Min ældre kæreste, tog min mødom

Min første rigtige kæreste, var faktisk 11 år ældre en mig, det var hende der tog min mødom, og som lærte mig op til at blive en habil elsker, og lærte mig de første dejlige erfaringer på et lagen. Jeg var 17 og Jette var 28. Jeg havde tidligere kysset lidt med piger … og nusset lidt i de første spæde begyndelser på kærligheden, men det var absolut Jette som fik gjort mig til en buk :-).

Vi arbejdede sammen midt i 70’erne, og vort forhold udviklede sig gradvist gennem delvis fælles fester med venner og kolleger fra vores arbejdsplads, men også fra vores trip i byen, hvor vi løb ind i hinanden. Vores første knald blev efter en våd fest hos hende og hendes forlovede, som var inde som soldat, og vi festede med 180 i timen. Dengang drak vi kun guldøl, parlod og vand, eller rød sodavand, men jeg drak mig aldrig beruset, for det havde jeg ikke behov for, jeg havde det sjovt uden. Vi havde fået noget at spise, var vel samlet 4 par og nu hyggede vi os i de bløde stole med god musik og en enkelt tæt Dans samt kys og kram og nussen samtidig med at snakken gik og klokken hurtigt blev mange …

Jette og jeg havde kysset en del og min pik var da også gentagende gange vokset i mine fløjlsbukser. Jeg havde kælet for hendes store bryster under hendes trøje, de var ikke helt små, efter hun havde født en dreng 1 ½ års tid før …. Da vi nærmede os midnat var det tid til at bryde op, flere skulle på arbejde dagen efter … men det havde også været en fed aften.

Da de tre par var gået satte vi noget stille musik på og vi krøb ned i sofaen. Vi kyssede vildt og vores hænder var pludselig blevet vældig aktive. Hun hviskede søde ord samtidig med at hun tog over, ved først at fjerne min skjorte forsigtigt og derpå tage sin trøje over hovedet. For første gang fik jeg fuldt syn og adgang til hendes to store dejlige bryster.

Vi kyssede og slikkede og jeg nød hvert minut. Den smule spiritus jeg havde fået, havde hjulpet med at dæmpet min generthed. Jette rejste sig og trak mig op af sofaen. Hun lynede hurtigt mine bukser op og trak dem af … var det en stiv pik jeg kunne mærke der stod som en flagstang i mine underbukser. Umm viskede Jette stille og førte sin ene hånd ned på min pik, og nussede mig samtidigt i nakken med den anden hånd, samtidig med at vi kyssede helt vildt.

Jeg løsnede hendes nederdel og den faldt til jorden. Hun trådte ud af den nu stod hun i et par silke trusser som intet skjulte, hun var blevet både våd og det var med til at fremhæve hendes venusbjerg og hendes store mis bag det tynde stof. ”Tag mine trusser af” hviskede hun da vi fortsat stod tæt omslynget … min pik bare dunkede og dunkede da jeg trak det de bløde trusser af…

Jettes hånd var kommet ind mine underbukser og hun gned min stive pik, hvilket fik mig til at miste vejret. Jeg lod min ene hånd glide ned over hendes ryg og hendes dejlige baller …. hun trak mine underbukser af og min ret kraftige drengepik kom til syne med et blottet lilla hoved og godt med præsperm. Jette roste min piks størrelse og gik derefter på hug og lukkede sine læber omkring dens hoved, jeg var ved at gå ud som et lys … og pikken bare voksede og voksede. ”Åhhhh” stønnede jeg, det er vildt .. hun rejste sig og hviskede ”jeg tror vi skal gå i soveværelset”, og med hinanden tæt omslynget fandt vi vejen ind i den dejlig dobbeltseng.

Jette bad mig lægge mig på ryggen og slappe helt af, så krøb hun ned til mig og vi kyssede hinanden så vi var ved at miste vejret. Dynen var lagt til side så vi lå blottet og tilgængelige for hinanden, hendes hånd førte en af mine hænder ned til sit skød, og hun viskede stille og roligt hvad hun gerne ville jeg skulle gøre.

Hold kæft hun var våd, mine fingre gik på opdagelse i den store mørke behåring hvor man kunne se de lyserøde skamlæber, hun begyndte at stønne svagt, hvorefter jeg mærkede hendes hånd omkring min gloende pik. Hun gned forsigtigt forhuden let frem og tilbage og inden jeg kunne advarer kom jeg med nogle kraftige sprøjt af sperm op over hendes krop samtidig med vi kyssede hinanden helt vildt. Jeg havde fjernet mine hænder fra hendes kusse, og lagde mig ned over hende, nussede hende i håret og viskede ”TAK”, samtidig med at jeg kunne mærke at mine øjne løb i vand af tårer. Hun hviskede søde ord og fortsatte rolig ”natten er ung endnu, jeg skal nok få dig på mærkerne igen”, hun trak dynen op over mig og forsvandt på ud på badeværelset.

Jeg nød en smøg, som var det den første i livet, og da Jette kom fra badeværelset puttede hun sig ind til mig og vi nød hinandens nærvær, og udvekslede dejlige saftige kys. Vi elskede hinanden, ingen tvivl om det. Det var som at svæve på en sky… at ligge der med den første kvinde jeg havde sex med, og som tog mig alvorligt..hun gav mig min manddoms kraft. Alderen var intet problem og snak om sex, både teknik og nydelse var som det var det mest naturlige i Verden.

