Hvad er en sprøjteorgasme?

Sprøjteorgasme, også kaldet kvindelig ejakulation, våd orgasme, springvandsorgasme og squirting. Er når en kvinde, får en orgasme hvor der enten siver eller sprøjter en større mængde væske ud, end der plejer. Mængden af væske, kan skifte fra gang til gang. Årsagen til denne sprøjteorgasme, er at kvindens g-punkt bliver stimuleret, og det er det der udløser denne intense orgasme. Kan alle kvinder få en sprøjteorgasme? Det er faktisk en meget lille procent del af kvinder, der har oplevet at få en sprøjteorgasme. Alligevel er det dog den orgasme, som flest kvinder/par higer efter at opleve. Det siges, at (næsten) ALLE kvinder skulle kunne få en sprøjteorgasme, med den rette teknik.

Hvor kommer væsken fra ved en sprøjteorgasme?
Der er stor uenighed omkring hvad det er for en væske og hvor den kommer fra.. Nogle siger det er urin, men flertallet, og flere undersøgelser siger dog at væsken intet har med urin at gøre, og at den dannes i de ca. 30 små kirtler der sidder bagved g-punktet oppe i skeden. Altså at det er kirtelvæske som kommer ud af skedevæggen. Men som nævnt, der er ikke helt enighed omkring det.

Er der nogen konsekvenser ved sprøjteorgasmer?
Der er endnu ikke bevist nogen konsekvenser ved sprøjteorgasmer, andet et at det skulle være en ubeskrivelig og intens orgasme. Men der har dog været snak om, at flere der har lært sprøjteorgasmer, efterfølgende ikke kan stoppe med at få dem når de dyrker sex.

Hvad gør man hvis man ikke kan få en sprøjteorgasme?
Vi har lavet en lille ”guide til sprøjteorgasme” hvor man kan læse hvordan den bedst opnåes og med hvilken teknik man skal bruge. Hvis man dog stadig g-punkts vibratorefter flere forsøg, ikke har kunne få en sprøjteorgasme, så er der flere swingerklubber der laver sprøjteorgasme aftener, hvor man kan komme og lære teknikken af folk der virkelig har forstand på det. Der findes også flere private kurser man kan deltage på, hvor man kan lære hvordan man opnår sprøjteorgasmen. Sidst men ikke mindst, så siges det at Sybian maskinen skulle være en mester til at frembringe disse orgasmer, og ellers så findes der masser af G-punkts vibratorer på markedet, som kan hjælpe en god på vej.

Du kunne for eksempel lade dig inspirere af diverse g-punkts vibratorer.

Køb g-punkts vibrator her

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.