Gaven til hende

Ham: Luften i bilen sitrede med spændinger, og det var næsten som om liderligheden drev ned at ruderne indvendigt. På vej ud til restauranten tog jeg en lille æske frem og gav til hende – Denne skal du have før vi ankommer. Jeg kiggede på hende, og bad hende om at åbne den.

Hende: Det var varmt i bilen, så varmt at ruderne duggede og sved perler kunne anes på mit bryst. Han tog en ting frem, og rakte den til mig.. Det var en lille æske som han bad mig åbne.. Jeg åbnede den med rystende og pirlige hænder…

Ham: Kunne se hendes blik blive sløret da hun åbnede æsken med det trådløse æg, samt den trådløse buttplug. Værsgod skat, dem skal du have iføre dig inden vi når frem, og du må ikke fjerne dem igen før jeg siger til.

Hende: Det var lige den frække drejning jeg sukkede efter, det hele var blevet mig lidt for romantisk. kunne godt lide hans ømme og lidenskablige det, men det eneste jeg kunne tænkte på var hans svedige nøgne krop imod min. Tanken fik mig til at fremstamme et lille støn som han lagde mærke til. Jeg spredte benene og iførte mig ægget og buttpluggen uden problemer, og smilte frækt ved tanken om mine bundløse trusser

Ham: Jeg kiggede mens hun sad på sædet ved siden af, og førte ægget op, hvordan hun lod det lege lige i åbningen før hun langsomt lod det glide på plads. Jeg nød synet, kunne ane hvordan hendes skamlæber glinsede af væde. Jeg smilte stille for mig selv, jo, det skulle nok blive en god aften. Jeg parkede bilen ved restauranten, ikke tæt på, men i det mest afsides hjørne, så der var en lille gåtur derhen.

Hende: Han parkerede bilen lidt væk fra restauranten, jeg tror det var planlagt.. Han ville have mit til at fornemme følelsen af at være fyldt yd i begge min huller. Det var pirrende og underligt på samme tid, jeg blev ophidset, men gjorde alt for ikke at vise ham det… Han skulle ikke føle at han havde magten endnu…

Ham: Vi gik langsomt hen over parkeringspladsen, hun forsøgte at virke upåvirket, men jeg havde lagt mærke til de diskrete bid i hendes underlæbe. Jeg smilte for mig selv, tog hendes hånd og tændte for ægget. Bare i et lavt tempo, ikke noget vildt. Hendes reaktion kom med det samme, hun stoppede lige op et kvart sekund og forsøgte så at gå videre og lade som om intet var hændt. Lige før vi nåede helt hen til døren, trak jeg hende ind til mig, og gav hende et dybt kys, mens mine fingre fandt vej mellem hendes ben, hvor jeg pressede min hånd mod hendes venus bjerg, og kunne tydeligt mærke vibrationerne gennem kjolen og hendes underliv. Mine fingre løb ned langs hendes skamlæber og blev godt fugtige – Jeg trak min hånd til mig, og slikkede prøvende på den ene finger og vendte mig for at gå ind på restauranten

Hende: Han måtte have kunnet føle at jeg prøvede på at tirre ham, han tog min hånd og pludselig strømmede vibrationerne igennem min krop, svagt men forførrende. Jeg måtte stoppe op i kort tid, Jeg kunne ikke koncentrerer mig, blev tår i munden og åndedrættet blev hedt. Gik videre som om ingenting, men han kunne gennemskue mig og vidste hvor tændt jeg blev af denne skoldhede leg. Jeg følte hvordan jeg blev trukket ind til hans muskuløse krop, og kunne fornemme duften af solbrændt ud.. Han kyssede mig dybt og kunne ikke andet end nyde da jeg mærkede hans stærke fingre i mit skridt, nød hvordan han følte sig frem og frækt smagte på mine safter, han stoppede og vi gik sammen ind på restauranten..

