Kvinden udefra

Min kone Katrine og jeg nød vores nyfundne frihed. Ikke flere bekymringer om børneopdragelse, pantebreve og økonomien generelt, det var stort set fortid. Vi levede et liv, mere centreret om hinanden, ligesom vi havde gjort før vi fik børn.

Vores feriedestinationer var nu helt vores eget valg, vi spiste på gode restauranter og vores sexliv var blomstret som var vi nyforelskede. Vi var så meget mere afslappede omkring, hvornår og hvor vi havde sex. Vi kunne hoppe på hinanden til enhver tid, når stemning kom over os.

Jeg tog hende bagfra en dag, da hun var ved at forberede et måltid. Jeg løftede hendes nederdel op, skubbede hendes trusser til side og arbejdede min pik ind i hende, mens hun fnisende protesterede og spredte hendes ben. Vi kneppede i en kurvestol i stuen en tidlig aften. Det hele virkede så forbandet nyt for os, som om en enorm byrde var blevet løftet fra vore skuldre. Vi var nu frie igen, frie til fuldt ud at nyde hinanden. Det var ikke længere et kapløb om at blive færdig, før en eller anden kom brasende ind ad døren. Vi tog tiden vi skulle bruge til at, kysse, røre, kæle og kneppe.

En nat lå vi side om side. Jeg med Katrine’s ene ben op over min hofte. Hendes brystvorter gned hen over mit bryst. Min pik gled forsigtigt frem og tilbage langs hendes revne, truende med, hvornår det skulle være, at trænge ind i hende. Hendes forsigtige støn blev pludselig erstattet af et spørgsmål. Emnet var sex med andre. Hun havde længe gået med en fantasi om en trekant.. Jeg syntes det lød spændende. Vi begyndte at snakke om mulighederne og vores fælles fantasier indenfor emnet.

Et af de scenerier vi forestillede os, omhandlede ferie, hvor vi kunne invitere en veludrustet yngre mand op på hotelværelset og lade ham kneppe Katrine. Jeg skulle ikke være i lokalet, først når han var færdig og havde trukket sig ud, ville jeg komme ind på værelset og fortsætte, hvor han slap. Jeg er ikke sikker på hvorfor det begejstrede mig, men det tændte helt bestemt Katrine. En anden version var, at den tredje person var en kvinde. Den tanke tændte os begge utroligt meget. Vi fandt til sidst ud af at det skulle foregå således at alle tre skulle være med i sengen på én gang. Katrine blev meget ophidset, ved forestillingen om at vi skulle ligge ved siden af hinanden i sengen og lade den ekstra kvinde gå på omgang imellem os.

Herefter tog samtalen en drejning hen imod, hvem det kunne være? Det blev mere og mere tydeligt, hver gang vi lod vores fantasi få frit løb. Katrine erkendte, at det ikke var alle kvinder der kunne tænde hende, men dem der gjorde, gjorde hende meget, meget liderlig.

“Skat, jeg har faktisk lagt mærke til at du er en hel del sammen med Nanna for tiden”. Jeg stønnede da min stadigt stive pik smuttede, så mit pikhoved gled ind imellem hendes skamlæber… Øjeblikkeligt strammede hendes fisse sig omkring den.-“Hmm ja, vi kan virkelig lide hinanden” sagde hun varmt.

Hun bevægede sine hofter nærmere, så min pik gled længere op i hende.-“Har du nogensinde haft frække tanker om hende?” Spurgte jeg. Hendes ene hånd fandt vej til mine nosser, som hun forsigtigt begyndte at kærtegne. -“Det burde du vide at jeg har..

Hun er en af de kvinder, der synes at være på min bølgelængde.”

“Kunne du godt tænke dig at ligge og kæle med hende, og tror du også hun er interesseret i det?” Fortsatte jeg. Hun svarede ikke i første omgang, Hun trak sig bare endnu tættere op ad mig, så hele min pik forsvandt op i hende. Hun udstødte et lille støn.

“Åh Gud, jeg tænker tit på at være nøgen med hende, men vi har endnu aldrig talt om det… Den måde, hun ser på mig, fortæller mig, at hun er åben over for det… Hvad ville du sige til, hvis jeg var sammen med hende”? Som svar begyndte jeg forsigtigt at bevæge mine hofter så min pik gled ind og ud af hendes våde fisse. Vi begyndte begge at stønne svagt af nydelse. Jeg standsede igen..-“Jeg vil elske det skat, så længe du fortæller mig alle detaljerne.”

