Laura, min personlige sexslave

Det var næsten tre uger siden jeg sidst havde set Laura, og jeg savnede vores erotiske lege. Jeg havde flittigt brugt mit sidste møde med hende som fantasier når trangen var kommet over mig, og genså mine oplevelser med hende i hoved, mens jeg onanerede.

Samme aften ringede jeg til hende for at høre om hun snart var frisk på at mødes igen. Efter et par ring blev den taget, og jeg genkendte Lauras stemme sige ”Det er Laura”.

”Hej søde, det er Signe” svarede jeg

”Hej” lød det opmuntret fra hende, ”det er lang tid siden…går det godt ?” fortsatte hun.

”Ja det går godt…..men jeg savner min sexslave. Hvordan går det med dig ?”

”Helt fint”, lagde hun ud, og tilføjede lidt efter flirtende ”men jeg kunne godt snart havde brug for at se dig”.

”Hvorfor ?” spurgte jeg drillende.

”Jeg har brug for at være din lille beskidte slut” svarede hun med en fræk stemme, der fik min fisse til at dunke.

”Hvornår kan vi mødes ?” spurgte jeg hende ivrigt.

Snakken fortsatte en 10 minutters tid, før vi aftalte at mødes dagen efter, om aftenen klokken otte. Det ville blive en lang dag tænkte jeg for mig selv, efter jeg havde sagt farvel til Laura.

Den efterfølgende dag, da klokken endelig nærmede sig otte, sad jeg og lagde det sidste makeup inden Laura kom. Jeg var spændt på hvad tøj hun ville have på, da jeg dagen før havde beordret hende til at klæde sig udfordrende og billigt, men jeg havde efterladt hende med valget.

Der gik ca. et kvarter før det ringe på, og jeg gik ud for at lukke hende ind. Jeg åbnede døren, og vi smilede begge da vores øjne mødtes. Laura var klædt i en lang frakke, der gik ned under knæene, og ikke afslørede andet en et par sexede sorte sko, med meget høje hæle, og sorte halvgennemsigtige sokker indenunder der løb op under frakken.

Mens jeg stod og kiggede på hende, åbnede hun pludseligt frakken, og afslørede hvad der gemte sig under den. Under frakken var hun klædt i en frækt skolepige uniform. De sorte sokker viste sig at være et par strømpebukser holdt oppe af hvide hofteholdere, der forsvandt op under et sort miniskiørt med et svagt grønligt skær. Yderligere bar hun en hvid skjorte, og et kort slips, der matchede skørtet. Hun fniste, mens hun trak op i skørtet, der afslørede hun ingen trusser bar, og blottede hendes glatbaberede fisse.

Hun så super fræk ud, stående i døråbningen i hendes uniform, og med et uskyldigt smil på læberne. Jeg tog fat i hende, trak hende ind til mig, og kyssede hende hårdt. Vi stod i døråbningen og kyssede i et stykke tid, hvorefter vi hurtigt fandt frem til soveværelset.

”Jeg har en overraskelse til dig” sagde jeg, og gik over til en kommode jeg havde i soveværelset.

”Jeg elsker overraskelser” svarede Laura

Jeg trak en stor dildo frem, jeg dagen før havde købt til lejligheden, og viste den til hende. ”Jeg har anskaffet lidt nyt legetøj til vores møde” sagde jeg smilende.

”Er den til mig” ? Spurgte hun med et frækt uskyldigt smil.

”Senere” svarede jeg, ”først skal du slikke mig” forsatte jeg, mens jeg lagde mig på sengen, og spredte benene. ”Kom her og slik mig, din beskidte slut”. Hun kom over, og kravlede op i sengen til mig. Laura lå på sengen, på maven, med hoved mellem mine ben, hendes ansigt kun få centimeter fra min drivvåde fisse. ”Tag fat i dine hæle” kommanderede jeg. Hun lystrede, og bøjede hendes fødder mod hendes baller, rakte bagud med hendes arme, og greb besværet fat om hælende på hendes sko med hænderne. Jeg tog fat om hendes hoved, og holdt fast i hendes hår, og pressede hendes hoved ned mod min fisse, og mit underliv op mod hende. Jeg gipsede da Lauras mund mødte mine våde læber.

Jeg mærkede hendes varme våde tunge røre mine skamlæber, og derefter fortsætte op mellem dem, ind i min våde fisse. Jeg stønnede mens jeg kørte hendes ansigt op og ned i hurtigere og hurtigere bevægelser.

Laura begyndte at rykke i kroppen, og jeg kunne mærke hendes desperation for at få luft. Jeg holdt hende fast i 2 – 3 sekunder mere før jeg endelig slip mit greb, og gav hende mulighed for at trække vejret. Laura flyttede hurtigt hovet tilbage, og gipsede efter luft.