Ham: Jeg slukkede for ægget mens vi blev anvist til vores plads. heldigvis fik vi anvist en diskret plads i den ene ende af den stille restaurant. Jeg smilte diskret da hun satte sig ned. Vidste at buttpluggen nu lige var røget yderlige et par cm op i hende. Jeg satte mig ned ved siden af hende, og smilede. Tjeneren kom med menu kortet, og efterlod alene. Jeg tændte nu for buttpluggen, og lod den snurre lystigt i hendes bagerste hul.

Hende: Vi blev vist hen til vores plads, en godt skjult bås i den bagerste ende af restauranten, hvor vi kunne sidde uforstyrret. Da vi havde sat os, kunne jeg se på hans frække smil at der var noget i gære, ventede spændt. Mærkede hvordan buttpluggen kom længere og længere op i mig, Kunne mærke den røre mit G punkt, safterne strømmede frem, og jeg havde svært ved at holde fokus da tjeneren kom ned med menukortene.. Få sekunder efter tjeneren havde været der, kun jeg så en djævle lyse op i hans øjne og lige med et skød varmen op igennem hele min krop, mit bagerste hul snurrede og det samme gjorde mit hoved.. Brysterne blev spændte og mine hænder og mund dirrede af lyst efter at røre ved ham, men jeg gav stadig ikke efter.

Ham: Jeg kiggede på hende, mærkede hvordan hendes koncentration svigtede, og hendes øjne blev lidt slørede. Vi bestemte os hurtigt for vores mad, der var vist ingen af os der havde tænkt sig at spise ret meget alligevel, og kaldte tjeneren hen. Lige idet tjeneren kom, tændte jeg også for hendes æg, så der nu var to roterende ting i hendes underliv… Jeg tog mig god tid til at bestille vores mad og vin, imens jeg stille betragtede hendes ansigt.

Hende: Jeg havde svært ved at samle min tanker, og lod ham bestemme det meste af menuen, havde alligevel ikke lyst til at spise noget. Da tjeneren kom ned til vores bord, tændte han også for ægget, sad uroligt på stolen og jeg kunne fornemme hvordan jeg rullede med øjnene og min mund dirrede… Hvordan kunne at holde til at sidde og se på en der bare længdes efter ham og hans stive lem.

Ham: Da tjeneren var på vej væk igen, slukkede jeg igen for ægget og pluggen. Tog hendes hænder og lagde dem på bordet – Lad dem ligge der sagde jeg til hende, og hun nikkede bare. Så åbnede jeg mine bukser, og vippede min stive pik ud, lod mine hænder glide frem og tilbage over den, og kunne se hendes sultne blik da jeg sad og legede foran hende. Jeg kiggede mig hurtigt omkring, ikke nogle at se så jeg rejste mig hurtigt op, og stak den i munden på hende.

Hende: Jeg mærkede hvordan den snurrende varme fornemmelse langsomt forsvandt fra min mis og det bagerste hul, mit åndedræt var blevet hurtigere og intenst, man dalede langsomt i takt med at han skruede ned.. Han bad mig ligge mine hænder på bordet, uden at flytte dem.. Jeg adlød og blev helt som en ung teenager igen, ved tanken om en af hans lege.. Jeg mistede vejret, da han begyndte at åbne sine bukser og hans lem kom frem, jeg ville røre, mærke føle sutte, hvad som helst.. Aldrig før havde jeg været så desperat, og det gjorde det ikke lettere, da han begyndte på at sidde og gnide sit pikhoved… Alt blev sort og det flimerede for mine øjne, jeg hørte hvordan mine negle skrabede i bordpladen, for ikke at skrige da jeg pludselig mærkede hans pik i min mund… Jorden forsvandt under min fødder, da jeg grådigt begyndte at slikke på hans lem.

