Mit første møde med Herren

Jeg har en oplevelse, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Jeg er helt ny i dette miljø, og jeg har først for nylig opdaget min lyst, og trang til at underkaste mig og blive domineret.

Jeg kom i kontakt med en erfaren Dom, og i går kom han så hjem til mig. Jeg var et kæmpe nervevrag. I dagene op til blev jeg mere og mere nervøs, men i går lige inden han kom, rendte jeg forvirret rundt i min lejlighed, og forsøgte at berolige mig selv. Jeg havde holdt øje med bilen fra mit vindue, og da jeg så ham stige ud af sin bil og gå imod min opgang, sprang jeg angst ind i lejligheden igen. Så da han ringede på, stod jeg et øjeblik lige foran min dør og overvejede et kort øjeblik, hvad jeg dog har rodet mig ud i. Så åbner jeg døren, og jeg tror, at jeg så helt angst ud i ansigtet. Men jeg blev kun positivt overrasket. Han er høj og flot, og tanker om, hvordan han senere skal røre ved mig flyver rundt i mit lille forvirrede hoved.

Vi sætter os ud på altanen og snakker lidt om alt og ingenting. Jeg er enormt genert, men han var rigtig god til bare at snakke med mig.

Herefter er jeg faktisk ikke helt sikker på, hvad der præcist sker. Måske skete det bare så pludseligt, at jeg næsten ikke opfattede det. Men han står tæt op ad mig, og holder mig i et fast greb. Hans hænder kører selvsikkert rundt på min krop, og mine tanker omkring, hvad hans næste træk er, kører rundt i hovedet på mig.

Han beder mig tage mine strømpebukser af, og jeg gør det uden at tøve. Han hjælper mig af med min kjole og min BH. Et kort øjeblik skammer jeg mig over min krop og kigger efter en reaktion fra ham – en grimasse eller noget andet – over den krop, som jeg ikke selv er glad for. Ingen reaktion i den retning. Og jeg glemmer hurtigt min skam, da hans kyndige hænder atter tager fat i min krop. Han sætter en klemme på mine brystvorter. Hvilken smerte. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville gøre så ondt. Han tager klemmerne af og berører mine brystvorter med en isterning, hvilket var dejlig lindrende.

Det første slag falder pludseligt. En flad hånd på min bagdel, og det giver et ryk i mig. Men mere vil have mere, og jeg ønsker flere slag. Hans hænder er overalt på min krop, og han napper mig med både hænder og mund, og han rører mig overalt. jeg nyder det. Nyder at stå helt, helt tæt på ham. Mærke ham og mærke hans store pik mod min krop. Det var ubeskriveligt svært ikke at røre, men herren var meget konsekvent og stoppede mig. Frustrerende.

Han beder mig lægge mine hænder bag nakken. Et kort øjeblik tøver jeg, for det betyder, at jeg er blottet fuldstændig. Men jeg glemmer det hurtigt, da floggeren rammer mig. Herefter er detaljerne sløret for mig. Herren slår mig utallige gange, slagene hagler ned over mig. Han binder mine hænder, og jeg fandt det meget fascinerende. Det så meget avanceret ud. Med mine hænder bundet bag mit hoved, fortsætter slagene. Jeg tænker ikke. Tager bare imod og nyder smerten. På et tidspunkt føler jeg en summen i mine fingre. Det bekymrer mig kort, men straks efter glemmer jeg det igen. Kort efter tager han rebet af mine håndled, for jeg har twisted mine hænder i rebet således, at det er blevet strammet for meget. Jeg priser mig lykkelig for, at min Herre er så dygtig. Det kunne være gået galt.

Herren beder mig lægge mig på knæ, og han stiller sig lige foran mig. Han holder et fast greb i mit hår. Han spørger mig, om jeg kan sutte. jeg mærker glæden i min krop. Tænk at jeg får lov til det! Jeg bliver nærmest forskrækket, da han viser mig sin pik. Men al respekt for mine tidligere sexpartnere, så har jeg aldrig nogensinde set så stor og så flot en pik, og jeg bliver så glad, da jeg får lov til at slutte min læber om den. Han presser mit hoved ind mod sig og helt i bund. Først bliver jeg lidt forskrækket, for jeg havde ikke taget en dyb indånding, så luft havde jeg ikke så meget af. Men meget hurtigt syntes jeg om det. Desværre har jeg lidt bøvl med halsen for tiden, så jeg begyndte at hoste en del. Det gjorde mig lidt trist, for jeg vil så gerne behage herren. Så da vi var nødt til at afbryde det, følte jeg mig lidt utilstrækkelig, for jeg ville så gerne. Jeg følte slet ikke, at jeg var færdig med at tilfredsstille herren på det punkt.

Men da han beder mig sætte mig på knæ på sengekanten og bøje mig forover, kom jeg på andre tanker. Alle issues omkring min krop forsvinder, det er som om alt omkring mig forsvinder, og alle tanker der ikke involverer ham, hvad han har i hånden eller min nydelse, forsvinder. Jeg tager bare imod de slag som kommer. Jeg tænker ikke. Jeg har aldrig oplevet så stærk en smerte før! Jeg har aldrig oplevet så meget nydelse før! Jeg bider i den dyne jeg ligger på, krammer den med mine hænder. Han giver mig skaftet af en flogger at bide i. Jeg må have bidt hårdt, for først hen på aftenen mærkede jeg ømhed i mine tænder. Jeg har ikke meget at skrive om denne del. Det var en fantastisk oplevelse, og smerten står helt klart for mig. Men alt andet er uklart. Jeg kan huske, at jeg ryster, og mine ømme mavemuskler i dag vidner om, at jeg spændte op.

