Et uforglemmeligt blowjob

Hendes hænder bevægede sig ned langs hans krop. Hendes fingre begyndte forsigtigt at pille ved bæltespændet foran på hans bukser. Så begyndte hun at bøje i knæene og til sidst slap deres læber hinanden, mens hun lod sig falde det sidste stykke ned på knæ foran ham.

Bæltet var nu løsnet og hendes fine lange fingre begyndte at knappe hans bukser op. Hun kiggede op på ham med et frækt og intenst blik. Han kunne mærke presset i bukserne nu.

Så røg den sidste knap op, og hun trak hans cowboybukser ned. Straks kom der mere plads til hans halvstive pik, eftersom den nu kun blev holdt tilbage af hans underbuksers tynde stof. Hun lod sine hænder føle hans lem igennem det tynde stof. Hans pik begyndte straks at blive endnu større. Han kæmpede imod for ikke at blive fristet til selv at trække underbukserne ned. Igennem stoffet tog hun med sin ene hånd fat omkring pikken og begyndte forsigtigt og i meget små bevægelser at onanere hans pik. Den var nu helt stiv og det virkede som om den kunne bryde ud gennem underbukserne, hvornår det skulle være. Mens hendes ene hånd var travlt optaget af hans pik lod hun sin anden hånd føre om på hans baller. Så begyndte hun at trække ned i hans underbukser.

Pikken stod stiv ud i luften. Hans nosser hang frit og var store og tunge. Han kunne ikke lade være med at tage fat og lege med sig selv. Hun var dog straks over ham og skubbede hans hænder væk. Hendes læber begyndte at kysse hans maveskind lige over roden på hans pik. Samtidigt tog hun med et fast greb omkring hans baller og begyndte at massere dem. Hun kyssede hele vejen rundt om hans pik, og lod så sin tunge mærke hans barberede nosser. I et kort øjeblik slikkede hun først den ene og så den anden af hans nosser. Hans puls steg, og vejrtrækningen blev en smule tungere.

Hendes ene hånd tog forsigtigt fat omkring hans nosser og begyndte at massere og lege med dem. Så tog hun dem i munden og begyndte at trække forsigtigt i dem med tænderne. Hans pikhoved dunkede af nydelse og svulmede lidt mere op.
Pludselig kunne han mærke hendes ene finger omkring hans røvhul. Den masserede i små bevægelser lige rundt om hullet. Han kunne ikke lade være med at forsøge at røre sig selv igen, men som ved sidste forsøg blev han hurtigt puffet væk. Hendes tænder og læbers små nip og træk i hans nosser gik mere og mere over i en sugen og hun begyndte at suge først den ene af hans nosser så den anden ind i munden. Det var en fantastisk fornemmelse, men også frustrerende ikke at blive rørt på det allermest følsomme sted på pikhovedet. Sådan fortsatte det et stykke tid.

Hendes tunge begyndte igen at slikke forsigtigt på hans nosser, men denne gang lod hun tungen bevæge sig op ad og nåede hans nederste del af den stive pik. I et langt slik lod hun tungen glide hele vejen op langs pikken. Da hun nåede helt op til pikhovedet lod hun sine læber omslutte hans svulmede pik. Hendes hånd forlod nosserne og tog fat om roden på hans lem. Med munden tætsluttet omkring pikken begyndte hendes tunge inde i munden at kærtegne hans lem, samtidigt med at hun begyndte at køre op og ned i en rytmisk bevægelse med hovedet.

Hendes finger begyndte stille og roligt at trænge en anelse op i røven på ham. Han stønnede af ekstase. Han kunne mærke en bølge af nydelse vælte igennem kroppen. Han tog fat om hovedet på hende og lod sine fingre køre igennem håret på hende.
Hun begyndte at stønne højt med en gurglende lyd imens hun fortsat med at sutte ham dybere og dybere ned over pikken. Til sidst var næsten hele hans pik inde i munden på hende. Hun kiggede med et smilende og indbydende blik op på ham med pikken dybt nede i halsen på hende. Han var fuldstændig i hendes vold. Hun deepthroated ham, og kørte munden op til hans pikhoved og derefter ned igen til han kunne mærke hendes underlæbe klaske mod sine nosser i trinvis hurtigere bevægelser. Med jævne mellemrum ventede hun i flere sekunder når hun havde hele hans pik i munden og gaggede flere gange undervejs, mens hun kiggede frækt op på ham.

Hendes finger var nu nået et godt stykke op i røven på ham, og sammen med hendes sutten, begyndte effekten at overtage. Klimaks var nært forstående. Hun slap et øjeblik med munden og begyndte i stedet at onanere med hånden i lange dybe træk fra pikhoved til rod. Han kunne mærke spermen var på vej.

Hun lod sin tunge pirre hans pikhoved og åbnede munden helt op samtidigt. Han udstødte et svagt støn, da den første ladning kom.

Han ramte hende på næsen. Hun lod igen pikken omslutte med sine læber, og de næste skud sperm blev inde i hendes mund. Hun tog ham helt ned til roden, og begyndte at suge og lave undertryk med munden får at hjælpe med at få hans orgasme til at være lidt voldsommere. Hun sank det sperm hun havde fået i munden, mens hun stadig havde hans pik langt nede i halsen, og sendte ham et frækt blink med øjet samtidig.

Hun lod munden slutte tæt indtil at han begyndte at slappe af. Hun trak fingeren ud af røven på ham, men lod i lidt tid fingeren massere rundt om røvhullet. Han var helt ekset i benene af udmattelse og nydelse. Så slikkede hun sig om munden, og en lille smule sperm drev ud af mundvigen på hende og ned lang hendes hage. Hun slap grebet om pikken og rejste sig op. Han tog fat om hende og gav hende et kys.

”Kom, lad os gå ind i soveværelset”, sagde hun med et venligt smil og tog hans hånd.

Se også

Storebæltsbroen

Vi rullede afsted mod hotellet i København. Da vi havde kørt en times tid trillede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.