Miki Muus Miki Muus

Da der er travlt hos JMTO, med at få sendt en masse tanks og lastbiler af sted på et tog, bliver vi bedt om hjælp med både surring og andet forefaldende hjælp, hvor det behøves pga et forestående NATO øvelse.

Alt går som smurt og vi er hurtigere end forventet, med at få fastspændt Hvad der nu skal fastspændes. Så vi får en uventet, men fortjent pause.

Men vi skal blive ved vognene og vente på videre ordre. Men da det er lidt koldt og blæsende, beslutter vi at sætte os i læ i en af de lastbiler der er på toget.

Vi kryber om på ladet af en lastbil, men vi begge er blevet en smule kolde. Først så snakker vi lidt om det vi har lavet i løbet af dagen.

Men du kan se at jeg fryser mere end jeg udgiver mig for. Så du afbryder mig og spørger direkte om jeg ikke fryser. Må jeg så blankt indrømme, men det skulle du ikke tænke på..

Men du er lidt varmere pakket ind end jeg er, så du spørger om jeg vil låne noget af dit varme tøj. Jeg tøver ikke og siger pænt Ja tak meget gerne.

Du beder mig om at smide noget af min våde uniform og hænge det op hvor jeg kan i lastbilen, mens at jeg låner noget af dit tørre tøj.

Du kan se at jeg er mere kold end først antaget, så du spørger om du ikke skal varme mig lidt med din kropsvarme. Jeg kigger overrasket på dig, men vi ved begge at man får varmen hurtigere på den måde.

Så jeg siger lidt genert jo Tak, når bare du ikke bliver alt for Kold selv, så vil jeg gerne. Du hænger din våde jakke op og tager fiberpelsen af, så du kun er i skjorte.

Jeg sætter mig villigt helt ind til dig og mærker hvor varm du er, pakker mine arme godt ind til dig. Nyder hvor dejlig varm du er og prøver at putte mig helt ind til.

Kan høre dit hjerte slå, så tæt ind til dig putter jeg mig ind til dig. Men ikke så lang tid efter, kommer du med et overraskende forslag.

Du beder mig faktisk om at rejse mig, og smide min skjorte, så jeg kun har bukser og bh på. Først så griner jeg og spørger om du laver pis med mig.

Men du mener hvad du siger og forklare at du har en poncholiner med og så vil pakke os begge ind i den. Og at jeg vil få varmen hurtigere, hvis jeg sætter mig på skødet af dig med ryggen til.

Jeg tøver, men gør hva du siger. Sætter mig ind til dig og mærker næsten med det samme din kropsvarme. Du tager poncholineren om os begge to og dine arme omkring mig og pakker os rigtig godt ind, mens at du holder mig rigtig tæt ind til dig.

Du hvisker sødt til mig ind i øret, “Nå havde jeg ikke ret, at du bliver hurtigere varm?”

Mens at jeg presser mig ind mod dig, siger jeg lige så forsigtigt,

“Jo havde du sgu”.

Du klemmer mig tættere ind til dig, mens at jeg med glæde lader dig bestemme, hvordan jeg skal sidde hos dig. Men efter et lille stykke tid, vil jeg gerne rette mig lidt hos dig, så jeg kan sidde bedre hos dig.

Rækker mine arme bagom mig og tager dig på dine lår, for at rette mig selv op. Siger lige til dig at jeg vil sætte mig ordentligt.

Jeg putter mig endnu mere ind til dig og din dejlig varme krop, mens at du stadig har armene omkring mig. Jeg vrikker lidt med røven for at komme helt ind til (faktisk med lidt provokerende bevægelser, så jeg kommer tættere ind til dit underliv).

Du mærker at jeg provokerer dig. Så du vil provokere tilbage, så du retter også på din krop, lidt længere ned i sædet, så dit underliv kommer længere og tydeligere frem. Lige så meget at jeg ikke kan undgå at ramme din dejlige pik, når jeg bevæger mig den mindste smule.

Jeg mærker hvad du har gang i bare for at drille tilbage. Jeg tager med glæde den udfordring op. Så jeg læner mig en smule bagover og tættere ind til dig.

