Insomnia – Berlin

Denne anmeldelse er skrevet sex blogger og sexlegetøjstesteren bag www.sextest.dk

Hvis man ønsker at prøve en swingerklub, der er noget vildere – og som mixer fest og sex sammen, så skal man helt klart tage et smut til Tyskland, og prøve den tyske swingerklub Insomnia i Berlin. Jeg har skrevet en længere anmeldelse af mit besøg på http://www.sextest.dk/anmeldelse-swingerklub-insomnia-berlin/

Men den korte version kommer her… Insomnia er en eksklusiv swingerklub, bygget op som en flot lounge bar og hver aften, er kører klubben med et tema for aftenen. Hele klubben er mere eller mindre holdt i en rød fræk farve – Ja selv deres madrasser er røde, og hele klubben lokker med fede små detaljer overalt, som gør at man føler sig som en VIP, ligefra man kommer ind.

Vi havde valgt at besøge klubben, en aften hvor den nærmest var proppet til randen med frække, fest –og sexglade mennesker, og det eneste tidspunkt folk holdt en ”lille” pause fra at kneppe hjernen ud på hinanden, binde med reb eller andre uartige setups. Det var når der i centrum af klubben, var shows på det store dansegulv.

I de danske swingerklubber, har folk en tendens til at holde sig lidt for dem selv, især hvis man er par. Eller også så holder man sig til dem man enten kender, eller har lavet aftaler med. Men i Tyskland, er det HELT anderledes… Ja der er folk der kender hinanden, det var ret tydeligt. Men der var bare en åbenhed som man ikke helt oplever herhjemme… Alle smiler og er glade, alle snakker med alle, og der går ikke mange minutter fra man ankommer til klubben, før man har fået de første par invitationer af folk der ønsker en med ned på madrasserne. Og trods man er langt væk hjemmefra, og væk fra alt det man kender… Så føler man sig utrolig velkommen.

Insomnia er bygget op med små halve rum, blandt andet et rum med spa, et med gynækolog stol mv. Og så er der ellers senge/lounge madrasser overalt, så man ikke skal gå mere end 2 skridt, hvis lysten melder sig. Over dansegulvet som er centrum af klubben, er der en balkon som gør at man kan se udover hele dansegulvet.. Men denne balkon er kun forbeholdt par, har vagt stående og her er der fyldt med røde madrasser der lokker og frister til det store par orgie. Folk i tyske Swingerklubser generelt lidt mere frie og direkte end man ser herhjemme i Danmark. Og selvom man her også lever efter reglen ”Et nej er et nej”, så holder folk sig dog på ingen måde tilbage, fra at spørge…

I Danmark står folk ofte i længere tid og belurer hinanden, før man samler mod til at spørge om man må deltage.. I Tyskland går der max et par sekunder, og vi havde ikke været på balkonen i mere end et par sekunder før en sagde ”Wanna play with us?” mens de gjorde plads på madrassen de lå på.

Overstående er nok hvad jeg vil sige beskriver Insomnia bedst… Frække, glade og åbne mennesker- Der ikke blot er der for at glo, men for at være frække med andre mennesker. Folk der kommer for at udleve deres fantasier, lege med reb, danse på en stripperpole mens pisken svinger, og folk der generelt bare vil kneppe hjernen ud på deres partner – eller andre, mens folk ser på.

Jeg har prøvet de fleste danske swingerklubber, og er vild med flere af dem… Men Insomnia er bare et fedt sted, og på ingen måde sidste gang jeg var der.

Læs mere om Insomnia på: http://www.insomnia-berlin.de/index.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.