Endnu et møde med Herren

Det var en lidt spontan beslutning at mødes i dag. Jeg havde tilfældigvis mulighed for at låne en bil, og så blev vi enige om, at så kunne vi jo lige så godt mødes. Så det gjorde vi.

Jeg vågnede tidligt. Jeg var som sådan ikke nervøs denne gang, som jeg har været de andre gange. Bare spændt, så jeg kunne ikke sove så længe. Så jeg begyndte at lave nogle af mine mange lektier, for jeg skulle køre omkring kl. 13. Men jeg kunne overhovedet ikke samle mig om noget som helst, så jeg kørte lidt før.

Køreturen gik såmænd fint. Musik og sang for mig selv, så kører det. men så snart jeg kører af motorvejen, bliver jeg ret nervøs – sådan har det også været de andre gange. Og når jeg svinger ned af grusvejen ned til ham, hedder det dybe indåndinger hele vejen.

Jeg standsede ude foran huset og tog et par indåndinger mere. Så tog jeg halsbåndet på – lidt for hurtigt desværre, for det sad ikke ordentligt. Jeg er meget glad for mit halsbånd, så faktisk forstår jeg slet ikke, hvordan jeg kunne sætte det så sjusket. Det må være fordi jeg var så spændt.

Jeg stiger ud af bilen og går indenfor. Indenfor sidder han i sengen og virker ganske upåvirket af, at jeg kommer. Det er meget, meget svært for mig ikke at kigge på ham, men jeg ved godt, at jeg ikke må. Jeg forsøger, så hurtigt og lydløst jeg nu kan, at tage alt mit tøj af, og så sætter jeg mig på knæ med hænderne på låret og håndfladerne opad, som aftalt. Alt i mig dirrer. Jeg har savnet ham.

Det virker som en evighed før han kommer over til mig. Jeg beordres til at rejse mig op og stille mig foran sengen (den stemme!). Her skal jeg modtage min straf, og jeg ved det. Men ét bliver jeg trist. Jeg har ikke været den tøs, han ønskede, jeg skulle være. Jeg har fejlet, og jeg har skuffet ham. Jeg er fast besluttet på at tage hele min straf. 40 slag med pisken hedder det. Jeg VIL ikke have straf hængende over hovedet. Nu skulle det ud af verdenen.

På dette tidspunkt har han overhovedet ikke rørt mig. Vi havde lavet en aftale om, at han ikke skulle røre mig inden straf, fordi jeg ikke kan forene hans berøring og straf i mit hoved. Jeg forbinder det med noget godt, når han rører mig, og straf er alt andet end godt. Så hvis han rører mig og så straffer mig bagefter, så kan jeg slet ikke finde ud af det… Så 40 strafslag med ridepisken uden opvarmning. Jeg må være komplet sindssyg…

Han slår mig bagi første gang, og jeg tæller 1. Anden gang. 2. De første 10 gik okay. Her skal jeg så beslutte, om vi skal fortsætte. Det skal vi. Den straf skal bare afvikles. De næste par slag går også okay. Ved ca. nr. 17, gør det rigtig, rigtig ondt. Den svier den lortepisk.Jeg tager 20’erne også. Så er der de sidste 10. Her er jeg SÅ tæt på at sige stop. Men jeg er en rigtig stædig person, og jeg havde bare overhovedet ikke lyst til at lege med straf hængende på mig. Hvor gjorde det bare forbandet ondt, men jeg bed det i mig. Jeg sagde vist ikke ret meget under straffen. Herren holdt om mig bagefter, hvilket var rigtig dejligt. Nu kunne legen så begynde.


Han placerer mig på en “bænk”, han selv har bygget. Den er nu meget sjov. Men også ret ydmygende synes jeg, for han binder mine ben, så han har fuldstændig frit udsyn til alt dernede… derudover blev jeg også bundet stramt om maven. Det var et ret træls reb at have, for det gjorde faktisk ret ondt. Men jeg elsker alligevel, at han gør det, fordi han kan.

Han finder vibratoren. Den er jeg rigtig glad for. Han holder den direkte på klitten, og jeg befinder mig i et elske/hade-forhold til vibratoren her. For det føles som om det brænder, men samtidig er det så uimodståelig dejligt, og jeg er tæt på at komme. Jeg spørger om lov, og jeg får nej. “Hvad?!” tænker jeg og panikker lidt. Jeg spørger igen. Han kommer med en fin hentydning om, at jeg da slet ikke får lov, når jeg ikke kan finde ud af at bruge korrekt tiltale. Pis! jeg er SÅ dårlig til at huske det! Jeg skynder mig at få fremstønnet et “Må jeg ikke nok komme, herre?!” Og jeg får lov. Hvilken forløsning!

På bænken leger vi også med fisting. Det har været et ønske længe at kunne tage en hånd. Der er bare liiiige det ved det, at han har ret så store hænder… Men det lykkedes! Vi har prøvet hvad… 3 gange? Og i dag lykkedes det simpelthen. Bevares, han kan ikke bevæge den derinde, men det skal nok komme! Jeg er faktisk utrolig stolt… I dag er både fisting og analsex lykkedes. Det er fantastisk.

Han placerer mig midt på gulvet, og han begynder at binde. Efter at have bundet lidt, bliver jeg ført over på sengen, hvor han binder lidt mere. Pludselig er jeg fuldstændig fikseret, og jeg ligger der og kan intet gøre. Så går det op for mig, hvad han vil. Vi har skrevet lidt sammen om dette.

