En uventet trekant

Det var sidst på aftenen, da jeg stødte ind i hende, lige ude foran den bar, hvor jeg og en kammerat var på vej ind for at få den sidst øl. ”Har du ild” spurgte hun. Jeg fandt lighteren frem fra min lomme og tændte hendes cigaret. Hun stod sammen med en veninde. Jeg kiggede nærmere på dem. ”I er måske også på vej ind” spurgte jeg, og pegede mod baren i en hurtig bevægelse. ”Vi har været inde, og havde tænkt os at tage hjem nu” svarede veninden.

”Kan du ikke gå ind og bestille en øl til os begge – jeg ryger lige en smøg” sagde jeg og kigged på min kammerat. ”jeg kommer om lidt, Carlsberg til mig”. Han nikkede og gik mod døren.

Kan I ikke lokkes til at drikke en øl med os to. Sagde jeg og kiggede på hende med cigaretten, hun var noget mindre end jeg selv. Kraftig af bygning, og store svulmende bryster. Jeg kunne mærke der skete noget i bukserne. Jeg blev altid sådan sidst på aftenen, når tiden nærmede sig, at jeg ville tage hjem. Jeg forestillede mig hende uden tøj på.

På dette tidspunkt, var jeg nok ikke så diskret, og jeg tror hun lagde mærke til mit blik, som kiggede ned på hendes bryster.

Vi snakkede videre, med mit blik skiftende fra hendes bryster til ansigt under hele samtalen. Det lykkedes mig at få hende og veninden overtale til at drikke en sidste øl med os.

Da vi kom ind på baren sad min kammerat ved et af bordene med to øl. Vi fik hurtigt bestilt to til damerne også. Da vi fik snakket lidt med dem og fandt ud af at den kraftige med brysterne hed Stine og den anden hed Karen. Jeg kunne mærke at Stines blik på mig, intensiveredes under hele samtalen. Jeg ved ikke hvor lang tid vi præsis sad og snakkede, men pludseligt sagde min kammerat Martin at han var nødt til at komme hjem ad. Jeg kunne godt forstå ham, det var sent og han havde en lang tur hjemad. Vi rejste os alle sammen, og gik ud af baren. ”Skal vi ikke køre samen med taxaen til stationen”, spurgte jeg. ”Jo det er da billigere” sagde Karen.

Der var massere af taxaer og vi fik hurtigt prajet en, og satte os ind. Efter 20 minutters kørsel var vi ved Hovedbanegården. Vi steg alle ud. Under køreturen havde jeg fået at vide at Stine og Karen var på vej hjem til Stine, som boede et kvarters kørsel med toget fra banegården. Karen boede et andet sted i landet og var bare på besøg i storbyen. ”Jeg går denne her vej” sagde min kammerat, ”det var hyggeligt”.

Vi sagde farvel og fortsatte mod det spor hvor vores toge kørte fra.

Da vi nåede ned, var der 5 min til deres tog ankom. Jeg kunne mærke min pik dunke i bukserne. ”Vil i ikke med mig hjem og have en drink”, røg det ud af mig. De kiggede på mig., Jeg kunne se at Stine var tændt, hun havde det der blik, som fortæller at hun er ved at blive meget våd mellem benene. De kiggede på hinanden. ”Kan vi ikke tage hjem til mig”, sagde Stine. ”Jeg har flere værelser, og Karen er ved at være træt – Men vi kan jo drikke en øl sammen”, sagde hun med et frækt udtryk i ansigtet.

Jeg forestillede mig hendes store bryster hoppe op og ned, men hun red min pik. Jeg blev med det samme helt stiv. Det gjorde næsten ond i pikken, fordi den ikke kunne få den plads den skulle bruge i mine bukser. ”Jeg er med” fik jeg fremstammet.

Det var en hurtigt overstået togtur, dog føltes det længere for mig da jeg snart kunne eksploderer i bukserne.

Da vi kom hjem til hende, sagde Karen godnat med et frækt grin og forsvandt ovenpå. Stine kiggede på mig. ”Kom med herind”. Hun førte os ind i et rum, hvor der stod en seng. ”jeg skal lige på toilet. Du kan jo gøre det behageligt i sengen imens” Sagde hun.

