Frække julefester i swinger miljøet.

Nu nærmer julen sig snart med hastige skridt, og i den forbindelse er der mange der skal til julefrokoster og diverse julefester. Scor.dk afholder fx. hvert år en kæmpe julefest, hvor pigerne sædvanligvis ifører sig frække nissepigekostumer og mændene kommer måske med en nissehue på hovedet som udklædning. Diverse swingerklubber plejer også at holde en julefest:

  • Swingland har fx “Pule hygge” den 21 december
  • Cityswingers inviterer til “Nisse Pulefest” den 14 december.
  • Swingergaarden ved Slagelse inviterer til julefrokost den 7. december
  • Afroditeclub ved Odense holder også julefrokost den 7. december

I år har jeg besluttet mig for, at jeg vil prøve noget nyt, og noget lidt mere vovet måske. De andre år har jeg været iført det mere eller mindre traditionelle nissepige kostume, som ca. 50% af de andre piger også kommer i. En kort kjole, med tilhørende nissehue, og måske et par strømpebukser afhægigt af hvor koldt det er på selve dagen. Jeg har fundet et kostume som jeg i den grad har kastet min kærlighed på.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er til den lidt mørke side nogle gange. Derfor har jeg kastet min kærlighed på en lille fræk nissepige kostume, som jeg er sikker på vil vække lykke der hvor jeg skal hen.

Så mødes vi i nogle af klubberne? Det håber jeg da, for julefrokost i swinger-regi, det plejer i hvert fald altid at være sjovt. Om ikke andet, så indbyder de korte nisse kjoler til en god gang sjov og ballade.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.