Min telefonven

Det var en dejlig lørdag i august måned. Jeg vågnede ved at der sad en lille musvit og sang udenfor mit vindue. Det var som om den ville fortælle mig,at det var idag min drøm ville gå i opfyldelse.

Jeg havde i flere måneder gået og fantaseret om at være sammen med en fræk og dejlig mand.

Jeg havde været single i ca. et år efter at jeg havde fundet ud af at jeg ikke elskede min kæreste mere. Efter 6 år som en del af et par der hed Pernille og Michael, stod jeg helt alene.

I lang tid følte jeg mig som Palle alene i verden. Jeg sad derhjemme og havde ondt af mig selv, når jeg ikke lige var på arbejde. Hvis en veninde eller en arbejdskollega spurgte om jeg havde lyst til at gå med i byen, svarede jeg resolut nej. Ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi jeg var bange.

Bange for at komme til at sidde alene mens de andre muntrede sig på dansegulvet. Bange for ikke at virke tiltrækkende på de mænd som jeg selv fandt interessante.

Alt dette gjorde at jeg nu i et år ikke havde snuset til følelsen af nærvær med en mand.

Engang imellem vågnede jeg om natten med mit skød brændende at lyster efter at blive brugt. At mærke et stift lem banke op i mig imens vellysten vælter ind over mig. Det endte som regel med at jeg legede med mig selv. Selvfølgelig er det dejligt at komme når man leger med sig selv, men det kommer slet ikke op på siden af følelsen af at mærke mandens dunkende, stive lem sprøjte sine varme safter op i èn.

I aftes havde jeg været inde på min profil på scor og for første gang i det år jeg har haft profilen, tog jeg selv kontakt til en mand, jeg syntes så sød ud. Han var lidt yngre end mig selv men virkede alligevel moden og utrolig rar. I starten skrev vi mest om løst og fast. Han havde 2 børn fra et tidligere forhold, men havde været single i 1 ½ år nu, og havde kun haft one night stands, hvor det som regel endte med at han sneg sig ud af kvindens lejlighed tidligt om morgenen, og aldrig kontaktede hende igen. Han var åbenbart også bange for at blive såret.

Efterhånden som aftenen gik, blev vores samtale mere intens og på et tidspunkt spurgte han om vi ikke skulle ringe sammen i stedet for.
Efter en tænkepause sagde jeg ja, men gud hvor var jeg nervøs i den tid der gik indtil han ringede.

Hans stemme var dyb og varm og jeg smeltede med det samme og begyndte at slappe af. Vi snakkede hele aftenen og da natten faldt på og jeg efterhånden havde fået et par glas rødvin imens vi snakkede, var jeg så afslappet og desuden også ophidset at da han spurgte om jeg nogensinde havde haft telefonsex, svarede jeg resolut nej, men at jeg da godt kunne tænke mig at prøve det en dag.” Den dag kunne blive lige nu” foreslog han og med dunkende hjerte sagde jeg ok.

Vi aftalte at vi ville gøre os lidt parat og så ville han ringe til mig igen 10 minutter efter. De ti minutter føltes meget nervepirrende, for på den ene side var jeg drøn nervøs men på den anden side kunne jeg næsten ikke vente.

Han ringede som aftalt, og til min overraskelse lød han også nervøs. Det fik mig til at falde til ro og forsigtigt begyndte vi at fortælle hinanden hvilket tøj vi havde på og hvordan vi forsigtigt tog det af, stykke for stykke.

Til sidst lå vi begge nøgne på hver vores seng. Jeg var efterhånden blevet så svedig at sveddråberne løb stille ned af min pande, ned over næseryggen hvorefter den tog et lille spring og landede lige imellem mine spændte bryster. Jeg gik ud i køkkenet for at hente et glas vand med isklumper i og begyndte så småt at køre en isklump ned over min hals og ned over brysterne. Isen smeltede stille og roligt og vandet fordampede ret hurtigt da min krop var hed som en sandstrand en varm sommerdag.

Jeg fortalte ham hvad det var jeg var i gang med og jeg kunne høre på hans vejrtrækning at det tændte ham meget. Han sagde til mig at jeg skulle tage en isklump og køre den ned af min mave og ned mellem mine lår og stille og roligt ind i spalten. Den smeltede næsten med det samme
Jeg tog dernæst en ny isklump og førte den mere direkte ned mellem mine ben og ind i hulen. Jeg gav et lille gisp fra mig ved følelsen af kold is mod min varme klit. Det føltes bare utroligt frækt og ophidsende. Jeg kunne også mærke at mine brystvorter begyndte at blive stive. Derfor tog jeg endnu et stykke is og kørte det rundt om min ene brystvorte imens jeg ikke kunne holde en stønnen tilbage. Han spurgte mig hvad jeg lavede lige nu og da han hørte hvordan min krop var begyndt at hungre mere og mere efter en mega orgasme, kunne jeg høre at han begyndte at onanere livligt.

Det næste stykke tid kunne ingen af os koncentrere os om at snakke, men kun om at nyde. Jeg gned på min klit med spidserne af to fingre imens jeg nulrede min ene brystvorte indtil mit skød begyndte at sitre. Jeg kunne slet ikke holde en høj stønnen tilbage, selvom jeg sædvanligvis er meget stille når jeg kommer.

Jeg blev derfor helt forskrækket, men min krop lagde ikke mærke til min hjernes forbavselse. Jeg kunne slet ikke styre noget mere og hele kroppen sitrede og nærmest krampede i flere minutter. Jeg vil vove og påstå at selvom jeg havde siddet på rådhuspladsen, kunne jeg ikke styre min orgasmes finurligheder alligevel.

Gud hvor var det dejligt bare at gi sig hen til nydelsen. Jeg opfattede slet ikke hvad der skete i den anden ende af røret, men da jeg var faldet lidt ned igen blev jeg opmærksom på stilheden hos ham. Jeg blev lidt flov, men da han begyndte at tale og fortælle mig hvor lækkert det var at høre mig komme og hvor dejlig hans egen orgasme var begyndte jeg at grine.

Jeg blev i mit stille sind enig med mig selv om at dette var starten på en friere og mere fantasifuld mig og at telefonsex absolut ikke var det værste jeg havde prøvet.

Vi lå dernæst lidt og snakke stille og roligt sammen om vores fælles oplevelse og blev også enige om at vi meget gerne ville mødes face to face.
Så i dag sker det. Jeg skal på date med min ven fra telefonen i aftes/nat.Vi skal ud og spise og så må det vise sig hvad vi så finder på.

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.