Ham: Jeg lod hende smage min pik i et halvt minut, hvorefter jeg satte mig ned igen og legede lidt videre med den, kunne se hendes øjne følge hver en bevægelse min hænder tog ned over min pik. Jeg stoppede og pakkede ham ned i mine bukser igen, og kiggede op idet tjeneren kom med vores mad. Jeg tændte igen for de trådløse ting i hendes underliv, mens tjeneren serverede for os, og lige idet tjeneren var på vej væk, kaldte jeg hende tilbage for at spørge om noget.

Hende: Gispede efter vejret, da hun trak sig ud af min våde mund og væk fra mine fugtige læber. Fulgte hver en bevægelse med øjnene da han igen begyndte at lege med sig selv, jeg havde stadig begge hænder plantet solidt på bordet, men kunne se hvordan blodet var begyndt at forsvinde fra mine fingrespidser. Da tjeneren kom inden for rækkevidde pakkede han hurtigt sit lem væk, jeg følte en lettelse, indtilendnu en varmebølge gjorde at han endnu engang sendte mig helt ud på kanten til en orgasme.. Om måtte kunne fornemme hvordan mit kropssprog tiggede og bad ham at stoppe. jeg led da han valgte at kalde tjeneren over til vores bord endnu engang.

Ham: Jeg slukkede for hendes vibrationer da tjeneren var gået, og vi begyndte at spise. Jeg spurgte hende hvordan hun havde det, og om hvad hun havde lyst til. Jeg kiggede hende i øjnene og trak hende tæt mens jeg kyssede hende dybt. Da vi var færdige med maden, kiggede jeg på hende – Jeg syntes du skulle vise mig dine bryster, og få vorterne til at stritte på dem lige her, så skal du lege med din mis, vise mig hvor våd du er.

Hende: Han slukkede igen for viberatiorne, og jeg prøvede at spise, men lige meget hvad jeg tog i munden, var det eneste jeg kunne smage, hans pik og de dejlige safter der kom ud af den.. Han spurgte mig hvad jeg havde lyst til og svarede med et skævt smil “Jeg har lyst til et glas is vand” Han stirrede mig dybt ind i øjnene og jeg gengældte hans blik, da vores læber mødtes. Isvandet blev bestilt og sat foran mig lige da vi var færdige med at spise.. Jeg fiskede en isterning op, og begyndte at kører den han af mine sensuelle røde læber, nedover halsen og ned til brysterne, som jeg tog frem. Lod isterning massere mine brystvorter som straks stivnede, så op på ham og smilede.. skulle være sikker på at han nød det.. Satte mig tilbage, spredte benene så han kunne se min mis, lod isterningen ramme min klit og kørte videre ned langs skamlæberne, og helt ned til det saftige hul. tog isterningen og kørte på hans læber så han svagt kunne smage mine safter, men tog den derefter selv i munden.. ummm

Ham: Middagen var efterhånden færdig, og jeg tændte igen for hendes vibrationer da jeg kaldte tjeneren hen for at bede om regningen. Lod dem snurre mens hun var væk, og lod min hånd glide ned mellem hendes ben,, og legede lidt med hendes klit. Hun var tæt på at komme, men jeg var ligeglad, fortsatte min leg, og skruede lidt op for hastigheden på hendes legetøj. Det var lige op over, og jeg kunne se tjeneren komme. Som tjeneren kom til at stå, ville hun ikke kunne se hvad der foregik under bordet, så jeg fortsatte med at lege med hendes klit under bordet, alt imens jeg betalte regningen.

Hende: Kunne ikke længere holde styr på, hvornår viberatorne var slukkede eller tændte, hele min krop var så tæt på en orgasme, at selv det mindste vindpust kunne få mig til at eksplodere… Selvom tjeneren kom, forsatte han med at lege med min mis under bordet, gjorde alt hvad jeg kunne for at holde det i mig.

