En fræk tur på stranden

Hun stod i sine egne tanker, mens vandet fra bruseren løb ned over hendes nøgne krop.. Pludselig ringede telefonen inde i stuen,.. Hun hev fat i håndklædet og løb så hurtigt hun kunne ind for at tage den. Det var ham..  – ”Hej Pus, jeg har fri fra arbejde nu, har du lyst til at tage på en overraskelsestur?” Hun skyndte sig at sige JA, og kunne ikke lade være med at smile, for hvad havde han nu fundet på…  –” Super, jeg er hos dig om 5 minutter, så bare kom ud til bilen”, var det sidste han sagde før røret blev lagt på.

Hun rendte i cirkler rundt om sig selv, kunne næsten ikke koncentrere sig om at tage tøj på.. Hun var nysgerrig efter at vide hvad denne overraskelsestur indeholdte.. Men med ham, ja så kunne man ikke vide sig sikker på noget.

Der gik ikke længe før hun hørte bilen dytte ude fra parkeringspladsen, hun skyndte sig ned af trapperne og løb over til ham. Han var stået ud af bilen og stod som en gentlemand og ventede på hende ved døren.. Men inden hun nåede at sætte sig ind, tog han et hårdt greb i hendes arm og hev hende ind til sig i et kærligt kram. Hun kiggede på ham, smilede og spurgte kækt ”Nåda, har du savnet mig så meget?”

– ”Ja selvfølgelig har jeg det, kan du ikke mærke det?” svarede han kækt tilbage mens han førte hendes hånd ned til hans stive pik.

De satte sig ind i bilen, og nysgerrig som hun var spurgte hun hvor de skulle hen.. Han fortalte at de skulle til stranden, og at det var det eneste hun behøvede at vide… Men det var også nok for hende, tankerne og fantasien var allerede igang med at plage hendes hjerne.. Og hun kunne mærke hvordan safterne begyndte at løbe mellem hendes ben.

Han lagde hånden på hendes lår og lod den drillende køre helt op til hendes skød. Hun rykkede længere frem i sædet og spredte sine ben så han bedre kunne komme til og så han kunne mærke hvor våd han gjorde hende. Men det var ikke nemt for ham at holde koncentrationen, han skulle jo også styre bilen.. Selvom det nok var det sidste han havde lyst til lige der.

Næste gang han tog hånden væk for at skifte gear, bøjede hun sig i stedet hen over ham og lynede hans bukser ned.. Hun satte læberne mod den stive pik, og lod tungen lege med hans pikhoved.  Nu var det ham der rykkede frem i sædet, samtidigt med at han kørte sædet helt tilbage.. Hun lod læberne stramme lidt hårdere men stadig blidt om pikken, mens hun fortsatte med at pirre ham med sin tunge.. Hun tog fat i hans nosser og kælede med dem.. Og hun hørte ham komme med små nydelse støn. Hun havde ham i sin fulde magt, nøjagtig som hun ønskede.. Han førte sin hånd op under hendes nederdel og begyndte med sine fingre at lege med hendes klit..  Hun gispede…. Han stønnede…

Bilen gav et hop- han havede ikke fået gearet ned.. Hans tanker var vist et andet sted.. Hun kom med et lille grin og han tog fat i hendes hår og trak hendes hovede op så han kunne se på hende og sagde ”Bare vent, snart er det dig der kommer til at lide…” Hvorefter han pressede hendes hoved ned over hans stive pik igen. Men selvom hun var liderlig og virkelig havde lyst til at sutte hans pik, satte hun sig op og sagde ”Nej, du fortjener ikke mere”… han kiggede på hende med et tiggende blik mens han sagde ”Du er godt nok modig hva?”  Hvis du er så modig, så lad mig se dig nyde dig selv…

Det var ikke noget han skulle sige to gange til hende.. Hun trak nederdelen lidt op, og begyndte at lade sine fingre lege med klitte, kørte ned over skamlæberne og lod fingeren glid hen af de våde safter. Det var som en tunge der legede… ligeså blidt… og ligeså vådt…Hun vendte sig om i sædet så hun sad med kroppen mod ham.. Hun løftede det ene ben så han havde frit udsyn og så begyndte hun at kneppe sig selv med sin finger.. Han tog fat i hendes hånd.. – ”Du må lege og pirre, men er der nogen der skal kneppe dig.. så bliver det mig og ikke din finger” brummede han med den mest liderlige stemme.

De nåede stranden, hvor de parkerede bilen.. Men de nåede knapt nok ud af bilen, før de stod midt i en lidenskabeligt kys, dybt, drillende og pirrende.. De tog taskerne fra bagagerummet, og gik ned mod standen.. Han med en hånd godt fast i hendes balde.. Og hende med en legende hånd ved hans pik.

Tæt ved stranden var der nogle klitter og efter et vurderende overblik valgte de en der passede til vindretningen.. De bredte et tæppe ud og kyssede så igen hinanden.