Jeg tog min trøje af og satte mig i sengen. Der gik et kort øjeblik, så var hun tilbage. Kun iført trusser. ”Skal du ikke have bukserne af”spurgte hun. Jeg begyndte at knappe bælte og jeans op, samtidig med at hun kravlede op i sengen og over mod mig. Hendes kæmpe bryster svingede fra side til side. Jeg lænede mig over mod hende og med en hånd begyndte jeg at kæle med hendes højre bryst og vorte. Den anden hånd fortsatte med at trække mine bukser ned.

Hun begyndte på alle fire over skrævs på mig, at fjerne mine underbukser. Pikken sprang frem og stod stiv op så hendes venstre brystvorte trykkede mod pikhovedet. Hun lænede sig lidt længere frem og vi begyndte at stikke tungerne ind i hinanden mund, hun førte sine hænder op til nakken på mig. Jeg kunne mærke hvordan hendes bryster blev mast mod min krop.  Mine hænder fandt om på ryggen af hende, og jeg kørte dem langsomt ned mod hendes Balder. Hun havde en kæmpe røv, men den var stadig helt fast. Det måtte skyldes hendes forholdsvis unge alder. ”Jeg vil smage din pik” sagde hun med et liderligt blik.

Hendes hænder begyndte at glide ned langs min krop, først ned over brystet og så videre ned mod skridtet. Langsomt begyndte hun at slikke mine brystvorter. Jeg tog godt fat om hendes balder og trak den fra hinanden. Langsomt begyndte jeg at kærtegne hende rundt om hendes våde fisse. Hun stønnede sagte, og bevægede sig langsomt men sikkert nærmere mit skridt med små kys ned over maven. Med sin højre hånd greb hun om min pik, og førte sin venstre ned og begyndte at kæle med mine nosser.

Hendes jøjre hånd begyndte at køre op og ned omkring skaftet på pikken, og nu fik hun også tungen til hjælp. Hendes tunge gled hen over pikhovedet. Hun kiggede op på mig samtidigt med at hun lod sine læber glide ned over pikhoved. Det forsvandt ind i munden på hende. Hun begyndte i dybe faste bevægelser at overtage hendes hånd arbejd med sin mund.

Jeg begyndte at stønne højlydt.

Hun kiggede frækt op på mig og sagde, ”jeg vil have din sperm ud over mig”. Hendes bevægelser blev hurtigere. Mine hænder fandt hendes to store tunge bryster som jeg begyndte at klemme og massere. SVUP-lyden fra hendes suttende mund, gjorde at jeg næsten var i ekstase nu. Jeg kunne mærke at min pik dundrede, der ville ikke gå lang tid før jeg ville komme i en kæmpe udløsning.

Hun tog pikken ud af munden, og begyndte igen at slikke op og ned af den.

”Jeg kommer nu” fik jeg fremstammet. Hun smilede og åbnede munden. Hendes hånd fortsatte med at køre op og ned.

Så kom jeg, i et langt sprøjt væltede det ud over hende. Det ramte hende i håret, på kinderne og i munden. Det løb ned ad hendes hals, da hun igen begyndte at slikke. Helt utroligt, det så ud som om hun nød at smage på spermen. Hun tog det ind i munden og lod det glide ud igen, så det gled ned over hagen, og hang i store lange plamager.

Pludselig gik døren op til værelset.

”Jeg kan ikke sove, når i larmer så meget, så kan jeg lige så godt være med”. Det var Karen der stod i døren, Kun iført trusser og bh.

Vi stirrede begge på hende.

Karen var noget mere slank end Stine. Hun havde håndfulds størrelse store bryster og en fast rund meget velformet røv.

Stine gav slip på min pik, som efterhånden var blevet lidt slap efter udløsningen. Hun vendte sig mod Karen. Hun fik hurtigt bevæget sig over til sengekanten og sat sig med benene spredte og ud over sengekanten. Karen gik over til hende, mens hun med et lille frækt bid i underlæben kiggede med sine spejl blanke øjne over på mig.

Jeg kunne ikke undgå at mærke hvordan lysten stille og roligt begyndte at løbe igennem min krop igen.

”Du stønner ret højt, når du får suttet gren” sagde Karen mens hendes blik stadig var fæstnet på mig.

Stine tog med begge hænder fat rundt om Karens hofte, og begyndte at massere hendes baller ganske forsigtigt. Det passede med at Karens fisse ville være lige ud for Stines ansigt hvis hun smed trusserne. Tanken om hvad jeg skulle til at opleve fik det til at varme nede mellem min ben. Jeg tog fat med den ene hånd omkring min pik. Den var stadig fugtig og halv tyk. Forsigtigt begyndte jeg at kæle med den, uden at fjerne blikket fra de to piger.

