Mentalt brugt

Det der i dag fylder mig er, min hengivenhed og overgivelse til dig – sådan helt inde fra det dybeste af min sjæl – tilbeder jeg dig, og den du er. Tak for det!   Fredagens oplevelse i den mørke kælder, véd jeg – satte spor, både i dig og mig, og netop derfor, skal den nu skrives ud af min krop, så jeg kan komme tilbage og gennemleve det igen og igen. Ud over det, har jeg tidligere skrevet en del, om mine oplevelser, og jeg ved, at andre mennesker også kan nyde… Så here goes;   Fredag, et spontant møde… Det er ikke så ofte vi har det, og jeg kan mærke, at sommerfuglene basker rundt inden i mig, på vej hen i klubben. Det er ikke den normale, men den mørke – kinky kælder.  Jeg kan slet ikke toppe i dag, jeg har det simpelthen ikke i mig – hvilket jeg også sms’er til dig. Egentligt, har jeg slet ikke brug for dominansen i dag – men mere bare dig… At være tæt og nær ved dig.

Alligevel ender jeg med at nyde det, da din livrem første gang rammer mine baller. Vi er i et privat rum (eller så privat, som det nu kan blive) og jeg nyder fornemmelsen af, at jeg stille begynder at give slip på tanker og på min krop.

Slagene er velafbalancerede, og hjælper mig til at give slip. For hvert slag livremmen giver mig, føler jeg bare lidt større hengivenhed for dig… Ved efterrationalisering fatter jeg det overhovedet ikke… Men det er altså det der sker i min krop.

Jeg klynger mig til den del af dig jeg kan nå, kysser dine hænder og viser på al mulig måde, at jeg er din ydmyge tjenerinde. Efter jeg har haft din pragtfulde pik i munden, mens du slår mig, kommer plexiglasruden.

OMFG!!! Hvor fræk kan du tillade dig at være? Du klasker mig op ad ruden, og jeg aner at der står mænd, lige på den anden side af vinduet og onanerer til mig. De betyder ikke så meget for mig – forsøger jeg, at bilde mig selv ind. Lige inden jeg mærker din hånd stramme sit greb om min mund og min næse. FUCK JA! Din stemme fortæller mig, at du viser mig frem for mændene… Jeg skal trykke mine bryster mod ruden, mens du har et fast greb i mig.

Mine ben ryster under mig, og jeg begynder at gispe efter vejret. Jeg véd, at du véd, hvornår det er nok. Så jeg panikker ikke, da jeg begynder at forsøge at hyperventilere. Er det din hånd, der leger med min drivvåde fisse? Eller er det mere røven du koncentrerer dig om?   Jeg ved det ikke? Jeg er langt langt væk nu, og fokus er på din stemme, der fortæller mig, at jeg er din tøjte, og at du får lyst til at lade mændene udenfor bruge mig. Du fortæller, at du vil sætte mig ind i buret, og lade dem sperme ud over mig, imens du bare vil sidde og nyde synet… En del af mig, når lige i et splitsekund, at tænke “eeewww!!!” Inden liderligheden overtager fuldstændigt, og jeg kun har et mål tilbage – at tilfredsstille dine lyster… Hvis det vil tænde dig, så vil jeg gøre det! Jeg mentalt forbereder mig på, at det vil ske, for lige i dette øjeblik, vil jeg følge dig overalt!   Du slipper, og lader mig endeligt trække vejret lidt igen, inden det hele gentager sig på ny, men nu med en anden mental udfordring. Denne gang hvisker du til mig, at jeg skal tilfredsstille fire mænd, inden jeg må komme ud til dig igen. Stadigt med spredte ben, og brysterne trykket mod vinduet, fucker du min hjerne totalt op.

Mine ben ryster, uden at jeg kan sige hvorfor. Jeg overvejer kort, om det mon kan være fordi jeg er ved at komme af det her, men skyder tanken fra mig igen. Jeg nyder fornemmelsen. Nyder at stærke du -står bag mig, og har taget enhver følelse af kontrol fra mig. Tænk at du kan?!? Jeg der ellers altid er så pisse kontrolleret…

På et tidspunkt skal jeg svare dig på noget… Hvad det er, kan jeg ikke længere huske, men mon ikke det er noget med, om jeg godt kunne tænke mig, at de hviskede ord, blev en realitet?  Jeg kan ikke finde nogle ord, til dig. Jeg frustreres indvendig, for jeg vil smadder gerne vise dig min hengivenhed, og følge dit mindste vink – men jeg KAN bare ikke finde de ord, der skal siges… Jeg kan jo ikke svare ja! For jeg tænder jo egentligt ikke på tanken i sig selv. Jeg kan heller ikke sige nej – for intet i verden, ville være frækkere end, at dele den oplevelse med dig. Nyde, at du viser mig frem, nyde at du rent faktisk, som det eneste menneske, kan gøre med mig, præcist som det passer dig… Og jeg vil nyde det! Mærkeligt nok, vil jeg nyde det…


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.