Ham: Jeg kunne se hende vride sig under mine fingres berøring, så jeg stoppede og trak pænt hendes nederdel ned over lårene igen så hun kunne rejse sig uden de store problemer… Jeg lod dog de to små vibratorere køre løs både i hendes mis og røv… Ville se hvor langt jeg kunne trække den. Jeg tog hendes hånd og gik hen mod udgangen…

Hende: Han var ved at kører mig derud hvor jeg ikke længere vidste om jeg kunne klarer det, havde lyst til at tage ham lige hvor vi var, lige meget tid og sted, gjorde det bare endnu mere spændene, da han tog min hånd og vi gik over mod døren, kunne jeg næsten ikke fornemme stimulanserne i mit underliv, Alt svimlede for mig

Ham: Jeg trak afsted med hende, hen mod bilen.. Det var efterhånden blevet aften, og dermed mørkt. Da vi nåede frem til bilen stillede jeg mig bagved hende, og lod min hånd finde vej ned mellem hendes ben. Fandt snoren til ægget og trak langsomt i det så det fandt vej ud mod hendes åbning og dermed udvidede hendes fisse, mens det stadig vibrerede. Lod det sidde lige i åbningen hvor det var aller tykkest og lod det så glide ind igennem, kneppede hende nogle gange med ægget før jeg lod det glide ud i min hånd.Bad hende slikke det rent, mens jeg åbnede mine bukser, og lænede hende ind over kølerhjælmen på bilen. Kiggede mig omkring før jeg lod min pik glide ind i hende. Jeg gled helt i bund uden problemer, hendes mis var gennemvåd af vores leg. Vibratoren sad stadig i hendes røv og kørte rundt

Hende: Den varme aftenbrise fik varmen i min krop lidt ned, men vi nåede ikke længere ind til bilen før jeg igen mærkede hans velformede hænder mellem mine ben. Jeg stønnede blidt ved tanken om hvad han ville gøre ved mig… Han begyndte at trække det stadig vibererende æg ud af mig, med stille og pirrende bevægelser, han lod det sidde i min åbning og igen tordnede trængen til at skrige en orgasme ud. Kunne mærke hvordan han kneppede min fisse med den, men i mine tanker var det ikke ægget, men hans stive dunkende pik. forstillede mig hvordan jeg gennemslikkede hans pik hoved, da han bad mig slikke ægget rent. Da han bøjede mig henover kølerhjelmen og hans pik fandt min mis, stønnede jeg højt “ååh Ja tag mig” Jeg var liderlig som aldrig før.

Ham: Jeg kneppede hende hårdt, mens mine fingre legede med hendes klit… Der ville ikke gå lang tid før hun ville komme kunne jeg mærke, så jeg stoppede og trak hende ned foran mig og bad hende slikke min pik ren. Mens hun sad på knæ foran mig bad jeg hende lege med hendes fisse. Det var et frækt syn og ved at blive for meget for mig også, så jeg bad hende rejse sig op, og puttede min stadig stive pik ned i bukserne igen. Lige idet jeg satte mig ind på forsædet af bilen, så jeg et ungt par stå lidt derfra og kigge og grinte lidt. Jeg bad hende sætte sig ind og startede bilen. Jeg tog fat i hende og bukkede hende ned over min stadig store bule i bukser, og bad hende om at lege med min pik mens jeg kørte hjem mod hende.

Hende: Han tog mig intenst bagfra, mens han legede med min efterhånden oversvømmede mis, mine safter flød som aldrig før og jeg kunne mærke hvordan hele mit underliv snørrede sig rundt om hans pik. Jeg kunne mærke skuffelsen da han stoppede, men nød igen at få lov til at sutte hans dunkende lem mens jeg så ham direkte i øjnene, kunne se på ham at han nød, så meget at han standsede mig og tog pikken væk. det gispede i mig da jeg så at der var nogen der havde set på os, men tanken tændte mig alligevel. Da vi sad i bilen på vej væk, førte han mit ansigt hen over hans pik, jeg legede med den uden på bukserne et kort øjeblik, lynede så ned og tog den i munden..

