Fræk påske hygge

Her på swingerklubben.dk synes vi at man skal bruge enhver lejlighed, til lave noget sjovt og frækt. Så nu hvor påsken er ved at nærme sig, så ser vi det som den perfekte mulighed, for at lave en fræk påske skattejagt for sin partner – Eller måske til en privat swingerfest?

De fleste har efterhånden hørt om de lækre Tenga æg, som også kaldes ”Onani æg”, og de koster ganske lidt – men giver utallige muligheder, for lidt sjov og frækt samvær.

Hvis man ligesom os, mener at sex både skal være sjovt, frækt og hedt. Så er denne frække skattejagt perfekt!

Alt man skal bruge er forskellige slags Tenga æg, et skattekort og så nogle friske deltagere.

Er man et par kan man iføre sig sit sexede lingeri, eller et frækt bunny kostume – og så vente på at ens bedre halvdel kommer hjem. Her bliver han så modtaget med et frækt glimt i øjet, som tydeligt viser ham, at denne dage bliver uforglemmelig og fræk.

Derefter giver man ham et skattekort i hånden, og så er det op til ham at finde de frække Tenga æg man har gemt. Hvergang han finder et tenga æg, så skal ægget testes på ham. Tro mig, der bliver ingen protester fra ham!

Når han ægget så er blevet testet lidt og han er blevet godt forkælet med stimulation og nydelse, så er det videre til næste æg..

Er man en gruppe, så kan kvinderne forkæle de kære mænd – og måske, venter der noget godt som tak bagefter?

Vi har i hvertfald tænkt os at nyde påsken med denne frække skattejagt. Hvad med jer? Fortjener din partner ikke lidt sjov og forkælelse?

Vi ønsker jer alle en rigtig fræk påske!

/Pervs

Se også

3 frække gaver til valentinsdag

Nøgne mænd, med piske lavet af gedeskind, der jagter unge stuepiger rundt i fertilitetens navn. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Use of undefined constant isBot - assumed 'isBot' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/swingerklubben.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/footer.php on line 26

Warning: Use of undefined constant isBot - assumed 'isBot' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/swingerklubben.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/footer.php on line 42