Fifty Shades of Grey

Skrevet af E.L James

En af tidens bedst sælgende bog triologier, også kaldet årets mommy-porn.

Bøgerne omhandler s/m sex mellem  den dominerende mand Christian Grey og hans noget ”uskyldige” partner Anastasia Steele. Jeg valgte at læse disse bøger, da jeg havde hørt så meget om dem, og tænkte.. Okay, så må jeg se hvad alt hysteriet omkring dem er. Så jeg lagde mig godt til rette i sengen og begyndte at læse..
Bøgerne i sig selv, er faktisk udmærkede, selvom etteren klart må siges at være den bedste af dem. Umiddelbart vil jeg ikke sige at det er bøger der handler meget om S/M som flere ellers har udtalt. Jeg vil nærmere kalde det en genial psykologisk thriller, dog er den i mine øjne ikke forfærdeligt godt skrevet. Så det kan umuligt være det der har gjort at denne bog er blevet så populær som den er.

Så hvad er det så, som gør at kvinder verden over har købt, læst og slugt denne bog på den måde som de har? Grunden til at man som læser fortsætter med at læse den ene side efter den anden, er fordi vi ønsker at vide hvor langt han vil skubbe hende både mentalt og fysisk.

Man fanges efter at finde ud af mere om denne mystiske mand, der er så enormt meget i konflikt med sig selv. For på den ene måde så vil han gerne presse hende.. På den anden side vil han ikke… Det er jo også det som bog titlen hentyder til.. Tingene er ikke sort eller hvide, og ligeledes er personer ikke..  En historie om to personer som er helt forkerte for hinanden, så hvad vil det dog ende med?

Med hensyn til Anastasia Steele, så handler historien om hendes psykologiske udvikling fra det nærmest jomfruelige – til en rejse ind i dybere, mørkere og mere intens seksuelt univers, hvor hun lærer sig selv og sine grænser meget bedre at kende. Er hun virkelig ikke den underdanige type? Eller er det netop præcis hvad hun egentlig er?

Hvad er det hun vil i livet og med sig selv? Er et trygt og sikkert liv, vigtigere end kærligheden?

Denne bog er som nævnt ikke den mest velskrevet af slagsen, men den er god underholdning og den fanger en så meget at man får lyst til at læse videre og se hvad den ender med. Men vigtigst af alt, den stiller en masse spørgsmål til os kvinder, som vi kunne lære meget af. For helt præcist hvor godt kender du egentlig dig selv?

Læs dem – måske lærer du noget om dig selv…

Du kan også købe en fiftyshades penisring, læs anmeldelsen af den her.

Se også

bedre orgasmer for kvinder

3 tips til bedre orgasmer for kvinder

Hvis du er kvinde, bør du onanere meget. Der er nemlig rigtig mange fordele ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.