Da vi var godt afslappet mærkede jeg hendes hånd fange min halv stive pik igen, som nærmest blev stiv som på kommando, hendes hånd legede med mine nosser og med min ene hånd kærtegnede jeg hendes ene bryst, og lod den vandre ned over hendes mave til hendes mørke trekant. Hun spredte benene så jeg bedre kunne komme til, og jeg lod et par fingre vandre ned mellem hendes læber og videre ned til hedes stjerne, hun sukkede dybt og kyssede mig helt vildt.

Nu vendte hun sig rundt i sengen, og lod igen munden vandre ned over min stive pik, som hun slikkede med stor glæde. Lidt efter vente hun sig og satte sig over mit bryst så jeg fik adgang til at både se og slikke hedes fisse. Vi lå i 69 stilling, jeg var drivende våd i ansigtet af hendes safter, hun både duftede og smagte skønt. Jeg kunne mærke en ny udløsning bygge sig op i min store pik, Jette vendte sig 180 grader og lod sin fisse glide ned over min pik. jeg kyssede hende så hun kunne smage sine egne safter, vi nød det… jeg bad hende samtidig om at tage det roligt…

Hendes åndedræt blev som mit heftigere og heftigere, vi kyssede og krammede hinanden .. det var som var vi en helhed ….så kom hun i en orgasme, det som føltes som om hun malkede min pik, og nu kom min sæd sprøjtende samtidig med at jeg stødte min pik helt i bund. Vi rystede begge som var vi i kramper, og da hun mærkede min varme sperm nærmest skreg hun sin orgasme ud.

Jeg ved ikke hvor lang tid vi lå sammen , men det føltes helt vildt, jeg følte mig virkelig som en mand. Da vi kom til os selv lå vi på ryggen og nød blot synet af hinanden, hun som den kloge elskerinde, og jeg som hendes tilfredse elsker, der netop havde fået den største og vildeste orgasme sammen med mit livs kærlighed.

”Hvad så unge hingst, er du til mere ?”, og forsatte ”vil du med i bad ? Jeg har et uforløst ønske” smilede hun frækt. ”Jeg er med” smilte jeg kærligt, og forsatte ”jeg er med på den værste”. Badeværelset var nærmest en stor buskabine med et lille rum til tøj og håndklæder, vask og wc, og meget praktisk på en hylle stod der alt det man behøvede. Vi fik sat gang i vandet så det var tempereret og startede med at sæbe hinanden godt ind. Vi kyssede og kærtegnede hinanden … og tæt omslynget hviskede min elskerinde ”Erik jeg vil ha’ din store Pik op i mit bagerste hul det vil min forlovede Ikke gi’ mig”

Det lød sgu da spændene, det havde jeg hørt at der var mange andre som gjorde, man skulle vist nok bare starte meget roligt. ”Det klare jeg, hvis du da kan få min pik til at rejse sig igen” sagde jeg, ”og det er en fantastisk fornemmelse, jeg har selv prøvet med en dildo” smilte jeg forsigtigt.

Vi fortsatte badet og da vi var færdige, gik vi ud og tørrede hinanden. I baderummet var en stabil badebænk, hvor jeg lagde et par gode håndklæder på, jeg fandt glidecreme frem og så begyndte forspillet. Vi nussede og kærtegnede hinanden, våde kys, og jeg begyndte stille og roligt at smører rigeligt med glidecreme omkring Jettes dejlige stramme røv, hvorefter jeg begyndte at lege med creme og et par fingre oppe i hendes stramme hul.

Hun gispede, men lød til det var ok. Hun havde samtidigt masseret min pik, som nu var stor og stiv og hun var nu i gang med at slikke det lilla pik hoved. ”Er du klar” hviskede jeg, og fortsatte ”prøv og lægge dig som en hund på badebænken. Hun tog nogle ekstra håndklæder til at lægge under knæene. Nu gik jeg bag om hende og gned min stive pik ind i glidecreme derpå førte jeg pikhovedet i hendes dejlige stjerne og pressede forsigtigt til. Med et svup og et lille hvin fra Jette havde hun modtaget pik hovedet uden smerte, jeg pressede nu forsigtigt videre og min elskerinde stønnede tilfreds. Jeg sagde med en lav stemme ”nu får du hele dyret”, og med en rolig bevægelse stak jeg min pik op i Jettes røv til min pik var i bund. ”Åhh” stønnede hun, ”hvor er den stor og dejlig”. Jeg kørte den forsigtigt frem og tilbage og med et kunne jeg mærke hun kom da hun kneb røven sammen om min pik, mens hun stønnede helt vildt. Kort tid efter skød jeg dagens sidste ladning varme sperm op i hendes mørke indre … og jeg mistede igen vejret. Jeg trak pikken forsigtig til mig, smurte hendes hul med glidecreme og tørrede hende med en blød klud. Hun faldt udmattet sammen for at samle kræfter.

Da vi havde fået rent undertøj på listede vi trætte i seng… tilfredsstillede og glade. Det blev ikke den sidste gang vi elskede, men mere om det en anden gang. Vi blev aldrig partnere men havde nogle skønne, skønne oplevelser sammen. Jeg har siden kun fundet en pige som næsten kunne være med..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.