Han trak hende ned på tæppet, lod hende sidde på knæ foran sig—- Nøjagtig som han kunne lide det.. Han tog en maske frem for sin lomme og satte  den på hende, og hun kunne intet se.. Han satte sig bag hende og lod sine hænder glide overalt på hendes krop.. Trak hende i håret så hoved kom helt tilbage, så han kunne kysse hende..  Hans nysgerrige hænder arbejdede sig ind under hendes bluse og favnede hendes bryster, han trak blusen op og lod sin tunge lege med hendes stive brystvorter, mens han med den ene hånd stimulerede hendes klit. Hun begyndte at stønne… og han stoppede.. Han kommanderede hende til at rejse sig op, uden at masken af og så bare stå foran ham.. Da hun stod op foran ham begyndte han at trække hendes nederdel af hende.. Hun fik gåsehud.. Ikke fordi hun frøs, men fordi hun ville have at han skulle fortsætte med at røre hende.

Han fortalte at hun skulle ligge sin ned på mave med røven strittende mod ham… Da hun lå der på maven, begyndte hans tunge og hænder at vandre rundt på hendes krop.. han spredte hendes ben og trak sig længere op mellem dem.. Han tog en olie fra sin taske og begyndte at smøre hele hendes krop ind i den.

Han vendte hende om, så hun nu lå på rygge foran ham.. Han klemte blidt om hendes bryster, nappede lidt i vorterne og sine oliefyldte fingre glide ind under kanten af trussen.. Men kun kort, før de forsvandt igen. Han trak trussen til side så hendes våde mis var blottet.. Og han lod sin tunge lege med den.. mens han lod sin ene finger glid ind og ud af den våde hule.. Mens hans tunge legede med hendes klit begyndte han at fingre kneppe hende hårdere og hårdere.. Hun kunne slet ikke styre sig, hun lå og vred sig af nydelse og kom med høje støn der sagde ”Knep mig, knep mig nu”.. Men istedet for at give hende hvad hun ønskede..stoppede han.

En stund lå hun stille og udstrakt på tæppet. Hvordan gør du? spurgte hun undrende – hver gang får du mig helt ude over kanten. Ikke at det gør noget – men hvordan? Sådan er vi ældre mænd – grinede han. Erfaring kan man ikke kæmpe imod.

Nu vil jeg hævne – og køre dig helt op til der hvor det er ”ligefør” – truede hun, og tvang ham ned at ligge på tæppet. Hun trak hans bukser af ham og hans underbukser fulgte umiddelbart efter. Nu lå han med sit strittende lem – og lod ikke til at have noget imod det heller.

Hun bøjede sig ned og tog hans pik i munden – mens hendes hånd forsigtigt klemte om hans nosser. Tungen kørte op og ned af skaftet, afvekslende med at tage hele pikhovedet ind i munden. Med tungen spillende på hovedet, kørte hun nu sin hånd op og ned af skaftet.

Han gispede, stønnede, klagede sig næsten. Hun arbejde intenst med at bringe ham til toppen – men ikke over den. Nu tog hun igen hele hovedet – så godt og vel – indenfor I munden, alt imens den hånd der klemte forsigtigt om kuglerne – lod en langfinger glide ned mod hans stjerne.

Det gibbede i ham. Ja nu kan du jo selv prøve, hvordan det er grinede hun. Langsomt gled han ud og ind af hendes mund, mens hendes tunge for hen over hovedet.

Hun satte sig op, og lod til hans store fornøjelse sin langfinger glide ind I hende. Nydende – det havde også en effekt på ham – hun mærkede hvordan han voksede yderligere. Hun viste ham hvor fugtig hendes finger var blevet og bøjede sig atter over hans lem, tog det i munden og lod sin nu fugtige finger genoptage sin tidligere placering.

Nåh – hva’ så mumlede hun med munden fuld, og log fingeren trykke mod hans stjerne igen. Han gav sig – og lå nu og vred sig af velvære under hendes blide behandling. Hendes tunge flagrede atter hen over pikken. Han stønnede – hun nynnede – nu havde hun ham hvor hun ville!

Hendes anden hånd gled stadig forsigtigt – blidt op og ned af hans nu meget stive lem,  kyssede hovedet, og pressede med fingeren. Han jamrede nu af nydelse. Hun grinede – hva´ så du, ka´ det bruges? Jeg skal  gi´ dig sådan en tur – lige om lidt, stønnede han

Ja- ja mumlede hun – igen med munden fuld. Vend dig om så jeg har en chance for at følge med. Forventningsfuldt vendte hun sig så hendes skød var over hans mund, og genoptog sit hånd- og mundarbejde.

Han vred sig – men nu skulle hun få gengæld. Han trak forsigtigt hendes fugtige skamlæber til side og lod sin tunge køre meget langsomt. Helt fra klitten, gennem alt det meget fugtige og helt om til hendes stjerne. Langsomt – blødt pressende – med den  b  r  e  d  e  tunge. Det gibbede i hende – men hun holdt fast med sin hånd, og munden arbejdede fortsat.