“Hvad hvis hun ønskede at vi begge er med? Er du tiltrukket af hende? Kunne du tænke dig at have hende med i sengen?” Ordene fløj ud af hendes mund. Jeg kunne se, at Katrine var ved at blive meget liderlig, når hun tænkte på os alle tre nøgne i samme seng.

Jeg ville gerne have vi snakkede mere om emnet, så jeg trak mig forsigtigt ud af hende, så mit pikhoved lå, som i starten, op af hendes nu meget våde revne. -“Hvad kunne du tænke dig at gøre med hende skat? Med Nanna mener jeg. Ønsker du at lege med hendes bryster? Sutte på hendes brystvorter? Hvor langt vil du gå?” spurgte jeg og kunne mærke mit hjerte begyndte at hamre.

“Jeg ville elske at gnide mine bryster mod hendes.

Ja.. Mærke hendes læber glide hen over mine bryster.

Åh Gud ja, ville gerne sutte hendes brystvorter.”

Katrine rystede af ophidselse, mens hun tænkte på hvordan det ville være at elske med Nanna.

“Hvad med hendes fisse? Vil du have lyst til at røre den, eller måske endda smage på den? Du kan lide, når jeg slikke din, måske hun også ville slikke dig.?”

Jeg kunne mærke jeg blev meget liderlig af at forestille mig Katrine og Nanna slikke hinanden. “Du får mig næsten til at komme! Jeg ved ikke, hvad jeg ønsker at gøre med hende.. Ved ikke om det kan lade sig gøre, men åh Gud, jeg elsker at tænke på det.” -”Du skal kneppe mig nu.” Udbrød hun. Jeg rullede hende om på ryggen, trak hendes knæ op under mine armhuler, min pik gled ind i hende. Jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne.

Emnet Nanna blev taget op den næste aften, da vi igen lå og kælede i sengen. Vi fantaserede videre og jeg blev ganske langsomt en del af fantasien med de to kvinder. Vi havde krydset en grænse over et emne, som vi ellers aldrig havde talt om før. Selvom vi ikke snakkede om det i dagstimerne, kunne jeg mærke på Katrine at hun ligesom jeg gik og tænkte meget over det.

Nanna var nyligt fraskilt og havde formået at komme ud af et dårligt og voldeligt forhold. Hendes tidligere mand var stukket af med en yngre kvinde. Hendes liv havde dog ikke forbedret sig så meget efter skilsmissen. Hun var fri for manden, men var stadig kogekone og rengøreske for to voksne sønner, som efter min mening, desværre var vokset op og blevet til to mænd, som på mange områder havde fået deres fars negative og aggressive egenskaber.

Nanna er en flot kvinde, hendes mest fremtrædende træk er hendes meget store bryster, som sidder på en lille slank krop. Da Nanna og Katrine er meget gode veninder, er hun tit på besøg hos os. Jo mere jeg ser til hende, og jo mere vi taler om hende om natten, jo mere opstemt og lystig bliver jeg ved tanken om at kneppe hende.

En nat under en af vores samtaler om vores sexfantasier hviskede Katrine, -“Vi rørte ved hinandens bryster i dag. Vi var ude og shoppe bh og trusser. Det skete i prøverummet. Hun tog det første skridt og gik om bag mig og med sine hænder rørte hun mig. Hun tog på mine bryster gennem bh’en og hviskede: “Lad mig tage bh’en af.” Jeg kunne ikke tale, jeg nikkede bare…

Forsigtigt spændte hun min bh op og lod hendes hænder glide tilbage på mine bryster igen. Hun tog forsigtigt på mine bryster. Hendes fingre skælvede, da hun fandt mine brystvorter. Jeg kunne mærke hendes store bryster mod min ryg. Uha, jeg blev så liderlig.”

Min pik voksede, da jeg hørte Katrine fortælle. Jeg tog fat om den, og gned den pirrende rundt om hendes allerede våde revne. Hun var utrolig tændt over det der var sket i dag.

