Guide: Find den perfekte vibrator til kvinder

Det er faktisk muligt, du skal blot gøre dig nogle overvejelser, inden du køber løs, da vi alle er forskellige og nogle vibratorer opfylder bestemte behov bedre end andre. Det kan imidlertid være lidt svært at finde hoved og hale i, hvilken vibrator man skal vælge – men bare rolig! Vi har oplistet nogle forskellige punkter, som er relevante for dit valg af vibrator, og det vil hjælpe dig med at finde dit eller dine bedste match til den perfekte nydelse. For at finde vibratoren til dig, er nogle af de vigtigste overvejelser omkring typen, formen, materialet og designet. Disse ting har nemlig stor betydning for valget af vibrator, da stimulansen er meget forskellig.

Hvilken type vibrator skal du vælge?

En vibrator til kvinder er ikke bare en vibrator, da der er mange forskellige typer. Du kan få pålægningsvibratorer, hvilke også kaldes klitoris vibratorer, som netop kan bruges til og er vildt gode i forbindelse med stimulering af klitoris. De kan dog også varmt anbefales til lækker massage forskellige steder på kroppen, hvilket kan være rigtig ophidsende og godt til forspil.

Der er også almindelige vibrator, som er gode til dig, der ønsker en dildo vibrator, der kan give dig en skøn udfyldning samtidig med den perfekte stimulans af dejlige og dybe vibrationer.

En tredje mulighed, er en G-punkts vibrator, som minder om en almindelig vibrator, men er formet med en krumning ude i spidsen, så den bedst muligt kan ramme og stimulere dit G-punkt med vibrationer i flere forskellige hastigheder. Disse er meget eftertragtede, da stimulans af G-punktet er noget helt særligt og for de flestes vedkommende kan give den ultimative orgasme.

Derudover findes der også en noget mere speciel udformet vibrator, hvilken kaldes The rabbit. Denne ser lidt anderledes ud, da det er en dildo med to ”stave”, hvor den ene er ca. dobbelt så stor som den anden. På den mindste af stavene sidder der to små ører, og det er netop dem, der har givet vibratoren sit navn. Disse ører er beregnet til at massere og derved stimulere klitoris med dejlige vibrationer, samtidig med at vagina og evt. G-punkt også stimuleres af vibrationerne gennem den store ”stav”.

Sidst men ikke mindst, har vi også vibratorer, som er beregnet til anal stimulation, hvilket jo er en helt anden type nydelse end den, som man vil få ved de ovenfor nævnte vibratorer.

Størrelse og form?

Størrelsen og formen af vibratoren er vigtige for, hvilken form for stimulering du ønsker. Pålægningsvibratorer fås i mange forskellige størrelser og faconer. Vil du bruge din pålægningsvibrator til stimulans af klitoris eller eksempelvis åbningen af vagina eller anus, vil vi anbefale dig at få en af de mindre og mere fikse modeller, der nemt kan håndteres med en hånd. Vil du derimod også kunne bruge din pålægningsvibrator mange andre steder på kroppen, vil du kunne få stor glæde af en af de større modeller, der kan dækker større overflader ad gangen.

The crave - klitoris vibratorFor de andre typer af vibratorer – den almindelige, den til G-punktet og the rabbit – afhænger form og størrelse meget af, hvor dyb en indtrængen du ønsker, og hvor meget du gerne vil fyldes ud. Nogle vil gerne fyldes meget ud, så der er en smule modstand ved penetreringen, mens andre får mest nydelse, når vibratoren ikke er så stor og glider meget let – det er meget forskelligt, og vi har heldigvis lidt for enhver smag.

De fleste har hørt vendingen ”det ikke størrelsen men gørelsen” utallige gange, og det er også rigtig nok, men de fleste vil dog ikke klage over en stor størrelse. Vi anbefaler dog, at man starter ud i det mindre og så arbejder sig op. Vi er alle forskelligt bygget, og for nogen skal der mere til for at opnå den uforglemmelige nydelse, men penetreringen med sådanne vibratorer er altså meget forskellig fra normalt samleje og onani uden sexlegetøj, og i starten kan musklerne godt være lidt anspændte, hvormed de mindre vibratorer er en fordel. De mindre og mere simple og diskrete vibratorer er faktisk noget mere populære end de meget store og fyldige, da disse godt kan virke lidt voldsomme.

Endelig er der jo også anal vibratorer til kvinder, som også fås i mange forskellige udformninger og størrelser. Nogle er meget små og simple, hvilket er dem vi især vil anbefale til begyndere. Der er dog også mange i store størrelser, der kan give en noget dybere og mere intens oplevelse.

Du kan med fordel undersøge vibratorens størrelse under knappen ”detaljer” på produktsiden, da det kan være svært at bedømme størrelserne ud fra billederne.

Blød, hård, glat, metal – materiale har stor betydning!

Det er i valgprocessen også vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvilket materiale man ønsker, at vibratoren skal være lavet af.

For en pålægningsvibrators vedkommende, er der stor forskel på, hvordan materialet føles mod huden og der skal altså vælges efter, om man godt kan lide blødt silikone, plastik, hårdt glas eller koldt metal. Disse forskellige typer materialer har stor betydning for din stimulans, og kold metal lyder måske umiddelbart ikke så rart, men det kan faktisk gøre stimuleringen endnu mere intens og pirrende, og så er det jo også muligt, at varme metallet op, hvis man ikke ønsker den kolde stimulans med ekstra kuldegysninger.lelo-liv-g-punkts-vibrator

Det samme gør sig sådan set gælden for de andre typer vibratorer. Her har valg af materiale dog også betydning for fleksibiliteten af vibratoren og dermed også hårdheden af penetreringen. Ønsker man en meget hård og rå penetrering, skal man gå efter de der ikke er så fleksible. Derudover, vil materialet også have en betydning for, hvordan vibrationerne føles, og altså intensiteten af stimuleringen.

Der er forskel på, hvor nemt de forskellige materiale glider mod den sarte hud i eksempelvis vagina, og nogen materialer glider nemmere end andre. Vi anbefaler dog, at du bruger masser af glidecreme, uanset hvilket materiale du vælger, da det sikrer dig den bedste oplevelse, og sørger for at beskytte den sarte hud, så du kan holde til mange timers underholdning med dit nye legetøj.

Når du vælger materiale, skal du også lige tænke over, hvor du regner med at gøre brug af din vibrator. De fleste af vores vibratorer er vandtætte, hvilket er en stor fordel, da de kan gøre en tur i brusebadet meget sjovere – men det er dog også nogle materialer, som er bedre egnet til at bruge under vand end andre, så læg mærke til produktbeskrivelserne.

Se flere vibratorer hos:

Dildo-priser.dk

Se også

30 gode råd til at pifte dit sexliv op

Er sex ved at blive kedeligt og monotont? Ikke mere! Prøv disse 30 tips til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.