Mit møde med Stine

En sms meldte sin ankomst på telefonen, og jeg åbnede den med glæde da jeg så den var fra Stine. “Tror vist vi bliver nødt til at aflyse imorgen da jeg har fået min menstruation – Med mindre du stadig gerne vil se mig?!”.

Jeg ringede straks op til Stine og spurgte om hun havde fået kolde fødder, men det havde hun nu ikke – men hun mente bare, at det ville være synd at mødes nu ikke vi alligevel havde mulighed for at lave ret meget. Jeg var på nippet til at give hende ret, og spurgte hvornår vi så kunne mødes. “Lørdag formiddag”, lød svaret tilbage. Min hjerne gik på højtryk, og lidt efter sagde hun så at vi da godt kunne mødes onsdag, men der ville ikke blive noget pilleri fra min side af, men derfor kunne hun jo godt pille, og så kunne vi jo altid se om vi nu også skulle mødes om lørdagen. Det var en aftale jeg godt kunne accepterer og vi aftalte at mødes dagen efter på en cafe inde i byen.

Jeg ankom til cafeen kl. 13.45, et kvarter før vi havde aftalt og bestilte en cola i baren, fandt et bord hvor vi kunne sidde nogenlunde i fred og hev dagens avis frem, lagde mobilen på bordet ved siden af mig, og gav mig til at læse mens jeg hele tiden kiggede mod døren for at se hvem der kom ind.

Jeg var nervøs, jeg havde trods alt ikke engang set et billede af Stine, kun fået en beskrivelse af hende et page dage før. Lige med et gik døren op, og en pige der kunne minde om Stine trådte ind – hun var iført en hvid nederdel som hun havde sagt, en bluse der stod ganske åben fortil og afslørede en dejlig kavalergang, hun kiggede rundt i cafeen, fik øje på mig og styrede ned mod mit bord. Jeg rejste mig hurtigt smilte bredt og gav hende et ordentligt kram.

Vi satte os og begyndte at snakke om løst og fast. Efter et stykke tid døde samtalen ligesom ud, hvad nu? Vi havde jo snakket om hvad vi ville, men mulighederne var jo begrænsede på en cafe fyldt med gæster. Jeg kiggede på hende, på hendes solbrændte ben og ansigt. Hun læste mine tanker og sagde at hun skam havde ment alt hvad hun havde skrevet på chatten, og spurgte så om jeg stadig mente hvad jeg havde skrevet. Jeg svarede hende ikke men lænede mig ind over bordet og gjorde tegn til at hun skulle gøre det samme. Vores munde mødtes i et dejligt tungekys, og hun mumlede noget i retning af: “Hmmmm, jeg tror vist det var svar nok, skal vi finde din bil og køre hjem til dig?”. Jeg nikkede kort, og kyssede hende igen. Hendes tunge gik på opdagelse, udforskede min tunge det var dejligt og frækt. Vi rejste os, betalte og gik ud på gaden som to ny forelskede skolebørn sådan lidt akavet.

Jeg viste vej ned til min bil og vi satte os ind og hun dirigerede mig ud af centrum og mod hendes lejlighed. Hendes hånd fandt snart mit lår, og klemte dejligt hårdt mod min pik. Jeg lagde min hånd på hendes dejlige solbrændte lår og klemte hendes glatte lår med min hånd. Vi kørte stille ud af byen og nåede til et lyskrydt hvor der selvfølgelig var rødt, men det gav os blot en anledning til at kysse engang mere. Hendes tunge var krævende men det var min også, min hånd fandt hendes ene bryst og klemte blidt på det gennem stoffet på hendes bluse. Vi blev brat revet ud af kysset, da bilen bag os dyttede da det i mellemtiden var blevet grønt. Vi kørte i tavshed mod hendes hus, stadig med hænderne hvilende de strategiske steder.

Hun låste døren op, og bød mig indenfor. Forsigtigt trådte man indenfor men knap var man nået ind før hendes hænder trak mig ind til sig. Vi kyssede, krammede og fik i kampens hede både smidt overtøjet og skoene. Hun skubbede mig ned på sofaen og satte sig overskrævs på mig, mine hænder åbnede hendes bluse og snart faldt den til jorden og et par dejlige bryster hang lige ud for mine øjne, og kun en bh der dårligt kunne skjule hendes fortrin var i vejen. Jeg lænede mig frem, fangede kanten af hendes bh med min tunge, og lod tungen presse kanten af hendes bh nedaf så den kunne komme til hendes stive vorter.

Hun lænede sig lidt tilbage og nød min tunges arbejde, en af hendes hænder fandt vej ned til min bule i bukserne og klemte dejligt. Mine hænder fandt vej til hendes balder, krammede dem. Hun rejste sig lidt op, og fik smidt sin nederdel mens jeg sparkede mine bukser af, bh’en røg samme vej men hun beholdte sine g-strenge på da hun jo var… indisponipel på det punkt.

Vi satte os i samme stilling igen, mens vores hænder udforskede hinandens kroppe. Igen kyssede vi dybt, og så trak hun sig lidt tilbage, kiggede på mig med et blik der sagde det hele. Vi var begge så liderlige at vi kunne have voldtaget hinanden. Hun gled længere ned mod gulvet, kiggede op på mig, slikkede sig om munden og vippede min pik ud af mine boksershort, slikkede fra roden og op til hovedet på den, for derefter at tage hele min pik i munden. Det var så absolut ikke første gang hun prøvede den disiplin at slikke pik – hun nærmest malkede min pik med sine læber og lod den ind imellem glide ned mellem sine bryster.

Det var mere end hvad jeg umiddelbart kunne holde til og jeg bad hende stoppe lidt, lagde mig ned på sofaen og trak hende op til mig, kyssede hende dybt og lod mine fingre vandre ned til hendes balder hvor jeg listede en finger ind i hendes bagerste hul. Det var noget hun kunne lide, hun stønnede sagte imellem vores kys og nærmest pressede sit bagerste hul imod min finger. Hendes egen hånd fandt vej ned til hendes klitoris og mens vi kyssede, arbejde min finger i hendes bagerste hul mens hun selv tog sig kærligt af hendes klitoris og inden længe kom hun i en højlydt orgasme. Jeg stoppede min leg, og hun nærmest faldt lidt sammen ind over mig. “Mmmm, elsker når nogle leger med mit bagerste hul.”, sagde hun og kyssede mig dybt. “Mon ikke vi skal finde soveværelset?” fortsatte hun og trak mig op og stå.

Jeg fulgte efter hende op af trappen, op til hendes soveværelse hvor vi begge lagde os i hendes seng. Hun dykkede straks ned mellem mine ben, og tog min stadig stive pik i munden. Hendes læber omsluttede min pik og hendes tunge spillede på strengen bag hovedet, og hendes hænder legede med mine nosser. Den kvinde forstod godt nok at slikke pik, og inden længe kunne jeg mærke udløsningen nærme sig. Jeg forsøgte at gøre hende opmærksom på at jeg var ved at komme, men hun var ligeglad, fortsatte blot med sit arbejde, hurtigere og hurtigere. Jeg kunne mærke jeg var ved at komme, og inden længe sprøjtede jeg ind i hendes mund, men hun fortsatte bare grådigt og slikkede min pik helt ren for spermen. Hun slikkede sig om munden, kiggede på mig. Dette var vist ikke sidste gang vi har gjort det sagde hun.

Dette var første møde med Stine, men mon ikke der bliver flere?


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.