“Jeg bliver meget liderlig af at høre om det. Bliv ved.. Hvad skete der mere”. Udbrød jeg samtidig med at jeg lod mit stive lem glide ind i hende. Jeg begyndte ganske forsigtigt og meget langsomt at kneppe hende. Hendes åndedræt blev tungere og hurtigere, men hun formåede stadig at fortælle videre..

“Efter lidt, jeg ved ikke præcis hvor lang tid, vendt vi os, så jeg kom til at være bag hende” stønnede hun. Hendes bh skulle spændes op foran, og da jeg nåede bh’ens spænde, indså jeg, at hun stod over for det store spejl. Vores øjne mødtes i spejlet, da jeg hægtede spændet af. Hendes bryster faldt ud, jeg var så liderlig. jeg maste mine bryster mod hendes ryg, da jeg løftede dem opad, pegede de store stive brystvorter frem mod spejlet. Åh Gud, jeg nulrede og klemte hendes brystvorter som du tit har gjort det med mine bryster. “

“Åh skat, det gør mig så liderlig”, stønnede jeg sagte. ”Rørte i ved hinandens kusser?” Jeg var helt ude af kontrol nu. På knæ mellem hendes ben tog jeg fat i hendes hofter, og begyndte at støde hårdt frem og tilbage. Hun stønnede og skreg da jeg kneppede hende, indtil min sperm væltede ud over hendes kusse, mave og bryster.

Da vi lidt efter lå udmattede på sengen, sagde hun endeligt; “. Jeg tror, vi begge var lidt flove, over det der var sket. Vi klædte os hurtigt på og gik ud og drak en kop te på en café for at falde til ro.”

“Vi er nødt til at få hende med os i en trekant skat. Det har gjort mig utroligt tændt at høre om jer to. Jeg vil ønske vi kunne være sammen alle tre lige nu” sagde jeg. Vi grinte begge to. Katrine sagde: -“Lad os bare se, hvad der sker når den tid kommer, ingen grund til at presse tingenes gang. Men jeg ønsker det også, og jeg er sikker på, at Nanna også har tænkt tanken.”

Et par uger senere var vi igen inde på emnet trekant. Katrine var meget livlig, og jeg kunne se, at hun havde noget hun var ivrig efter at fortælle mig.

Jeg lå afslappet på ryggen med Katrine nøgen på min ene side. Hun legede og drillede mig. Hendes fingre legede med mine nosser og hendes læber og tunge kyssede og pirrede min mave og bryst. Engang imellem pressede hun sine patter ned mod min pik og begyndte at bevæge sig frem og tilbage.

Hun bøjede sig ned og kyssede min hals, og derefter hviskede hun i mit øre. “Vi gjorde det i dag,” sagde hun. Jeg kiggede ind i hendes øjne. Først så hun ud som om hun ønskede, at hun ikke havde sagt det. Jeg smilede og sagde, “Gjorde i? Fortæl mig hver eneste detalje?” Hun rakte ned, tog min stenhårde pik i hånden og begyndte at køre hånden frem og tilbage. Så begyndte hun at fortælle:

”Som du ved, så var vi ude og shoppe igen i dag og da vi kom hjem og ville prøve vores nye tøj skete det. Vi stod i hendes soveværelse og havde smidt alt andet end bh og trusser, der var ingen tvivl da vi pludseligt stod foran hinanden i næsten ingenting. Vi havde et inderligt behov for at røre ved hinanden. Vi knappede vores bh’er op.

Gud, hvor ha hun store bryster. Vi smed vores trusser og pludseligt, stod vi i nøgen omfavnelse.

Det var skønt at mærke hendes store bryster presse mod mine. Hun kyssede min hals og vores hænder begyndte at gramse på den andens krop. Vi lå i sengen sekunder efter. Jeg lå på min ryg med hende ved siden lænende sig ind over mig. Hendes patter maste mod mine bryster. Vi kyssede, først blødt, derefter med tungen og så med åben mund. Du kan ikke forestille dig, hvor vildt anderledes, men godt, det hele føltes. Åh skat.. Jeg var så liderlig.”.

