Første møde med Line

Det var mandag, og jeg sad på arbejdet og kedede mig. Jeg kiggede rundt i lokalet, der var ikke mange på arbejde, så jeg startede jubii chatten op og loggede mig på. Efter et stykke tid kom jeg i kontakt med en kvinde som kaldte sig musen, vi snakkede sammen om løst og fast men efter et stykke tid blev samtalen drejet ind på emnet sex. Det vidste sig at vi begge var i forhold der haltede lidt på det sexuelle område, og vi sad og udvekslede fantasier.

Lige med et fik jeg dog en besked der ikke rigtigt hang sammen med resten af samtalen,

“Ved du hvad jeg laver lige nu?”, stod der på skærmen…

“Nej svarede jeg, men tror da du sidder foran din computer” – i et forsøg på at bevare den lidt humoristiske side. Hendes svar kom hurtigt,

“Nej søde, sidder og hygger mig med en bullet vibrator, men kunne godt trænge til lidt erstatning da jeg er ved at løbe tør for batterier.”.

Jeg tabte næsten kæben ned på bordet foran mig, men fik da svaret tilbage –

“Hmmm, og hvad vil du have vi skal gøre ved det?!”

“Tja!”, lød hendes svar og så gav hun mig hendes telefon nummer.

Jeg røg ind til chefen og spurgte om ikke jeg lige kunne tage en halv flex dag, og det var heldigvis ikke noget problem. 5 minuter efter sad jeg i bilen på vej mod min nye veninde og sendte hende en sms, “Skal jeg tage nye batterier med?”. Hun svarede at det måtte jeg da godt, og når jeg kom ville døren være åben og jeg kunne bare gå ind.

Jeg kørte ind på tanken, købte en pakke batterier og kørte de sidste 5 minuter ud til Line’s hus. Jeg parkerede bilen, og kiggede op imod huset – Det var et pænt lille hus, og jeg kunne skimte det blå lys fra en computer skærm inde bag et af vinduerne. Jeg gik op til døren, og ganske rigtigt stod den lidt på klem. Jeg åbnede, stillede mine sko og hængte jakken og listede så ind i huset. Jeg styrrede mod værelset jeg havde set udefra, og kiggede ind. Der lå en kvinde på sengen, liggende på maven og støttede på albuerne mens hun bladrede i et blad af en slags. Hun var iført en lang bluse, og man kunne ane hendes dejlige hjerteformede bagdel under hendes bluse som dog dækkede det væsenligste. Jeg bankede stille på døren og hun vendte sig om og sendte mig et smil af den anden verden, hun så godt ud, blondine, søde øjne, og et frækt smil. Jeg viftede med en pakke batterier og smilte tilbage til hende.

“Kom ind.”, sagde hun – “Du er længe ventet.. Jeg løb tør for batterier.” Hun rejste sig op på knæene og nærmest flåede pakken med batterier ud af min hånd, tog sin hånd ind mellem sine ben og fandt en ladyfinger som hun hurtigt åbnede og kom de nye batterier i. Hun tændte for den og konstaterede tilfreds at den nu kørte igen. Jeg stod lidt forlegen i døren og kiggede på hende men hun tog min hånd og trak mig ned på sengen og fandt min mund med sin.. Aldrig har jeg mødt en kvinde der kunne kysse så godt som hende. Hendes tunge gik på opdagelse, hendes læber var krævende og hendes tænder legede med. Efterhånden havde jeg fået smidt det meste af mine nerver overbord, og jeg besvarede hendes krævende kys.

Min hånd fandt hendes bryster uden på hendes bluse og jeg krammede dem blidt, fandt hendes hendes vorter og legede stille med dem mellem mine fingre mens vores tunger stadig udforskede hinanden. Hendes hænder listede sig ind under min t-shirt og krængede den af med største rutine. Jeg en hånd gik videre på opdagelse, ned mod hendes skød. Mine fingre gled stille ned at hendes bluse, pressende mod stoffet og hendes skind inde under. Da jeg nåede mit bestemmelssted mærkede jeg straks varmen og fugtigheden mod mine fingre. Stadig med fingrene uden på stoffet legede jeg med hendes våde grotte, og min tunge slap modvilligt hendes tunge for at begive sig ned mod hendes bryster. Jeg fandt hendes vorter uden på blusen og lod tungen cirkle stille rundt om hendes hårde vorte. Hun lukkede øjnene, stønnede lidt og trak mit hovede tættere ind mod hendes bryst.