Han vil tage vejret fra mig. Bogstavlig talt. Han sætter sig på mig, og lægger sine hænder om min hals. Og presser så. De første mange sekunder (sådan føltes det i hvert fald) gik det ganske fint. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det var behageligt. Men det tænder mig meget at se hans nydelse ved det. Jeg begynder at kæmpe imod, da det bliver virkelig, virkelig ubehageligt. Der er absolut intet at gøre. Han har den fulde kontrol. Endelig… Endelig fjerner han sine hænder, og jeg får luft igen. Men der går ikke længe før han gentager successen – om man vil. Denne gang føles det som om, det bliver trukket lidt længere ud. Der står vand i mine øjne, som slører mit syn. Endelig giver han slip. det var en meget voldsom, meget ´intens og meget pirrende oplevelse. Det er virkelig dominans og underkastelse, hvor det er mest ekstremt. Jeg lægger vitterligt mit liv i hans hænder, og jeg gør det helt frivilligt. Jeg stoler blindt på ham.

Nu vi snakker om blind… Jeg bliver ført ud på gulvet igen. Lidt omtumlet dog. Han binder mine arme på ryggen og binder om mine bryster også. Så finder han et stykke stof og propper i munden på mig! jeg havde ingen idé om, hvad det var, så i mit hoved var det bare ulækkert… En slags tape blev sat over min mund. Jeg følte, at det stykke stof fyldte hele min mund ud. det var ubehageligt. “Tapen” (jeg mangler ordet) blev lagt om hovedet på mig, således at jeg blev blind og min hørelse hæmmet en smule. Og så udspillede der sig et psykisk spil af en anden verden.

Mindfuck så det gør noget! Jeg var fuldstændig oppe og ringe. ALT virkede skræmmende. Herren knipsede ved siden af mit hoved, og jeg gik fuldstændig i spåner. Han rørte min krop med en fjer, og jeg græd næsten. Men da han tog sin stav og berørte min krop (staven har jeg stiftet bekendtskab med, og det er det ondeste slagredskab) panikkede jeg næsten. Jeg tænkte ikke. Min eneste tanke var, hvor i rummet han befandt sig, og hvad han ville gøre ved mig. For at toppe den havde han også lige bundet vibratoren til.

Han tog “tapen” af mig. Tænk at jeg skulle være så taknemmelig over at kunne se! Han kysser mig, kæler lidt for mig, holder mig ud i strakt arm, kigger lidt på mig… Og så langer han mig en syngende lussing! Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre. det kom så meget bag på mig… Han gav mig en lussing… Hvad fanden bilder han sig ind… Mange tanker farer igennem hovedet på mig. jeg havde sådan lyst til at slå tilbage. Havde jeg ikke været bundet, kan jeg ikke afvise, jeg havde gjort det. jeg blev SÅ gal! Så kysser han mig det dumme sv**… Hvad fanden bilder han sig ind… At lange mig en lussing og så kysse mig blidt. Han tvinger mig til at kigge på ham. Jeg havde lyst til at græde, men jeg lod være. Den fornøjelse skulle han bare ikke have.

Ja, jeg beklager mit udbrud her. Jeg blev rigtig, rigtig arrig. Men inden nogen af jer stejler over det her, så var det “aftalt”. Altså han havde fået lov, hvis han havde lyst. En del af hans nydelse ligger i reaktionen hos mig. Og hey – er jeg her ikke for at tjene ham? Ja, jeg siger det bare… (jeg mærker stadig varmen blusse op i mig, når jeg tænker på den lussing. Uh!)

Herren havde fået en ny krog i loftet samt 2 ude i siderne til fiksering af benene. Det er en ond stilling at stå i. Og den bondage han lavede til fiksering af mine hænder, var rigtig ond. Men spændende med nye kroge. Jeg er stor fan af krogene.

Jeg bliver bundet ud mellem krogene til benene og 2 kroge til håndleddene. Han finder klemmer frem… Jeg har virkelig et elske-hade-forhold til klemmer! De kan altså bare gøre forbandet ondt… Disse gjorde som sådan ikke ondt. Jojo, de nev, men ikke decideret smerte. Han har så også fundet ud af, hvilken effekt det har på mig at blive nevet. Især i siderne. Jeg ved ikke helt, hvorfor. Måske bunder det i, at jeg er helt vildt og voldsom kilden der? Det virker i hvert fald, og irriterende som han er, har han fundet ud af det. Og han bruger det…

Ey hvor jeg hader (elsker) klemmer…

Han slår mig med floggeren. Aftalen i dag var, at vi ikke skal have meget fokus på smertedelen. Vi skal nemlig mødes på tirsdag, hvor det er “temaet”. Men floggeren kan altså også slå hårdt… Især at blive ramt i siden synes jeg gør rigtig ondt…
Legen stoppes her efter adskillige slag med floggeren.

Jeg havde (igen) en fantastisk dag med herren. De andre gange har vi haft ret meget fokus på smerte. Men jeg har lidt en fornemmelse af, at den del er mere mit behov, end det er hans. I dag fik han “lov” til at lege med alle de ting, som han virkelig, virkelig godt kan lide. Og det var en fornøjelse. Der er heldigvis ikke er lang tid til tirsdag, og jeg glæder mig rigtig, rigtig meget! Ikke mindst til at se ham igen. Jeg har det rigtig godt i hans selskab. Både i og uden for legen, og der er stærke følelser på spil. Jeg føler i hvert fald, at vores “forhold” er blevet rigtig stærkt i løbet af ret kort tid. Jeg har aldrig åbnet mig på så hurtigt for nogen før, men jeg nyder det meget. Min tillid til ham er ubetinget. Når man tænker på “kvælningen” har man beviset.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Intenst blowjob

Det var ikke fordi vi havde sovet særlig meget. 2 timer var det blevet til. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.