Jeg var også meget opstemt efter hendes beretning. Hun kunne se det på mig og inden hun fortsatte sin videre fortælling om dagens oplevelse, førte hun sin mund og tunge ned til mit pikhoved, som hun forsigtigt havde pirret ved at køre sin hånd op og ned i langsomme bevægelser under hele den første del af historien. Hendes tunge slikkede forsigtigt et par gange på mit pikhoved. Så kiggede hun op på mig og fortsatte:

“Vi viste begge hvad det ville føre med sig, som vi lå der på hendes seng og kælede med hinandens bryster. vi begyndte langsomt at flette vores ben, så vi kunne gnide vores kusse imod den andens inderlår. Jeg troede jeg skulle besvime af lyst. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hendes driv våde revne gnide frem og tilbage over mit lår. Jeg var i ekstase og begyndte at gnide min egen fisse mod hende. Vi var begge to meget liderlige, og rullede rundt og pludselig var hendes fisse ud for mit ansigt. Jeg slikkede hende vildt og inderligt. På det tidspunkt lå vi med hovedet hver sin vej og hun begyndte at slikke min driv våde kusse. Åh det var så liderligt.

Jeg kunne mærke at hun var ved at komme, så jeg begyndte at vende mig i et forsøger på at tvinge hendes fisse mod min. Hun drejede rundt, indtil vores driv våde kusser mødtes. Vi gned et kort øjeblik og pludselig kom hun i et højt og langt skrig! Jeg kunne mærke de varme safter drive ud af hende og ned imellem mine ben.

Hun smilede til mig og bevægede sin ene hånd ned til min fisse. Hun sagde, -“Lad mig Katrine. Du kan ikke være så tæt på og så ikke komme.” -“Jeg fuglte i fascination, hvordan hun forsigtigt førte sine fingre op i mig. Hun var blid, men insisterende. Jeg slappede af og lod hende føre mig til en blød intens orgasme. Jeg kunne mærke hendes fingre, hendes inderlår, kusse og hendes store bryster på min mave, imens hun kælede, gned og slikkede mig indtil jeg kom i en lang og fantastisk orgasme”

Opslugt som jeg var ved tanken om min kone og en anden kvinde, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at Nanna måske kun ville kneppe Katrine og måske ikke havde lyst til en trekant. -“Tror du, at Nanna ville have mig med i jeres leg på et tidspunk?” Sagde jeg desperat. -“Selvfølgelig vil hun. Lad os ringe til hende og spørge,” Katrine smilede. Jeg indså da, at de allerede havde drøftet trekanten. Katrine rakte ud efter telefonen og tastede et nummer.

Da Nanna svarede, satte Katrine telefonen på medhør. -“Hej Nanna, ligger du i sengen?” -“Ja; jeg læser. Jeg er lidt nysgerrig, har aldrig før fået et opkald fra dig, så sent.” -“Åh, jeg ligger bare her ved siden af min mand. Vi har talt om vores møde i dag, og hvor dejligt det var.” -“Katrine! Du har ikke fortalt ham det, har du? Er du sindssyg?” udbryder Nanna. -“Jeg fortalte ham, hver eneste lille detalje, og det har gjort ham helt vild. Jeg er lige ved at gøre ham færdig mens vi snakker.”

Katrine havde et godt tag rundt om min pik med den ene hånd, mens hun holdt røret med den anden. -“Åh Gud, jeg vil aldrig kunne kigge på ham igen. Peter, det lige er sket, Jeg håber du ikke er ked af det.” Jeg stemte i, -“fandeme nej Nanna, jeg elskede det. Jeg er nærmest kommet bare ved at tænke på jer to sammen. Jeg var lige ved at spørge min elskede, om der var mulighed for at jeg kunne være med.”

Der var en lang pause. Vi kunne høre hendes vejrtrækning, da hun spekulerede på hvad hun skulle sige. Endelig svarede hun. – “Jeg tror, at du allerede ved; Katrine og jeg har talt om det. Og ja, jeg tænker på dig, og fantasere om hvordan det ville være, at være med jer to i sengen.”

Min pik var stiv som aldrig før da jeg hørte hende sige det. Katrine smilede til mig. Hun begyndte at kysse mig på maven og fortsatte videre ned til mit stive lem. Jeg stønnede da hendes læber rørte mit lem. -“For fanden det er frækt, Peter. Jeg er blevet så liderlig af at forestille mig, hvad i to laver lige nu!” udbrød Nanna.