”Hvad så” sagde jeg nedladende med et frydende smil på læberne, ”kan du ikke få vejret ?”

Mens hun stadigvæk kæmpede for at få vejret, tog jeg igen fat i hendes hår, og pressede hendes hoved ned til min fisse igen. Laura kæmpede med at holde grebet i hendes hæle på skoene, mens hun slikkede mig. Efter lidt viste hun igen tegn på at hun havde brug for luft, men denne gang blev jeg ved med at fastholde hende. Hun begyndte at spjætte, og slap den ene hæl med hendes hånd. ”Tag fat igen” kommanderede jeg med en hård tone.

Hun kæmpede febrilsks for at gribe hælen igen, og man kunne se desperationen i hendes øjne. Efter et par sekunder lykkedes det hende at få fat i hælen igen, og jeg slap mit greb, og lod hende ånde igen.

Laura gipsede og hev efter vejret, hendes ansigt var smurt ind i safterne fra min fisse, og jeg mærkede tilfredsheden af at være i fuld kontrol, vidende om at hun ville adlyde min mindste ordre.

”Jeg vil kneppe dig i røven nu” sagde jeg bestemt, og fortsatte ”Vend dig om”. Hun gjorde hurtigt hvad jeg beordrede hende til, og lå nu på knæ, røven vendt mod mig, og med armene og hoved hvilende på sengen. Jeg stod med benene på hver side af hendes hofte, og smurte den store strapon dildo ind, mens jeg højlydt sagde ”Jeg håber du er klar til at blive røvpulet som en lille beskidt luder”.

”Ja” svarede Laura liderligt.

Jeg bøjede mig nedover hende, og førte ind in hendes lille stramme åbning. Grundet min position, pegede dildoen nærmere oppefra ned, mere end den kom bagfra. Laura gispede da pikhoved på dildoen gled ind, og forsvandt ind i røven på hende. Hun stønnede højere og højere i takt med at mere af den store dildo forsvandt ind i hende, og hvinede ”fuck” da det sidste af dildoen forsvandt, og plastic nosserne fra dildoen mødtes med hendes baller.

”Dygtig pige” roste jeg hende.

Jeg bevægede mig så dildoen gled ud af hende, og samme øjeblik den var ude, førte jeg den ind, og pressede den helt i bund igen. Dette fortsatte jeg med, mens jeg langsomt øgede hastigheden. Laura trak vejret tungt, og med jævne mellemrum forlod et støn hendes mund. Efter lidt tid gled dildoen ubesværet ind og ud af hende, og gav et lille ”svup” hver gang den forlod hendes røvhul.

Jeg kneppede hende hårdt og hurtigt, og et højlydt ”klask” lød nu hver gang jeg stødte dildoen i bund, og dens nosser klaskede mod hendes baller. Laura stønnede nu højt og konstant. Jeg tog fat i hendes skuldre med begge hænder, og trak hende imod mig i takt med hvert stød. ”Leg med dig selv” beordrede jeg. ”Jeg vil have du skal komme, mens jeg jeg røvpuler dig”.

Laura førte sin ene hånd ned mellem hendes ben, og begyndte at arbejde sig hen mod et orgasme. Jeg pressede dildoen så langt op i hende som muligt, og trak samtidig hendes krop mod mig. Laura skreg i ekstase, og jeg kunne mærke hun var tæt på at komme. ”Er du tæt på ?” spurgte jeg retorisk, til hvilket hun fremstammede et halvkvalt ”ja”.

Med dildoen stadig dybt oppe i hende begyndte jeg at køre mit underliv rundt i cirkelbevægelser. ”fuck” skreg hun…. ”oohhhhhhh….jeg kommer” fortsatte hun skrigende. ”Kom for mig din lille luder” opmuntrede jeg hende drillende. Hendes krop gav et ordentligt ryk, da et langt og voldsomt orgasme kom over hende.

Jeg mærkede Lauras krop kollapse under mig, og totalt udmattet sank hun sammen på sengen med mig hvilende oven på hende. Jeg trak forsigtigt dildoen ud af hende, og lagde mig ned ved siden af hende på sengen.

Hun kiggede på mig med et tilfreds og afslappet blik i øjnene. Jeg smilede tilbage og kyssede hende blidt. Vi lå og kyssede lidt før vi begge faldt i søvn. Jeg studerede Laura´s smukke ansigt, mens jeg døsede hen, og følte en overvældende glæde over at have hende. Laura….min egen personlige sexslave.

Se også

Min domina

Det lurvede tæppe føles blødt mod min hud… En dejlig lindring for min ømme ryg… …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.