Stine lod sin ene hånd løbe op langs ryggen på Karen, samtidigt med at Karen tog fat omkring nakken på Stine. Hun lod sine hænder køre ind igennem Stines hår.

”Nu skal jeg hjælpe” siger jeg, og springer op fra sengen. Jeg går over og stiller mig om bag Karen. Jeg kan se at Stines hænder ælter Karens runde baller igennem hendes frække og meget lidt dækkende trusser. Min pik er begyndt at dunke og den er også vokset lidt igen.

Jeg flytter mine hænder op og begynder at bakse med Karens bh. De to kvinder er efterhånden helt tætte.

Med et hurtig snuptag får jeg hendes bh åbnet.

”Tag mig på brysterne!” kommanderer Karen.

Det skal hun ikke sige to gange. Jeg lader min hænder føle sig fra hendes ryg og om foran, til jeg når hendes faste bryster. Langsom lader jeg min fingre glide hen over dem. Da jeg når hendes brystvorter, kan jeg mærke de er helt stive. Da jeg forsigtigt rører ved dem, sitrer det igennem hele hendes krop.

Karen udbryder. ”Ok,- Så du er ved at være klar igen”. Hun har selvfølgelig mærket hvordan min pik er vokset op og nu støder mod hendes underliv.

Med hendes ene hånd begynder Stine at trække ned i Karens trusser. Forsigtigt begynder jeg at nulre Karens stive brystvorter. Et stille men langt støn undslipper Hendes mund.

Jeg kan mærke hendes trusser blive trukket helt af, da de et kort øjeblik hænger lidt fast på min nu helt stive pik.

Stine rejser sig op. Og et kort øjeblik efter begynder de to piger at kysse med hinanden. De masser deres kroppe helt op ad hinanden, så mine hænder på karens bryster kommer i klemme mellem de to pigers bryster.

”Hvor er jeg liderlig” hører jeg mig selv sige.

Stine begynder at trække os alle tre over mod hende, samtidigt med at hun bevæger sig op i sengen.

Et kort øjeblik efter ligger hun med spredte ben på ryggen midt i sengen. Stine kigger over på mig. ”Det er mig der slikker.” Siger hun med et frækt smil, og kigger ned på min pik. ”Så knepper du mig”.

Hun kravler op i sengen og begynder på alle fire at kysse Stines store patter som ligger og stritter med hendes stive brystvorter.

Jeg tager med min ene hånd fat om pikken, og begynder langsomt agnide den mod Karens strittende røv. Jeg kan mærke hvordan hele min krop fyldes af adrenalinens liderlighed. Med den frie hånd begynder jeg at kærtegne rundt om hendes våde fisse. Hun stønner sagte, alt imens hun bevæger sig længere og længer ned mod Stines skridt.

Et støn af liderlighed udstødes fra Stine da hun mærker Karens tungespids glide ind imellem hendes våde skamlæber.

Efter et øjeblik mærker jeg hvordan Karens fisse pulsere med hånden som køre rundt i området omkring. Forsigtigt lade jeg pikhovedet glide langs revnen ved røven og hen til hendes fisse. Pikken glider langsomt og uden modstand ind.

”Åååårrhhhh” stønner hun. Jeg begynder i små langsomme bevægelser at føre hoften frem og tilbage.

Det varer ikke længe inden vi alle højlydt gisper ved hver stød jeg føre op i hende.

Lydene og situationen får mig ind i en slags trance, hvor jeg ikke kan stoppe. Jeg øger farten på mine stød.

”Årh ja knep mig , knep mig, knep mig…” stønner Karen, Hun kæmper for stadig at slikke Stine, som også er meget højlydt nu.

”Jeg kommer” udstøder jeg. Jeg får lige akkurat trukket pikken ud i det samme som det sprøjter ud af den. Spermen lander på Karens hofte og Balder. I det samme kan jeg se at Stines krop trækker sig sammen, og hun kommer også i et højt skrig.

Lidt efter lå vi alle tre på ryggen i sengen. Det var ikke lige sådan jeg havde forestillet mig at aftenen skulle slutte. Men hvilken slutning det havde været. Kunne ikke have fundet på en bedre afslutning på en hyggelig aften i min vildeste fantasi.

Se også

Efterskolepigen

Det hele startede i Grenaa på Djursland. Jeg var 15 år, ret normal af bygning, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.