“Hvad har du på Nanna?” spørger jeg.

“jeg er i en kort natkjole.”

“frækt, trusser?”

“jeg har aldrig trusser på i seng.”

“Gud ville elske at se dig lige nu. Åhhh.”

Katrine havde taget mig helt ind i munden.

“Gid jeg var der,” sagde Nanna, hendes stemme var svag og skælvende.

“Nanna, lad os gå ud og spise alle tre på onsdag, og så kan du jo komme med os hjem bagefter.” Sagde jeg.

“Åh ja. Det vil jeg,” sagde hun med svage støn. Jeg forestillede mig hvordan hun lå og onanerede i den anden ende af røret.

Der gik ikke lang tid før jeg tømte min sperm ud over Katrine. Det gjorde mig helt vild at ligge og høre, hvordan Nanna lå og stønnede højere og højere igennem telefonen, for til sidst at komme i et langtrukkent klynkende skrig. Efter hele denne skønne seancen var ovre sagde vi godnat og lagde på. Jeg kunne dårligt vente til middagsaftalen den følgende onsdag.

Katrine gav Nanna og mig muligheden for at blive trygge ved hinanden under middagen i klubben denne weekend. Hun satte sig ved andre borde, snakkede med venner og dansede med andre mænd for at give os lidt tid alene. Nanna var ganske afslappet. Vi dansede et par gange til nogle gode langsomme ballader. Hun var ikke genert over at lade mig føle hendes krop. Det ene af hendes store bryster rørte min arm og det andet gned drillende mod mit bryst. Hendes ansigt var ved min hals, hendes læber rørte mit øre. Hun trak sig ikke tilbage, da jeg pressede min stive pik mod hendes hofte. “Oh Peter,” hviskede hun.

Katrine kørte hjem og foreslog, Nanna og jeg skulle sidde bagi. Vi kyssede og følte hinanden lidenskabeligt. Hun var meget aggressiv og rørte min pik igennem bukserne, før vi var nået til det første lyskryds. Jeg åbnede hendes bluse og trak det ene af hendes store bryster ud af hendes bh og begyndte at kærtegne det. Pludseligt åbnede Katrine bildøren og smilede, -“Sidste stop, alle ud, vi er hjemme.”

Katrine foreslog, at jeg tog et bad i gæsteværelset, mens hun og Nanna tog et bad sammen i vores soveværelse. Efter et meget forhastet bad, tog jeg en badekåbe på og bragte en bakke med vin og glas ovenpå.

Soveværelset var dunkelt belyst. Damerne var iført frækt undertøj. Vi skålede på aftenen. Katrine guidede Nanna imod mig. Vi begyndte at holde om hinanden. -“Du er meget smuk Nanna.” Mine hænder begyndte automatisk at køre hen over hendes bryster. Jeg bøjede mig ned og begyndte at kysse hende. Jeg kunne mærke hendes tunge.

Jeg gik et skridt tilbage igen, mens jeg stadig greb om hendes bryster, for at kigge ned ad hendes krop. Hendes smalle hofter indrammede V af hendes ben og mave, hendes dusk var trimmet til en lodret stribe som sluttede ved spidsen af hendes revne. Katrine gik om bag mig og åbnede min kåbe.

Nanna kom tættere mod mig, hendes bryster pressede mod hver side af mit bryst. Min pik gned mod hendes mave. Hun flyttede på sig en smule for at få den til at gnide med hendes revne. Nanna bevægede sig mod sengen og forsigtigt bevægede hun sig op i den. Katrine tog hendes plads foran mig. Hendes øjne var våde af liderlighed, jeg havde aldrig set hende så ophidset. Hun var nøgen og varm, vi kyssede, hendes hænder tog fat om min pik og begyndte at kærtegne den. Hun mumlede, “Lad os have det sjovt i aften.”

Nanna lå i midten af sengen, hun var smuk, det ene knæ op var oppe, men med samlede ben, hendes bryster var slynget ud til hver side. Vi lagde os ved siden af hende på sengen, en på hver side af hende. Katrine bøjede sig ned og begyndte at slikke Nannas brystvorter. Jeg så på et minut, det var fantastisk smukt, den omhyggelige måde, hun kyssede og slikkede på og forsigtigt lod sine læber glide hen over brysterne. Nanna stønnede sagte.

