Mit frække bad

Det hele startede en aften for nogle dage siden.

Vi var gået i seng og ligger og ser noget i tvet, da jeg mærker min kones hånd begynde at kæle min pik.

Ummm det er dejligt og der går ikke længde før han stå lige op.

Desværre bliver vi forstyret efter ca. 5 min, da vores søn begynder at hoste kraftigt, så aften går med at rende frem og tilbage, og vi kommer derfor ikke længere.

Dagen efter går jeg og er lidt små liderlig, mine tanker flyver afsted.

Men jeg får ikke rigtig gjort noget ved det, og da jeg kommer hjem fra arbejde, skal sønnen hentes og der skal laves klar til mad med andet, og om aften sker der heller ikke noget, da vi igen må løbe fra seng og ind på børneværelset.

Heldigvis havde jeg taget mig en fridag dagen efter igen, så jeg ligger i sengen og tænker på hvad jeg skal lave.

Det slår mig, at hun jo begyndte på noget vi aldrig fik gjort færdig, og jeg begyndte at forstille mig en masse.

Da jeg står op næste morgen, står han lige op, han er godt stiv, men jeg har også haft nogle saftige drømme i løbet af natten, da jeg smider dynen fra mig og går over for at tage tøj på, sige hun endda selv – nååå hvad har du drømt, han ser dejlig stiv ud, hvor er det ærgerligt, at jeg skal på arbejde.

“Jaaa” men så er det godt der kun er 8 timer til du kommer hjem igen skat, så kan du joh få lov til lige hvad i vil. Hun svarer med et “ummmm”.

Vi står op og jeg får vækket lille mand,vi siger farvel til mor, da hun tager på arbejde, jeg beholder ham hjemme i dag, så han kan blive frisk, det er ok siger hun på vej ud af døren.

Nå nu er vi alene, jeg begynder at tænke på hvad hun mon kunne finde på, når hun kommer hjem, så inden længde er han igen op og stå, jeg må ud på wc og kærtegne ham lidt, hvilket jeg så gør.

Mens jeg står der og langsome spiller ham, får jeg en varm fornemmelse, og med et bliver jeg virkelig liderlig, der skal ske noget, jeg må gøre noget. Time for time sidder jeg med en stiv pik, og er smask liderlig, men jeg må vente til lille mand skal sove til middag, før kan jeg ikke hygge mig.

Endelig, efter at have puttet ham og gået en lille tur sover han godt, og så er det min tur. Det er rigtig længde siden jeg har været så liderlig, og tankerne flyver afsted. Jeg åbner skuffen hvor jeg har mit legetøj og griber ud efter min dildo som jeg vil bruge i badet.

Da jeg kommer ned på wc, smider jeg tøjet og står nøgen med en stiv pik, jeg barberer mig, og tænder for vandet.

“Ummmm” jeg stiller mig ind under det varme vand og lader mig blive skyllet, jeg griber vaskekluden og vasker mig.

Da jeg når ned til ham, kan jeg ikke lade vær med at spille ham, så jeg holder vaskekluden rundt om ham og begynder at spille, “åhhhh” det er dejligt, jeg kan virklig mærke at jeg er oppe at køre.

Efter lidt må jeg hellere vaske videre, så jeg vasker mig godt om anus, men jeg kan ikke lade vær med at trykke fingeren lidt op så snart jeg passer hullet.

Jeg smider vaskekluden fra mig, og begynder at nusse lidt med min finger “ummm” det er dejligt, jeg stikker den lidt op og ud igen “åhhh” jeg bliver nød til at bolle mig selv, jeg tager min dildo, sætter mig på hug i badet, og langsomt stikker jeg den op i mig, jeg begynder at små stønne, langsom op og langsom ud igen, farten tager til, alt i mens min pik bare stritter lige ud i luften, jeg tager fat om den og begynder at spille ham mens jeg kører dildoen ind og ud.

“ÅHHHHHHHH ja” det er godt, efter lidt, rejser jeg mig op, vender mig op og sætter dildoen på vores trin ind til badet, jeg spreder mine ben og langsom sætter jeg mig nedover den, den kommer helt i bund, “åååhhhhh” det er dejligt, jeg begynder nu at ride, jeg læner mig frem og sætter hænderne op på væggen, jeg mærker spærmen pumpe sig frem, uden at jeg rør min pik, jeg kommer ikke men der skal ikke pilles for meget.

Efter lidt, tager jeg min pik i hånden spiller ham, mens jeg rider på dildoen, jeg er helt væk og stønner godt nu. “ÅHHH JA” nu kan jeg virklig mærke at noget er på vej, og der er meget, men det har jeg joh lovet min kone, så lige før jeg kan mærke jeg kommer stopper jeg, jeg glider helt i bund på dildoen og udbryder et mindre brøl, jeg kigger ned og ser at min pik er godt saftig, men ingen sperm.

Langsomt lader jeg mig slippe min dildo fra anus, men min pik er stadigvæk lid stiv, så jeg får ham barberet, så jeg er helt glat.

Så får jeg vasket mig endnu engang og gå ud fra badet, få tørt mig.

Jeg tager en god deo på som jeg ved hun kan lide. Da jeg kommer ud fra badet er der næsten gået en time, og der ligger 7 sms’er på min mobil, jeg griber den, og det er min elskede kone, hun spøger bla. hvad vi laver, og jeg begynder at fortælle det hele over resten af dagen.

En ½ time før hun har fri, skriver hun: Er du klar til mig, når jeg kommer hjem og finder du lidt legetøj frem til os begge. Jeg var slet ikke klar – Men det er en helt anden historie.


Var denne sexnovelle fræk zhenzar?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Storebæltsbroen

Vi rullede afsted mod hotellet i København. Da vi havde kørt en times tid trillede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.