Vrikker igen provokerende med røven, lige nok til at jeg nu kan mærke, at din pik nu også begynder at vokse ved berøringen af mine baller.

Det pirre os begge og vi begge begynder at bevæge vores underliv imod hinanden. Jeg begynder at stønne lavt af at mærke dig vokse.

Begynder at sveje i kroppen af liderlighed ved tanken om din pik. Slanger mig i dine arme, mens at dine hænder nu finder mine bryster under ponchoen.

Mine hænder vender nu tilbage til dine lår, kælende op og ned af dine lår, indtil at den ene hånd til sidst finder om til den voksende bule i dine bukser.

Letter min røv en anelse, så jeg lettere kan komme til at massere din skønne, nu voksende og hårde pik.

Stopper dig, rejser mig og beder dig om at knappe dine bukser op. Du tøver ikke et sekund med at få dem knappet op, før at jeg knæler foran dig og hjælper med det sidste med bukserne.

Pakker din hårde liderlige pik ud af de nu for små bukser. Kigger først liderlige på din pik, før at jeg i første omgang kun leger med pikhovedet med spidsen af tungen. Smager villigt på dine safter som kommer ud af dig.

Leger videre med tungen om pikhovedet, ned af den stive skaft, op og ned med tungespidsen, inden at mine varme våde læber omslutter hovedet.

Først så har jeg kun pikhovedet inde i min mund, mens at tungen leger videre med dit følsomme hovede.

Mærker at du nyder det i fulde drag, før at jeg lader pikken glide helt ind i munden. Strammer læberne om pikken, mens at den glider længere og længere ind.

Dybere og dybere glider din liderlige pik ind og langsomt ud igen. Så langt ud at det kun er hovedet der er i munden, før at den kommer helt ind i varmen igen.

Mundvandet løber ned af den hårde skaft, mens at jeg grådigt smager på dig. Men stopper dig lidt, inden at jeg rejser mig op på knæ igen.

Tager mig til mine bryster og klemmer dem om din pik. Beder dig om at kneppe mig mellem mine bryster, mens at jeg leger med tungen om pikhovedet når den er tæt nok på.

Mens at du knepper mig mellem mine patter, som jeg beder dig om at holde om din pik, så knapper jeg mine egne bukser op, inden at jeg trækker dem ned.

Stopper dig, rejser mig og siger liderligt til dig at nu vil jeg sgu kneppes hårdt af dig, doggy style.

Du indvilliger med glæde mit ønske. Du rejser dig, mens at jeg stiller mig på knæ på de hårde sæder i lastbilen.

Først så driller du mig, med kun at føre pikhovedet ind i min liderlige våde og sultne mis. Du nyder varmen fra min fisse om din pulserende pikhovede.

Du driller mig lidt, da du ved at jeg venter længelsfuldt på din hårde dejlige pik op i mig. Prøver at bevæge mig imod dig, men du driller mig med at stoppe mine bevægelser, mens at du holder fast i mine hofter.

Du fortsætter med at pirre og drille mig, med kun at føre pikhovedet ind og ud igen. Jeg begynder at TIGGE dig om at tage mig.

Til sidst så tager du et godt fast greb om mine hofter, LIGE inden at du BANKER din pik HELT i bund på mig.

Jeg giver et lille skrig fra mig, da du gør det så hårdt og dybt, at det næsten gør ondt. Men nu er du faktisk ligeglad, mens at du gentagende gange banker din pik HELT i bund og helt ud ved hvert stød.

Vi begge nyder den hårde sex bag i lastbilen, da det er pirrende at tænke på at vi kan blive opdaget. Du tager mig hårdt indtil at du kommer oppe i mig.

Du trækker dig ud af mig og siger beordrende “Slik ham ren”.

Jeg vender mig villigt og begynder forsigtigt, at slikke pikken ren for vores safter.

Vi iklæder os i vores tøj og venter ,igen, på at blive færdige med vores opgave med JMTO, så vi kan komme hjem.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.