Ham: Igen måtte jeg kapitulere… Hendes tunge, mund, og hænder blev for meget, og jeg måtte stoppe hendes leg med min pik. Jeg trak hendes hoved væk, kyssede hende og hviskede senere. Jeg lod min pik stå op i det fri mens vi kørte gennem byen, og jeg bad hende lege med hendes bryster mens vi kørte. Efter hvad syntes som en evighed stoppede vi op på parkeringspladsen foran hendes hjem.

Hende: Jeg kunne mærke hvordan hans pik voksede i min mund, og jeg nød det, han var lige ved at sprænges.. Han trak mit hovede væk og bad mig stoppe, Mine læber dirrede stadig af lyst da jeg pænt adlød og satte mig op. Han lod pikken være til skue for mit sex sultne blik, og da han bad mig lege med min bryster, var det ikke et problem. jeg var tændt så tændt at jeg var sikker på at bare hans pik ramte min fisse ville jeg komme.. Jeg sad stadig og kærtegnede mine bryster da vi kørte ind på parkeringspladsen foran min lejlighed.

Ham: Jeg parkerede bilen på parkeringspladsen, lukkede mine bukser og skyndte mig om og åbnede døren for hende. Jeg hjalp hende ud af bilen og trak hende tæt for at kysse hende dybt inden jeg tog hendes hånd. Jeg lod hende føre vejen op til hendes dør.

Hende: Hans kys gjorde noget ved mig som jeg ikke have oplevet før, ikke kun tændte dig mig, de fik mig også til at føle at jeg var hans og kun hans. han tog min hånd og jeg smilede til ham og fulgte ham op i lejligheden. Jeg åbnede døren og bad ham sætte sig ind i sofaen. Jeg gik ud i badeværelset, fyldte karbadet med vand og rosenblade, tændte stearinlys langs karets kant og slukkede ellers lyset. Derefter lod jeg tøjet falde indtil kun undertøjet var tilbage, så på mig selv i spejlet imens jeg lod to fingre glide ned over mine bryster, mave og til sidst mit skridt.

Ham: Hun åbnede døren og fulgte mig ind i stuen. Jeg kiggede mig omkring, liderligheden stadig siddende i min krop og min pik kunne stadig mærke hendes varme læber der omsluttede mit hoved. Hun bad mig tage plads i sofaen og forsvandt ud på badeværelset. Efter lidt tid kunne jeg høre vandhanen blive tændt og vandet der plaskede ned i karret. Jeg kunne ikke blive siddende, min pik dunkede som aldrig før, så jeg rejste mig og gik mod lyden. Jeg åbnede stille døren til badeværelset og så hende stå med et par fingre mellem sine ben. Hurtigt skubbede jeg døren op, og gik indenfor, tog fat i hende bagfra, og trak hendes hoved lidt tilbage men jeg hviskede i hendes ører – Nåå, så du kunne ikke lade være med at pille. Jeg bukkede hende ind over karret og trak anal vibratoren ud af hende og lod min pik glide i bund i hendes varme fisse.

Hende: Blev chokeret da han pludselig rev døren op, men jeg nød brutaliteten da han trak mit hoved bagover og viskede dominerende i mit ører. Det tændte mig sindsygt. Fortsatte med at pille for at tirre ham, i mellem tiden mærkede jeg hvordan han trak den sidste vibrator og hurtigt efter stødte hans pik helt i bund i min fisse, jeg skreg af nydelse.

Ham: Jeg tog hende hårdt bagfra, mens jeg klappede hende bagi.. .Kunne mærke hendes nydelse, kunne mærke hvordan hun tændte på min hænder, og min pik der bankede op i hende. Jeg stak en finger op bagi hende mens jeg stadig kneppede hende. Lod den kneppe hende i sit eget tempo. Jeg kunne mærke hendes fingre lege med mine nosser og kunne mærke hvordan hun skiftede mellem dem og sin egen fisse. Til sidst trak jeg pikken ud af hendes fisse, og lod den stille glide ind i hendes røv. Lod den glide langsomt i bund, og lod hendes røv vænne sig til den. Hvorefter jeg begyndte at kneppe hende hurtigere og hurtigere.

