Gran Canaria – Swinger resortet

32 år, og meget har jeg prøvet – og alligevel er der så mange lyster jeg stadig mangler at få udlevet.

Turen gik derfor til Spanien, helt præcist Gran Canaria, hvor varmen, og de halv nøgne kroppe ikke ligefrem gjorde ens lyster mindre. Jeg var så heldig at jeg var kommet i snak med et par via et datingsite, og dette par var også på gran Canaria. De boede på et frækt swinger resort, og havde inviteret mig til rundvisning og fræk leg.

Det var derfor med sommerfugle i maven, at jeg satte mig ind i taxaen som skulle køre mig hen til dem.

Jeg havde sendt en SMS til dem om at jeg var på vej, og de stod pænt og ventede da jeg kom. Snakken gik, jeg blev vist rundt og så satte vi os i spaen. Der blev snakket på livet løs og andre par kom til.

Der gik ikke længe før vi havde placeret os på en stor madras, og lå og kælede med hinanden. Der lå vi så, 5 mennesker og kælede for hinanden.

En af kvinderne havde det frækkeste blik, og vi kunne ikke holde os fra hinanden. Hun lod sin tunge lege med mine bryster, mens hendes mand slikkede mig. Jeg tog fat i hende, og førte hendes underliv over mod min mund. Så jeg kunne smage hende. Det at slikke fisse er ikke noget jeg har gjort mig meget i, men fuck det var lækkert!

Jeg nød at slikke hendes våde fisse, mens jeg kunne mærke de andre hænder rundt omkring på min krop og mens jeg følte hendes mands tunge slikke mig, som var jeg en is i sommervarmen.

Der gik ikke længe før jeg sprøjtede ud over hans ansigt. Han blev helt vild, for havde han ikke prøvet før og så gik der ikke mange sekunder før hans pik bankede op i mig.

Jeg fortsatte med at slikke hendes våde fisse, og mens jeg gjorde det – rejste fyren fra det andet par sig, og stak sin pik ind i munden på hende.

Uha sikke en masse frække lyde, støn, gisp og våde klaske lyde der var.

Legen fortsatte længe, stillingerne ændrede sig og det var en oplevelse jeg har længtes efter længe!

Jeg havde været i et kedeligt forhold i mange år, hvor det seksuelle var som en pladespiller med hak i, og hvor de frække fantasier og oplevelser blot var ord, uden handling.

Så det at lege med et par – ja sågar med 2 par. Og det at slikke fisse på den måde. Det var ikke noget jeg havde prøvet før. Men på det punkt, kan jeg nu glædeligt sige: jeg er ikke jomfrue længere!

Jeg ved der venter mange frække oplevelser forude. Der er så mange ting jeg vil prøve – og udleve. Og nu, lader jeg mig ikke holde tilbage af nogen igen. Dette gav mig blod på tanden, og jeg ved nu hvad jeg har ventet på og længtes efter længe. Så nu skal livet leves. Ting skal prøves og mere fisse skal slikkes! 🙂

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.