på hendes læber, mens hendes øjne vurderede hans halvstive pik. ”Den ser god ud – måske man må smage, kom det fra Marie bag ham. ”Må vi ikke se dit soveværelse” sagde Lone samtidigt, mens de begge smilede frækt.

Søren var lige så overrasket som han lige nu følte sig lykkelig. Han var nøgen, og på vej ind i sit soveværelse sammen med to flotte og frække kvinder. Han havde ikke prøvet noget lignende før. Hans pik var blevet helt stiv, da han viste dem ind i værelset. ”Vi plejer at hilse enlige mænd velkommen til vores vej, og fortælle hvor hyggeligt vi plejer at have det her” Sagde Lone. ”Læg dig på sengen” kommanderede hun samtidig med at hun begyndte at trække sin bluse over hovedet. Marie satte sig på sengen ved siden af ham. Hun tog fat om hans tykke pik og begyndte med den anden hånd at pirre hans nosser. ”Sikke en dejlig pik du har” hviskede hun. Hun lod en finger køre forsigtigt hen over hans pik hoved. Det kildede og Søren gøs af tilfredsstillelse. Han Kiggede på Lone som havde sat sig på hans anden side. Hendes gigantiske patter var større end han havde troet. Nærmest som to vandmeloner. Hun lænede sig ind over ham og kyssede hans maveskind. Marie spillede pik på ham nu. Han lukkede øjnene og nød sit held.

Pludselig kunne han mærke noget fugtigt på hans pikhoved. Han åbnende øjnene og så begge kvinder slikke ham op og ned af pikken. Han begyndte at stønne af lyst. Han tog fat om Lones ene brystvorte, og masserede den. Marie tog hans ene klunke i munden, slap den igen, og så den anden klunke. Lone lod sine læber glide ned over hans pik. Hun bed lidt i hans pik. Han var helt ude af sig selv. Hvor længe ville han kunne holde til det her.

Da han troede han skulle til at komme, slap de to kvinder deres greb og leg med hans pik. De smed hurtigt alt deres tøj og Marie lagde sig på sengen ved siden af ham. Hun smilte og sagde, ”det er dejligt ik? Jeg tror Lone gerne vil mærke dig dybt oppe i sig”. Lone lagde sig med ansigtet mellem Maries ben og begyndte forsigtigt at slikke. Lone hævede sin røv og spredte benene. Det måtte være tegn til ham, tænkte Søren. Han rejste sig og gik om bag Lone. Han tog fat omkring hofterne på hende og løftede hende op så hun hvilede på knæene med røven ud over kanten på sengen.

Søren tog fat omkring sin pik, og lod den stille og roligt indføre i Lones vidtåbne fisse. Hun stønnede højlydt, ”Årh ja, Knep mig hårdt” udbrød hun. Han trak sig ud indtil pikhovedet kom til syne igen, og stødte så i en hård bevægelse langt op i hende igen. Det var fantastisk at kneppe hende tænkte Søren.

Marie var i ekstase nu, hun skreg højt og det lød som om hun var tæt på klimaks. Det gjorde Søren vildere, han trak sig ud og ind hurtigere og hurtigere af Lones fisse. Lidt efter kom Maria med et skrig, mens Lone blev ved med at slikke hende. De byttede plads, og nu var det Lones tur til at få slikket fisse af Maria. Søren kneppede nu Maria bagfra , som havde hoved begravet mellems Lones spredte ben.

Efter noget tid drejede Maria hoved og kiggede bagud på Søren ”Har du ikke lyst til at kneppe mig i røven ?” spurgte hun. Det skulle hun ikke spørge om mere end en gang, og efter han trak sig ud af hendes fisse, sagde Maria ”vent” og slikkede på sine finger, rakte bagud og begyndte at køre en finger ind og ud af sit stramme røvhul. ”Så er jeg klar” sagde hun, og mens hun med begge hænder spredte hendes baller, pressede Søren forsigtigt sin pik op i røven på hende. Hun gav et højt støn fra sig, og pressede sin røv ned mod ham, så han gled helt ind i hende.

Samtidig ændrede Lone sig position så pigerne lå i 69 stilling, med Lone nederst og med hendes hoved i Sørens ende, så mens han kneppede Maria kunne han skimte Lones ansigt under sin pik som kørte hurtigt ind og ud af Marias røv.

Efter et par minutter var han lige på nippet til at komme, og mens kunne han kunne mærke Marias røvhul trække sig sammen om hans pik, mærkede han en bølge af intensitet løbe igennem kroppen og ud i hans pik. Han stønnede og trykkede pikken i bund sidste gang, før han sprøjtede dybt op i røven på hende. Hans ben eksede da spermen sprøjtede ud af ham og op i hende, og efter han trak sig ud af hende begyndte spermen at vælte ud af hendes røv, løbe fra hendes røv ned over hendes fisse, og endte i munden på Lone, der stadig slikkede hende.

Lidt efter lå vi alle på sengen, og mens Lone lå afslappet på ryggen slikkede Maria og Søren hendes fisse på skift, og snavede med hinanden i ny og næ. Det fortsatte i ca. 10 minutter før Lone endelig kom i et højlydt orgasme, og vi lå nu alle udmattede og tilfredse sammen.

Efter et fælles bad, og vi havde drukket en kop kaffe og spist en kringle stod vi igen som tidligere ved hoveddøren. ”Velkommen til nabolaget endnu engang”, sagde Marie smilende, og Lone gav ham et Knus ”Ja vi bor lige derovre, og vi håber da du vil komme og besøge os tit – vi elsker at få besøg af vores naboer”.

Ingen tvivl om at han ville det, tænkte han ved sig selv.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.