Fræk foto fridag i det fri

Det var onsdag, grundlovsdag og vi havde fri fra arbejde. Der skulle ske noget mere, end bare at sidde derhjemme, nu da vejret endelig var til at komme ud i det fri. Vi pakkede bilen, eller det vil sige – Jeg pakkede et par ting i mine lommer, som fruen i huset ikke så jeg tog med, blandt andet havde jeg taget en glasdildo, gag, pisk, bondagereb og et par manchetter. Desværre nåede vi ikke at få brugt alle tingene, men hey – hellere stå og have en ting for meget, end at stå ude midt i en roe mark, og så lige mangle den ene ting som lysterne skreg efter.

Vi satte os faktisk bare ind i bilen, uden at vide præcist hvor vi skulle hen ad, tænkte at det nok måtte komme hen af vejen. Vi kørte forbi Swingergaarden ved Slagelse, for at se om der eventuelt var mange mennesker, men da vi ikke talte andet end maks 10 biler, så kørte vi videre. Fruen havde kort nederdel på, og vi havde ikke kørt ret langt før hun blev beordret til at smide trusserne. Man skulle jo kunne se hvordan hendes humør var. En finger bekræftede, at hun i hvert fald var klar over, at der skulle ske noget frækt.

Efter en kort tur ud af landevejen, drejede vi fra og kørte ind på nogle af de mindre veje. Vi fandt en skovsti hvor man lige kunne holde. Klokken var omkring 20, og det var stadig lyst, og der var stadig folk ude at gå tur med deres hunde, og vi holdt ikke mange meter fra landevejen.

Vi kiggede på hinanden og steg ud af bilen. For os handler det meget om det spontane, og så det pirrende i, at man stod ikke langt fra en vej hvor der kørte biler frem og tilbage. Vi hev kameraet frem, og begyndte at knipse nogle billeder af konen der legede med sig selv. Et billede af hende gående ned af skovstien, iført bar røv og en bluse. En kæde lå på jorden, det var meningen at den skulle spærre for indkørslen til den vej vi holdte på, men istedet for blev den nu en dekorativ detalje i vores billeder. Stop skiltet der hang på kæden blev med et dække for hendes fisse. Et blad blev til vores imitation af Adam og Eva i Paradiset. En stolpe i jorden blev den perfekte ting at tage hende op af.

Vi fik også taget nogle gode billeder af hende stående op af bilen, med spredte ben, og nummerplade belysningen som baggrund.

Dog var aftenen stadig ung, og vi ville videre. Kørte lidt rundt på må og få, mens man fik et langt og vådt blowjob i bilen. Det var hårdt at holde sig, men jeg ville ikke komme endnu, da vi havde flere ting på programmet. Vi fandt endnu et sted midt i skoven, denne gang med en bunke træstammer som baggrund. Her fik vi skudt et par billeder af mig med pikken i hånden, siddende på bunken, mens jeg fik et blowjob. Desuden sad fruen og legede med en glasdildo midt på bunken også. Mere nåede vi desværre ikke her, da vi blev overfaldet af myg og andre flyvende insekter.

Videre gik det, og vi endte op i et industrikvarter, på en grund hvor der endnu ikke var bygget noget, men med udsigt over marker og lagerbygninger. Her stod et par stabler med paller, og de udgjorde scenen i næste fotoshoot. Det blev nogle gode billeder, da jeg beordrede fruen til at gå over i bilen for at hente noget, og at se hende stående der med røven bag, bukket forover ind i bilen var godt. Lyset var så også helt perfekt her, idet solen var ved at gå ned i det fjerne. Himlen især var helt forrygende, da farverne var fantastiske.

Jeg skal så nok lade være med at beskrive følelsen af, at kneppe hende stående op af pallerne, mens man kiggede sig over både højre og venstre skulder, for at se om der lige med et kom en gående med hunden, eller familien i hånden. Men frækt – Det var det, og helt sikkert ikke sidste gang at vi gør det.

Klokken var efterhånden blevet mange nu, og barnet som vi havde fået afsat for en aften, skulle hentes. Vi kørte videre mod vores destination da vi kom forbi en rasteplads. Den lå helt perfekt, og der var bænke, borde og lå diskret gemt bagved buske ca. 2 meter fra landevejen. Vi kiggede begge på hinanden, og behøvede faktisk ikke at sige noget. Dette er helt klart et sted vi skal besøge, ligeså snart vi kan få passet barnet igen.

Så at dyrke sex i det fri, det kræver ikke mange forberedelser, eller tanker – Det er bare om at sætte sig ud i bilen og komme afsted. Tag de små veje, og efter 10 minutter, så begynder i at ligge mærke til alle de små steder som man kan benytte, eller giver muligheder. Ting i naturen der kan bruges i et foto, blade, grene, gamle køretøjer, kæder, halmballer og alverdens andre ting som man kan få nogle fede billeder med. Men vigtigst af alt – HUSK kameraet.

I er velkomne til at sende jeres historie ind her på siden, samt billeder.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.