Hvad er en sybian?

Sybian maskinen er en af de mest fantastiske kneppe-maskiner der nogensinde er lavet, og det er ikke uden grund at den er kendt for at give de mest vilde orgasmer. Sybian blev lavet til kvinder, men kan også bruges af mænd, og siges at skulle være rigtig god når den anvendes til at give manden prostata massage.

Mange personer, som har svært ved at få en orgasme – eller endda ALDRIG har fået en orgasme, har efter kort bekendskab med en Sybian, fået en orgasme de aldrig nogensinde vil glemme. Folk der er vant til kun at kunne komme èn gang – får pludselig multi-orgasmer.

Flere Swingerklubber har Sybian aftener hvor man kan komme og få lov at prøve den. Ellers kan vi anbefale at bestille et frækt ophold på ”Erotisk Bed and Breakfast”.

Her er det nemlig muligt at leje en Sybian til brug, under sit ophold.

Sybian FAQ:

Er den meget støjende?

  • Sybian motoren larmer ikke, men som med enhver anden vibrator, så larmer vibrationen fra maskinen. Derfor anbefales det at den står på tæppe.

Hvor meget fylder den?

  • Maskinen vejer ca 10 kg, er 22 cm høj og grundmålene er 32 x 34 cm. Maskinen kan tåle belastninger op til ca. 450 kilo.

Hvad følger der med maskinen?

  • Til maskinen følger dildoer, analplugs, ledninger, dvd etc. Alle dildoer m.m. er lettere at rengøre

Er den pengene værd?

  • Det nemme svar vil være JA, og jeg udfordrer dig… Hvad er tonsvis af orgasmer værd? Inviter jeres swingervenner over, eller slå jer sammen om at købe den – Mit gæt vil være at i ikke fortryder det.

Hvad folk siger:

  • ”Wow, vores Sybian kom i går, og da jeg kom hjem fra arbejde, var min kone et stort smil. Vi har lige brugt den igen i dag, hvor min kone bliver kneppet mens jeg styrer knapperne. Hendes orgasmer var så intense, at jeg troede hun ville besvime. Efter få minutter havde hun fået sin tredje orgasme. Sybian maskinen er det beste vi nogensinde har brugt vores penge på!”
  • ”At lege med Sybianen gav mig den mest utrolige og ubeskrivelige orgasme EVER! Jeg kan ikke sige andet end, at en Sybian er noget ALLE burde have, både singler og par”

Sybian er for de seksuelt eventyrlystne, bygget til at give et liv med ren nydelse. Så hvad venter du på? Du vil ikke fortryde at blive ejer af denne verdensklasse sex maskine – og det vil din partner heller ikke!

Vi siger:

PRØV DEN! 🙂

sybian_rotate

Køb Sybian her >>

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

En kommentar

  1. Kan kun anbefale denne “diskrete” maskine! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.