Han løftede nu sit ansigt – fangede klitten med sine læber og sugede sig fast. Slap den igen og lod den nu spidse tunge danse henover klitten. Nu var det næsten hende der dansede. Han sænkede sit hoved igen, og lod sin højre tommelfinger glide langsomt indenfor i varmen. Håndryggen pressede på området ved klitten. Langsomt ud igen – helt ud – selvom hun næsten snappede efter fingeren.

Han skilte atter hendes skamlæber – prøvede at koncentrere sig. Svært! Han tog nu med begge tommelfingre og spredte skamlæberne. Klitten lå helt åben for ham, og med tungen begyndte han at plirrre på selve klitten. Fingrene arbejdede med skamlæberne. Atter lod han den højre tommelfinger komme indenfor – den venstre arbejdede omkring klitten.

Hun sagde lyde nu, men de var delvist dæmpet af det hun prøvede på, at kapere med sin mund. Med venstre hånds fingre skilte han nu hendes skamlæber, og lod sin tunge gå til direkte angreb på klitten. Hun sukkede, og glemte helt hvad hun ellers havde gang i. Han sugede sig fast, slikkede, sugede og slikkede. Åh – ja gispede hun.

Han fortsatte – slikkede – sugede. Nu jamrede hun, men han slikkede videre. Hun var nu ved at sætte sig op.

“Ta´ på dig selv”, bad han. Det lod hun sig ikke sige 2 gange. Hun rokkede hen over hans fingre, løftede sine bryster og nuldrede vorterne og med et lille skrig gav hun efter. Hun sank sammen over ham, stadig gispende og hun dirrede og sitrede stadig ved enhver berøring af hendes krop.

Atter lå de stille og nussede og kælede. .Jeg kan ikke mere klagede hun. Orh.. lad os nu se, grinede han og lod sin finger glide ned af hendes ryg. Han trak fine spor hen over ryggen på hende, og hun gyste hver gang. Han kyssede hende i nakken, og lod sine fingre helt stille, snige sig ind på hendes bryster. Helt forsigtigt rørte han ved hendes ømme brystvorter. Kildrede dem bare meget blidt, for så at omfavnede det venstre bryst, omsluttede det med hånden. Hun drejede sig mod ham og han kyssede vådt den højre brystvorte, og pustede på den – hun gyste atter.

Hva´ så – skal vi se om der er liv mig endnu? Spurgte han. Ja- ja men forsigtigt sagde hun jeg er helt færdig. Jeg skal nok være så forsigtig som du ønsker – sagde han med et smil.

Hun satte sig igen op på knæ og han satte sig bag hende. Hun drejede sit ansigt og de kyssede igen, dybt og inderligt. Hun mærkede hans stive pik banke imod sin bagdel. Hun løftede sig, og den gled uden besvær ind i den endnu fugtige hule.

Forsigtigt, hviskede hun stille. Jeg kan ikke klare mere. Langsomt sænkede hun sig ned over ham, og blidt favnede han hendes bryster. Rørte kun akkurat ved hendes vorter. Hun mærkede, hvordan han næste voksede inde i hende. Han mærkede hvordan hun ”krammede” hans pik. Langsomt hævede og sænkede hun sig.

Det var ikke fugtighed der manglede. Med et sæt satte hun sig ned, så han gled længere op. Ja – jah, sagde hun. Rolig nu – sagde han, rolig. Langsomt gled hun op og ned af hans pik – stille og roligt. Ind imellem satte hun sig med et SÆT – så hun mærkede ham helt. Åh ja sagde hun nu. Han pressede hende forsigtigt forover, så hun støttede på hænderne. Hun vrikkede med måsen hver gang han gled ind, og snappede efter ham, når han trak sig tilbage. Han fattede om hendes hofter – nu styrede han.

Han førte stadig sin pik stille og roligt frem og tilbage – frem og tilbage – vuggende – og stødte så af fuld kraft helt i bund! Åhhhhhhhh, jamrede hun. Han trak sig næste ud, og lod sin højre hånd bevæge sig om til hendes klit, der nu atter var i fokus.

Roligt ind, mens hans fingre arbejde intenst. Hun vred sig under ham, og han trak sig næsten ud igen – nu pirrrede han hende igen – drillende, provokerende. Igen stødte han helt i bund – hun gispede. Er du klar? Hviskede han – ja – ja kom med den. Jeg troede ikke du kunne mere? – KOM NU MED DEN. Igen fattede han om hendes hofter, og i stødene prøvede han at ramme fra forskellige vinkler. Langsomt øgede han tempoet.

Ja – ja, stønnede hun.

Så gav han endelig los – han kørte nu – næsten brutalt – i bund – hårdt og kraftigt. Nu skulle det være! Han bankede op i hendes skød, og flyttede hænderne og fandt hendes bryster. Da han kom, krammede han brutalt hendes brystvorter og han skreg sin lyst ud. Hun jamrede sin lyst ud da hun mærkede, hvordan pikken kom med sine orgasme ryk og hun mærkede hvordan sæden sprøjtede op indeni hende.

Sammen faldt de sammen på tæppet, Han løftede hoved, kiggede på hende og sagde ”jeg elsker dig”.. mens han igen inderligt gav hende et kys…

Se det var en rigtig dag ved stranden.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.