Jeg begyndte at kærtegne Nanna andet bryst. Jeg elsker fornemmelsen af at lege med bryster, det er sådan en unik følelse. Min kone var godt i gang det andet bryst. Vi begyndte at sutter, hive og klemme hendes bryster og vorter med vores tænder. Nanna så ud til at nyde det. Lidt efter begyndte vi begge at kysse ned lags siden på Nanna. Vi nåede ned samtidig og sprede Nannas ben. Vores hænder gled op langs hendes bløde inderlår indtil de nåede hendes fisse. Vores fingre kæmpede for at skille hendes læber. Nanna nød det hele, hun spandt som en kat, Vores tunger var overalt på hendes bryster og vi begyndte begge to at fingerkneppe hende.

Jeg trak min finger ud af hendes fisse og lod noget kussesaft dryppe fra min finger og ned på hendes ene brystvorte og sagde -“Vil du smage hendes fisse skat.” Katrine tog Nannas fedtede brystvorte ind i munden med et lille Skrig. Jeg var klar til at kneppe Nanna, men Katrine havde andre planer, og hun skiftede plads med Nanna, som hurtigt gled ned ad Katrines krop, tvang hendes ben fra hinanden og dykkede ind i hendes fisse. -“Min Gud,” stønnede Katrine, og trak automatisk benene længere og længere fra hinanden som Nannas tunge, begyndte at slikke hendes fisse. Jeg holdt hende stadig, da jeg flyttede frem og tilbage mellem hendes brystvorter.

Jeg kunne høre Nannas tunge skvulpe inde i Katrines gennemblødte våde fisse. Nanna havde flyttet Katrine ben op over hendes skuldre. Katrine begyndte at skælve og spændtes ud som en bue.-“Jeg kommer Peter, hun må ikke stoppe, vil ikke have hun stopper, knep mig Nanna, knep mig. “Katrine kollapsede efter hendes udløsning og holdt Nanna ansigt mod hendes fisse, mens de sidste orgasmerystelser forlod hendes krop.

Jeg tog fat bag Nanna og løftede hendes en ben ud af, klar til at tage hende bagfra. Jeg gned hendes røde opsvulmede flænge i hendes kusse med min hånd. Hendes fisse var pulserende allerede. Jeg trak mine fingre ud af hende og stak min pik op i hende. Jeg greb hende ved hofterne og begyndte at kneppe hende. Hun kom hurtigt.

Katrine var kommet på benene igen på dette tidspunkt, og var begyndt at onanere mens jeg havde kneppet Nanna. Det var drømmen, fantasien, den ene ting, jeg havde fantaseret om i mange år, muligheden for at trække min pik ud af en fisse og proppe den op i en anden. Nanna rullede til den ene side og Katrine lagde sig foran mig. Jeg løftede Katrine ben op så de støttede på mine skuldre. Min pik gled ind i hendes grotte, og jeg lænede mig over hende, støttende på mine hænder på hver side af hendes hovedet.

Hendes øjne var våde da jeg lænede mig over hende, langsomt kneppede jeg hende, et lille smil bredte sig på hendes læber. Hun var helt ekstatisk. -“Du har sådan en smuk kusse min søde. Jeg elsker fornemmelsen af at min pik glider ind mellem de varme skamlæber. Det er som tusinde små tunger der slikker min pik.” Jeg følte hun begynder at stramme til om min pik med sin fisse, og mine hoftebevægelser blev hurtigere, da jeg følte der ikke var langt igen til jeg ville eksplodere. Nanna havde trukket sig til den ene side, og kiggede på os. Pludseligt mærkede jeg hendes hånd på min røv, hun lod en finger glide rundt i nærheden af mit røvhul. Et øjeblik efter, trak jeg mig ud og sprøjtede ud over de to kvinders bryster Vi faldt alle brugt om på sengen. Jeg tror at vi alle var lidt betænkelig ved hvad der lige var sket. Jeg stod op og hentede vinbakken tilbage til sengen, og vi tog et glas hver.

Katrine brød tavsheden og sagde: – ” Tid til Hot-tub?”

Se også

Laura, min personlige sexslave

Det var næsten tre uger siden jeg sidst havde set Laura, og jeg savnede vores …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.