Held i uheld

Som jeg sidder der i mine egne tanker og slapper af, hører jeg et “Hej”. Jeg vender mig om og ser at det er konen til den mand jeg kørte på hospitalet. Hun fortalte, at hendes mand havde sagt hun skulle tage tilbage til deres hotel, som viste sig også at være mit, og at han ville kontakte hende når det var blevet hans tur. Der var nemlig flere timers ventetid.

Jeg spurgte hende kækt “Hvad skal du så bruge ventetiden på?”, og endnu mere kækt, svarede hun “Kneppe en fremmed mands pik”. Jeg kiggede på hende, og så hun stod og smilede frækt til mig. Jeg tog mig iat kigge ned af hendes sweater, og så straks de stive brystvorter gemt inde bag. Hun tog mig i at kigge og sagde, “Hvis du tager mig op til dit værelse, kan du få et bedre kig”. Jeg var bange, usikker, og totalt liderlig. Her var en smuk og sexet gift kvinde, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre… Jeg bestilte nogle drinks til os, for at dulme nerverne, og hun begyndte at fortælle mig at hende og hendes mand ejede en swingerklub, og at de havde et åbent ægteskab. Det tog mig et stykke tid at synke det hele i. Og det blev ikke lettere at sluge, da hun fortsatte med at fortælle mig, at hendes mand vidste, at hun var på vej tilbage til kasinoet for at prøve at finde mig. Hun nåede lige at sige sætningen færdig, før hun greb min hånd og sagde.. Kom så…

Vi fløj nærmest hen til elevatoren op til mit værelse, og før værelses døren havde nået at lukke helt i, havde hun allerede taget sin top af og sad i frækt lingeri på sengen. Det var tydeligt at hun var liderlig, for hende trusser var helt våde af frække safter. Jeg gik over til hende, og uden tøven trak hun min pik ud af mine bukser og tog den helt ind i munden. Jeg fik fumlet mine bukser og tøjet af og var nu helt nøgen. Hun fugtede sine fingre i sin mund, og hendes ene finger fandt vej mod mit røvhul. Langsomt arbejdede hun spidsen af hendes finger ind i min røv og lavede små kneppe stød med den. Det var som at være i himlen.

Pludselig stoppede hun, rejste sig og tog sit lingeri af.. Hendes fisse var helt glatbarberet, og hun havde en perfekte krop, og en berusende duft, som jeg aldrig vil glemme. Hun lagde sig på knæ på sengen og sagde “Bank din pik op i min røv” og nænsomt satte jeg pikhovedet mod hendes stramme røv, og langsomt arbejdede jeg den ind. Efter et par minutter kom jeg den i bund med lange, langsomme legende stød, og hun stønnede med glæde og efter 10 minutters hardcore knep, mens jeg stimulerede hendes klit, sprøjtede hun så der var vådt overalt.

Hun rejste sig op fra sengen, tog sin telefon og ringede til sin mand. Hun fortalte ham alt, hvad der var sket, og derefter gav hun telefonen til mig. Jeg tog den og sagde goddag. Det var hendes mand, og han bekræftede, hvad hun tidligere havde sagt om deres forhold. Han sagde, at han ville være på hospitalet mindst en time mere, han kedet sig og ville godt høre mig kneppe hans kone. Jeg rakte telefonen tilbage til hende og det eneste, jeg husker hende sige til ham var “Tak skat. Jeg elsker dig”. Med telefonen 10 cm fra mit hoved, begyndte hun at ride mig med min pik dybt ind i hendes glatbarberet, varme, våde fisse. Jeg fortalte hende, at hun var født til at kneppe og hun råbte mod telefonen “Skat .. Hørte du det?” Jeg havde helt glemt han lyttede med. “Tøm din sæd i mig”. stønnede hun liderligt, og jeg opfyldte kort efter hendes ønske. Hun greb telefonen og fortalte sin mand, hun havde min sæd i sig. Vi kneppede videre, og da vi var mættet af sex, takkede hun og tog telefonen igen. Hun fortalte sin mand, at hun var kommet fire gange, at hun var fyldt med sæd og at hun snart ville være på hospitalet hos ham igen.

Hun tog sit tøj på, vinkede og smuttede ud af døren… Jeg ved ikke engang hvad hendes navn var… Men frækt var det.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Storebæltsbroen

Vi rullede afsted mod hotellet i København. Da vi havde kørt en times tid trillede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.