Kortfilmen Venus – ta’ med i swingerklub

Kortfilmen Venus handler om et par der flytter sammen og ikke kan holde fingrene fra hinanden. 7 år senere ser man dem hvor hverdagen er kommet ind i forholdet,  og hvor de ikke har haft sex i 4 måneder.

Han mener at de skal i swingerklub, det er dog tydeligt at hun ikke har lyst til det, men hun vælger dog at tage med for hans skyld, eller måske af frygt. Da han siger at han vil gå uanset hvad, og hun bare kan komme hvis hun vil.

Man ser dem sidde lidt akavet i omklædningsrummet da de er ankommet, nok en følelse de fleste swingers sagtens kan huske fra deres første gang i klub. Man er akavet og spændt på samme tid, og man ved ikke helt hvad der vil komme ud af aftenen.

De går rundt i klubben, og kommer til et rum med en gynge der er godt i brug. En kvinde ligger gyngen og får pik af en række mænd, og manden i filmens par stiller sig hurtigt op i rækken for at deltage, og glemmer alt om sin partner.

Den kvindelige del af vores par, bliver tydeligt ked af det og flygter til omklædningsrummet hvor hun er tæt på at tage hjem. Her møder hun en anden kvinde og de falder i snak, omkring hvor fedt det er at man som kvinde, næsten føler sig som ottende vidunder med alt den opmærksomhed fyrene i klubben giver.

Vores kvindelige hovedrolle vågner op af sin frygt, og begiver sig herefter ud i klubben på egen hånd, her falder hun i snak med en mand og så vender rollerne pludselig.

Swingerklubben siger:

Det er en rigtig sød og fed kortfilm på samme tid, og den vækker et par ganske interessante spørgsmål. For kan det at tage i swingerklub redde et sexløst forhold?

Om det kan det er der mange delte meninger om. I denne film ender vores par med at finde en ny nærhed og forståelse for hinanden. Noget mange af os swingere kender til. For pludselig ser man nye sider af sig selv og hinanden.

Så der er ikke andet at sige, end SE FILMEN! Den er det værd!
Eneste minus, hvis man kan kalde det et minus… Er at vi ville ønske filmen var længere, man får lyst til at se mere… Meget mere.

Her kan du se filmen Venus

Og husk lige at stem på den, den fortjener alle de stjerner den kan få.

Et god råd

Lige et godt råd til nye swingers, hvis i overvejer at tage i klub. Så lad være med at pres hinanden til det, og lad være med at tage afsted hvis den ene part ikke har lyst. Og når i kommer ned i klubben, så hav fokus på hinanden. At lege med andre er lækkert, men tag det stille og roligt, det skal nok komme. Brug de første par gange i klub, med at have fokus på hinanden, så i begge to føler jer trygge og klar til hvad der måtte komme.

God fornøjelsen

/Swingerklubben.dk

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.