Jeg legede med hendes bryster, og imens lod jeg min ene hånd glide længede ned mod hendes dejlige lår og ned under hendes bluses rækkevide. Jeg kørte hånden ned til hendes knæ, og lod den igen langsomt vandre op mod hendes skød. Mærkede straks varmen, fugtigheden og den glatte fornemmelse da min hånd nåede hendes skamlæber. Lod en finger glide hele vejen fra hendes mellemkød og op til hendes klitoris, mærkede hvordan hun pressede hendes skød ind mod mine fingre. Lod en finger glide indenfor i varmen, der var ingen tvivl om hvorvidt hun selv havde varmet op før jeg kom.

Men det var ikke længe jeg fik lov til at lege med hendes bryster og fisse, for hun væltede mig ned i dynen og begyndte at åbne mit bælte, mine cowboybukser, og trak dem af. Så satte hun sig mellem mine ben, og kiggede op på mig med øjne der lyste af liderlighed. Hun lænede sig ind over mig, kyssede mig krævende, lod sin tunge lege med min, lod den slikke min hage, hals, og ned mod min brystkasse.

Hun lod tungen vandre ned til kanten af mine boksershorts, hvor hun ikke var i tvivl om at der var aktivtet. Hun lod sine dejlige hænde gribe i siderne af mine boksershorts og trak dem ned mens hendes tunge fulgte kanten hele vejen ned over mit stive lem. Hun lod tungen glide og langs hele skaftet og op til hovedet. Lod den cirkle lidt inden hendes læber lukkede sig omkring min pik. Damn det var dejligt, hun lod den glide lidt ind i hendes mund mens man ikke var et sekund i tvivl om at hun stadig kunne bruge sin tunge. Hun slikkede mere og mere grådigt og flere gange var det ligefør at jeg kom i hendes mund, men hun stoppede op hver gang i sidste øjeblik, og gav sig så bare til at slikke mine nosser og
skaft. Hun var god, og hun var fræk.

Nu ville jeg dog også lege med, og fik hende lagt ind over mig så vi lå i en 69’er. Min tunge fandt hendes skamlæber, fulgte dem op til hendes klitoris. Mine læber lukkede sig omkring hendes klitoris og legede med den, sugede i den, en finger fandt vej ind i hendes varme skød, og stille og roligt gled den ud og ind af hende. Safterne nærmest løb fra hende, og jeg tog fingeren ud af hende og lod den presse sig mod hendes bagerste hul hvor den villigt blev budt velkommen. Hun stoppede et kort øjeblik sit slikkeri af min pik, og stønnede sagte da min finger gled op bagi hende. Jeg lod en anden finger finde vej ind i hendes fisse, og kneppede hende nu med en finger i hvert hul, og en tunge og læber mod hendes klitoris. Hun stoppede helt med at slikke min pik, og nærmest dikterede tempoet med hendes underliv. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og højere, og lidt efter kunne jeg mærke hvor hendes underliv krampede sig sammen om mine fingre og hun kom i en lang orgasme.

Nu ville hun mærke mig, og hun rejste sig op for derefter langsomt at sænke sig ned over min pik. Langsomt gled hun helt i bund, og lænede sig ind over mig og kyssede mig dybt igen. Denne stilling fastholdt hun længe mens hun arbejde hurtigere og hurtigere op og ned på min stive pik, men nu var det min tur til at stoppe hende. Jeg fik hende til at kravle af, og vende sig om på alle fire hvorefter jeg stillede mig bag hende og trængte ind i hende. Hun skød straks røven tilbage så jeg gled helt i bund efter første ryk. Jeg kunne mærke at jeg snart ikke ville kunne holde til meget mere, men stak en finger op i hendes stramme dejlige røv og kneppede hendes fisse hårdt og hurtigt. Det var noget hun nød, og mig også for den sags skyld. Orgasmen nærmede sig med raske skridt kunne jeg mærke, og det kunne hun også så hun bad mig trække mig ud af hende for hun ville smage mig og sine egne safter.

Det var ikke noget hun skulle sige to gange, og jeg trak pikken ud af hendes dejlige våde glatte mis, og førte den op til hendes ansigt hvor hendes bløde læber straks tog mig under behandling. Det var mere end jeg kunne holde til, og jeg tømte en ordentlig ladning ud i ansigtet på hende mens hendes tunge blot blev ved med at drille og pirre hovedet på min pik. Jeg sank udmattet sammen på sengen mens et dejligt smil bredte sig på mine læber – det blev alligevel fyraften den dag før jeg havde troet.

Efterfølgende fik jeg mange gode oplevelser med Line men mere om dem senere…


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.