Han beder mig lægge mig på ryggen. Jeg spekulerer over hans næste træk, da han binder mine ben og hænder sammen. Først da han skal til at binde den anden side går det op for mig, at jeg kommer til at ligge der med spredte ben lige op i ansigtet på ham, og jeg tøver. Jeg ved ikke, om han ikke opdager min tøven eller om han er ligeglad. I hvert fald går der ikke længe før jeg ligger der med spredte ben ude af stand til at gøre noget. Og da jeg opdager, at jeg alligevel er magtesløs, overgiver jeg mig til ham. Han rører ved mig, giver mig finger, én finger, to fingre. Slikker mig. Jeg er i himlen! Han tager så en handske på samt den tube glidecreme jeg har stående. Jeg spekulerer meget kort over handsken, men skubber tanken væk, da han rører mig igen. 1 finger, 2 fingre, 3 fingre. Han fylder mig ud. Lidt efter lidt fylder ham mig helt, helt ud med sin store hånd. Jeg ligger i min egen lille bobbel af smerte og nydelse! Men jeg når en mur, hvor smerten bliver for stor, og jeg er nødt til at bruge det ene af vores to stopord. Dét stopord hvor han stopper det han har gang i og lader mig finde mig selv. Vi fortsætter legen, men jeg må bruge det stopord igen. Jeg kan det ikke mere. Smerten er for stor. Et øjeblik er jeg lidt skuffet over mig selv. Men så ser jeg glæden i hans ansigt. Han ser meget tilfreds ud, og det går op for mig, hvor meget det egentlig betyder for mig at gøre Herren tilfreds. Jeg skubbet straks følelsen af skuffelse væk.

Han spørger mig, om vi ikke skal fortsætte med at skubbe til grænserne, og jeg tøver slet ikke. Selvfølgelig skal vi det. Han lader en finger kærtegne mit bagerste hul. Det er en lidt underlig fornemmelse, men jeg tænker ikke ret meget på det tidspunkt, og jeg ligger blot og nyder. På dette tidspunkt sker der noget underligt i mig. Jo, jeg nyder meget hans leg med mit bagerste hul, men faktisk ænser jeg ikke ret meget omkring mig. Det er som om jeg… Forsvinder… Jeg har svært ved at sætte ord på det, men det er som om jeg forsvinder ind i en verden af nydelse, tryghed, hengivenhed, total overgivelse, lykke. Som om jeg ikke helt er til stede, men alligevel er det. Det var lidt en følelse af at være omtumlet. Eller svæve måske. Jeg er faktisk ikke sikker på, hvad der sker herefter eller hvornår og hvordan denne leg stopper. Men jeg ligger på maven på sengen, da han kommer tilbage til mig. Jeg er vist stadig omtumlet på dette tidspunkt. Han knepper mig hårdt bagfra, og jeg mærker lykken bruse ind over mig. Tænk at jeg får lov! Jeg er så taknemmelig.

Herefter lægger vi os i sengen. Han holder mig tæt ind til sig. Jeg føler mig så brugt både fysisk og mentalt, og jeg føler mig så taknemmelig, da jeg ligger der og han holder om mig. Jeg bliver pludselig utrolig sentimental, men jeg holder tårerne tilbage. Ikke fordi han ikke må se mig græde, men fordi jeg syntes det er fjollet at græde, uden at være ked af det. Det eneste jeg fortryder ved hele sessionen er, at jeg ikke bare gav afløb for mine følelser. Det skulle jeg have gjort. Vi ligger og snakker til, og han nusser mig stille og roligt. Det er rigtig dejligt og trygt. Jeg følte næsten en bizar form for kærlighed. En kærlighed som hverken kan sammenlignes med et kæresteforhold, familieforhold eller venneforhold. Jeg kan ikke forklare det.

Jeg priser mig lykkelig over, at min herre er så dygtig og så empatisk, selvom han på en og samme tid er hård, konsekvent og volder mig så megen fysisk smerte, at jeg næsten ikke kan kapere det i mit sind. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre første gang som tøs, og Herren var stolt af mig, hvilket betyder ufattelig meget for mig – mere end jeg overhovedet havde forestillet mig. Jeg er også stolt af mig selv. Jeg er mig selv nærmest, og jeg stoler ikke på ret mange. Men han havde mig. jeg ved ikke, hvad det var han gjorde, men jeg stolede fuldkommen på ham. Jeg overgav mig fuldkommen til ham. Kun 2 partnere har set mig helt nøgen, men han fik lov uden megen tøven fra min side af. Det var helt perfekt, jeg kunne ikke ønske mig det bedre. Han var så ufattelig opmærksom på mig hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg hele tiden. På intet tidspunkt mistede han mig.

Han vil gerne lege med mig igen, og jeg er nu hans tøs, hans sub, hans ejendom. Og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at være dygtig, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at herren skal blive stolt af mig, og jeg vil ære ham. Jeg skal nok blive rigtig dygtig.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.