Køb af BDSM og Fetish Gear

Mange af os sidder med garanti indmellem, og trawler nettet igennem, for at finde den shop, der kan friste os til det næste køb. Eller også ved du allerede hvad det skal være, og kan dermed gøre din søgning endnu mere præcis. Men der er mange webshops derude, og mange af dem forhandler også BDSM ting, og fetish ting. Hvilket er ganske fint, men mange af de ting de har på hylderne. Det er decideret billigt ragelse for at sige det ganske pænt.

Men der er dog en butik herhjemme, hvor de ting der bliver sat til salg, er af fin kvalitet. Det kan skyldes, at ejeren af shoppen selv er ivrig udøver af BDSM, og medlem af SMIL og dermed har en massiv baggrund indenfor “faget”. Det er Uniquelady.dk som er drevet af en pige med rødder i miljøet.

De ting der bliver ført i butikken her, er nogle som hun selv har håndplukket, og udvalgt.

Alt fra Piske med metal snerte, pikringe, medical masker, spider gags, kinky night sæt, cupping sæt, kyskhedsbur, bondage sæt, net handsker, prostata vibrator, læder corsager, eksklusive korsetter, manchettter, herre trusser, corsager, læder og lak tøj, slavearmbånd, russisk gasmaske, spids klo, goth halskæder, blindfold, lingeri, sounds, wetlook kjoler, bryst klemmer, støvler og meget meget andet.

Kort sagt, kunne du godt tænke dig at dit næste bdsm/fetish køb var af ordenlig kvalitet? Så tag en snak med ejeren af butikken, hun vil med garanti kunne give lige netop dig råd til, hvilke ting du skal købe.

Hun laver også online kurser, hvor hun underviser i BDSM, og på hendes hjemmeside finder du også en masse guides og råd om, hvordan man dyrker sikker bdsm.

God fornøjelse fra Swingerklubben.dk

Besøg Uniquelady her

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.