Min første rigtige pigesex

Jeg vil da rigtig gerne fortælle om min første gang jeg havde sex med en anden kvinde.. sådan “rigtigt” , jeg havde som 15 årig pillet lidt ved min veninde i en kæmpebrandert og huskede kun fragmenter, desværre.

I mange år kværnede den smule jeg huskede rundt i min hjerne, jeg måtte simpelthen prøve det igen… sådan.. hvor jeg ville kunne huske og se alting og ikke mindst, dele oplevelsen med min vidunderlige kæreste.

I et fortroligt øjeblik med en anden veninde fandt jeg ud af at hun tændte på pigesex og gerne ville afprøve det sådan.. for alvor. Vil du prøve med mig, spurgte jeg.. og det ville hun. :-))

En lørdag aften kom hun her til Ballerup med toget og jeg hentede hende på stationen, vi fjantede og grinede straks, jeg vidste at kæresten ventede i lejligheden, sprængfyldt af forventning.

Vi stoppede nede ved døren til opgangen, hvor kæresten vinkede fra altanen. Vi skulle drille ham skulle vi, så vi løftede op i kjolerne så han kunne se vores strømper, derefter kyssede vi hinanden.

Efter mad og vin gik der ikke lang tid førend jeg fik lov at mærke hende mellem benene.. stadig påklædt i fin kjole men uden trusser. Hendes indre skamlæber tittede ud.. fascinerende.

Jeg mærkede forsigtigt imellem med en finger.

Turde jeg slikke?

Jeg spredte hendes ben, kiggede og satte forsigtigt tungen på hendes klitoris, mm.. mærkede hendes duft og hendes ophidselse. Jeg var tændt, meget.

Lod mine læber omslutte hende, suttede, slikkede, stak min tunge ind i hende. hun vred sig, hun var virkelig parat til at lade sig forføre af en kvinde.

Imellem kyssede jeg hendes mund, nulrede hendes bryster, som var vristet lidt fri af kjolen.

Blødheden, smagen , var præcis som jeg havde drømt om, jeg stak en langemand ind , hun var stram, og lækker,

Jeg lod fingeren cirkulere,og hun vred sig på gulvet som vi var gledet ned på.

Jeg slikkede mere intenst, og brugte fingeren indtil hun pludselig kom i kaskader.

Det var hendes første sprøjteorgasme , hun var overrasket, så søen som begyndte at trække ned i det ubehandlede gulv.

Vi grinede lidt, kyssede og var absolut klar på mere.

Tro mig min kæreste var tændt.. han nød synet fuldt ud.

Et fantastisk dejligt minde om en aften hvor der blev elsket igennem, jeg slikkede hende igen senere indtil hun kom i vores seng, jeg elsker at slikke fisse, har jeg fundet ud af. at bore mit ansigt ned mellem to vidunderlige bløde lår.. skiftevis, sutte slikke, pirre, lade mine fingre køre ud og ind, mærke, tirre.

Jeg er nu klar over at jeg er klar bisexuel, og bliver våd og klar bare at skrive om det.
Vil så gerne ha lov at låne en kvinde medens vores kærester/mænd ser på og bliver tændte og stive, bare tanken gør mig ør og klar.

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.