Hende: jeg kunne mærke hvordan han gennemkneppede min våde fisse, jeg nød vær en følelse af hans stive pik der fyldte mig helt ud. Jeg legede med hans nosser, kunne godt lide at de også var helt glatte. Mine fingre blev helt våde af mine safter når jeg legede med min glit, og jeg tog dem op til munden for at smage lidt på det.. Da han trak sig ud og og først langsomt trak sig ind i det bagerste hul, stønnede jeg højt, ummm jeg elskede det, han øgede farten. så jeg stoppede ham og fjernede mig fra ham. satte mig op på bordpladen foran spejlet, spredte mine balder så han kunne kneppe mig analt, mens han kunne nyde synet af vores kroppe. legede med mine bryster og mis, mens jeg spændt ventede på ham

Ham: Hun bad mig stoppe hvilket var god timing, jeg var meget tæt på at komme. Hele aftenen der bare havde været ladet med sex og forspil var ved at være for meget for mig. Hun satte sig på bordet og spredte benene ud til siden. Jeg gik hen til hende, og istedet for bare at bore pikken op i hende lod jeg min tunge glide ned over hendes skamlæber, hele vejen op til hendes klit, hendes navle, mave, og op til brystet. Lod min tunge lege med hendes vorte mens jeg fik sat pikken lige i hendes røv. Jeg tog hendes vorte i munden og bed i den mens jeg gled op bagi hende. Jeg lod min tunge spille hen over hendes vorte, lod min mund glide op til hendes hals og nappede i den mens jeg kneppede hende bagi. Jeg rejste mig op og kneppede hende hårdt mens jeg tog fat i hendes nakke og trak hendes hoved fremover så hun blev tvunget til at kigge på min pik der gled ind og ud af hende.

Hende: Hans drejning af situationen gjorde mig helt vild, måtte bide mig rigtig hårdt i underlæben for ikke at skrige, rev ham lidt i håret imens jeg nød hver en ting han gjorde ved mig. Han begyndte igen at analkneppe mig imens han slikkede på min vorte og da han trak mit hoved op så jeg kunne se han opsvulmede lem glide ind og ud af min røv, kunne jeg ikke længere holde orgasmen i mig, jeg nåede dårligt at få fremstammet “jeg kommer” før den orgasmen væltede ned over mig.

Ham: Jeg holdt tempoet og kneppede hende. Hun var lige på nippet til at komme og da først hun kom satte jeg yderlige tempoet op, lod en finger lege med hendes klit mens jeg kunne mærke hvordan hendes fisse og røv arbejdede i orgasme kramper. Det var ved at sende mig ud over kanten også, jeg lod hendes orgasme flade ud før jeg trak mig ud af hende og trak hende ned på gulvet foran mig, trak hende tæt så hun kunne slikke mine nosser mens jeg spillede min pik og idet jeg kom, tog jeg fat i hendes hår og lod spermen sprøjte ud over hendes ansigt.

Hende: Hen kneppede mig i samme tempo igennem hele min orgasme, som overraskende varede længere han nogen sinde før, jeg vred min krop rundt imens jeg mærkede ham lege med min klit. Da jeg var kommet, trak han mig ned på gulvet, hvor jeg satte mig på knæ foran ham og slikkede hans glatte nosser, han tog fat i mig og kort efter sprøjtede han mig i hele ansigtet. tog hans pik i munden og suttede resten. rejste mig og steg ned i badekaret, kiggede på ham og sagde med et bredt Smil, “hey du, Jeg hedder forresten Mascha”.

Ham: Jeg kiggede på hende, hun så fræk ud da hun steg ned i badekarret, og hun vendte sig om og sagde – Hey du, jeg hedder forresten Mascha. Jeg stak hende et bredt smil – Og jeg hedder Peter… Vi satte os ned i det varme vand, hende hvilende mod mit bryst.

Læs forhistorien her:Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.