Hvad tager man på af tøj i en swingerklub?

Det spørgsmål er der mange der spørger om, og ikke mindst søger svaret på. Især hvis det er første gang, at man står og skal afsted, så kan der godt være en del spørgsmål omkring det.

Skal jeg være nøgen?
Nej – Det skal du ikke være. Det er meget sjældent at du behøver være nøgen i en swingerklub, hvis du skal, så er det til specielle arrangementer hvor det som regel er tydeligt annonceret at du skal komme nøgen. Dermed også sagt, at du må godt komme nøgen – Der er ingen grund til at gå ud og købe for flere hundrede kroner af tøj, som du kun kan have på i en swingerklub, eller derhjemme i privaten.

Skal jeg vise bryster?
Nej – det skal du ikke hvis ikke du har lyst. Men du er velkommen til at tage tøj på der fremhæver dine bryster. Eller en halv BH hvor man sagtens kan se dine bryster, det er helt op til dig.

Hvad tager man på i swingerklub som mand?
Det spørgsmål er der mange der stiller sig selv. Du kan sagtens komme i et par par pæne rene boksershots, det er der ingen problemer i, du kan også komme i dit adamkostume. Nogle foretrækker en lille latex eller læder trusse. Personligt går jeg altid bare i et par pæne, rene boksershots.

Må man komme i frække kostumer i swingerklubben?!
Ja, det må man godt som regel. Men nu skrev jeg også frække kostumer, der er jo det specielle ved de frække kostumer, at de som regel afslører mere end de skjuler. Jeg tvivler på, at du bliver lukket ind i klubben hvis du ankommer i polardragt.

Må jeg have sko eller støvler på i klubben?
I nogle klubber er det tilladt for kvinder at have støvler/sko på i nogle områder, som regel skal alle former fodtøj smider før man betræder en madras. De fleste madrasser i swingerklubberne er betrukket med vådlagner, og sådan en stilethæl, den kan ødelægge sådan et lagen i løbet af et sekund. Desuden er det ikke særligt hygienisk, at have fodtøj på under sex. Men spørg i de enkelte klubber, om fodtøj er tilladt eller ej.

Hvor kan jeg få inspiration til mit næste klubbesøg?
Det kan du på Dildo-priser.dk, hvor de har et kæmpe udvalg af kostumer.

Se deres udvalg af

Sidstnævnte kræver selvfølgelig at det er jul, eller bare der bliver afholdt en forsinket julefrokost.

De fleste former for fetish tøj, plejer også at blive regnet som værende passende klubtøj. Det er stort set alt i lak, læder og latex. Hvis du er i tvivl, så spørg i de enkelte klubber om de accepterer dit valg.

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.