Processed with VSCOcam with k3 preset

En fræk tur i skoven

Vi havde chattet lidt frem og tilbage, da vi syntes at det kunne være spændende at mødes rigtigt.

Så vi aftalte at mødes ved stranden, jeg holdte der og ventede da de kom og hentede mig.

Vi gik ned mod vandet mens vi snakkede lidt om vejret, for at finde et sted hvor man kunne være lidt i fred for nysgerrige blikke.

Vi havde aftalt at der skulle tages lidt skønne billeder af mig og kvinden, hygge os med hinanden.

Vi fandt et sted, og bredte tæpperne ud, og begyndte stille og roligt at klæde hinanden af.

Jeg blottede hendes dejlige bryster, som jeg straks begyndte at kysse og slikke kærligt.

Hun kyssede mine brystvorter, til de strittede lige ud i luften, og ringene var ved at knække.

Jeg lagde mig på knæ foran hende og løsnede hendes bukser, trak dem stille ned, og trusserne røg samme vej. og nu foran mig var den kønneste mis, som jeg begyndte at slikke mens jeg kælede for den med den ene hånd. jeg kunne mærke at hendes ben begyndte at ryste, så jeg bad hende lægge sig på ryggen så jeg kunne slikke og kysse den dejlige varme våde mis.

Jeg havde fuldstændigt glemt hendes mand, som røg omkring os og tog de frækkeste billeder.

Hun begyndte nu at slikke og sutte min stive pik, som et lille barn spiser is, rundt i hele hendes ønne ansigt gled min pik, for at forsvinde helt i bund i hendes mund.

Jeg kunne mærke min udløsning nærme sig, men nåede ikke noget som helst, før hun malkede de sidste dråber ud af den.

Jeg røg en stille halv smøg, mens hun lå og legede med sin fugtige mis, hvorefter jeg var klar og stiv som før.

Jeg kravlede ned mellem hendes ben, og begyndte at kneppe hende så godt jeg nu engang har lært, med lange dybe stød, helt i bund hver gang.

Hurtigere og hurtigere gled min stive pik ind i hendes dejlige våde mis, hun begyndte at stønne heftigt, og kom så missen flød med safter, jeg trak min pik ud af missen, og kom udover hendes dejlige bryster. vi røg endnu en smøg, og blev enige om at dette her måtte gentages snarest muligt, og det blev det flere gange. men det kan være at de kommer herind senere 😉

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.