LELO Lyla 2

Dette er anden generation af LELO’s Lyla, og det første genopladelige trådløse æg, til en sjov aften i byen eller hjemme. Tænk her på koncerter, byture, familiefødselsdage og ting i den dur hvor det ville give mening, at tage dette æg med.

Den eneste fejl jeg har kunne finde ved dette æg, er at fjernbetjeningen ikke er 100% optimal. Det var i vores test, næsten kun muligt at få ægget til at reagere, hvis man pegede fjernbetjeningen ned mod ægget, ligesom du skal rette fjernbetjeningen til tv’et direkte mod tv’et… Det gav et par sjove episoder 🙂

Selv æggets udformning har jeg intet at udsætte på. Det er tyndt, ergonomisk og er dejligt nemt at indføre.

Lyla har LELO’s sensemotion teknologi. Forestil dig en Wii remote, og i stedet for at styre en figur på skærmen, så styrer du nu det lille vibrerende æg. Nogle af SenseMotion mønstrene er for åbenlyse til at blive brugt i det offentlige rum. Men vores favorit blev den hvor du ryster fjernbetjeningen voldsomt, som om du virkelig er vred på verden. Det er noget der falder mig naturligt, og vibrationer faldt også i smag.

Ægget reagerer på en afstand til op til 12 meter – Under ideelle betingelser, men de er desværre ikke altid til stede.

Men modtagelsesevnen er blevet kraftigt forbedret, og hvor der før har problemer med at modtage signal, hvis kvinden fx sad ned, så er disse problemer nu løst endegyldigt.

Dette er et sjovt stykke legetøj, og de kraftige vibrationer er helt klart værd at tage med. Nå ja, og så er det yderst støjsvagt.

Du kan købe ægget hos de fleste forhandlere, men på dildo-priser.dk har de samlet priserne fra flere forhandlere. Prisen svinger i skrivende stund helt fra små 750 og ned til 600 kr, så tag et kig på dildo-priser.dk for at finde den billigste forhandler her og nu.

Køb LELO Lyla 2

Se også

Partner Plus – Par vibrator test

At se et produkt, som mere eller mindre bare er en kopi af et andet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.