En tur i biffen

Vi mødtes til en fest hos en fælles bekendt. Vi sætter os ned og begynder at tale sammen og vi begynder at hygge os og har det rigtig skønt i hinandens selskab. Vi begynder at flirte, men meget diskret, da vi ikke lige synes at de andre skal se hvad vi har gang i. Vi beslutter os for at gå samtidig, da vi synes at festen var ved at dø ud. Vi følges lidt ad, og inden vore veje skilles udveksler vi telefonnumre. Og vi aftaler at ringes ved dagen efter, når vi er blevet ædru.

Vi taler om hvordan aftenen var gået og om de andre havde haft set os og fået nogle sjove tanker. Men det tror jeg nu ikke at de har, for ellers havde min livslange veninde hængt i telefonen for at hører hvad jeg havde haft gang i. Vi taler lidt frem og tilbage og vi bliver enige om at tage en tur i biografen.

Vi finder frem til at vi skal se en gyser, så vi rigtig kan sidde og holde om hinanden og lære hinandens kroppe bedre at kende. Inden da havde du sagt at du ikke var så vild med gysere, men gjorde det for min skyld, da jeg er helt vild med det. Vi går ind i salen sætter os aller bagerst hvor vi havde fået pladser. Vi sætter os godt til rette og du ligger din varme hånd på mit lår, helt nede ved knæet og bevæger dig stille opad mod min fisse. Mens du tager den anden og ligger rundt om min hals og vi begynder at kysse først små tantekys, derefter lidt vildere og mere intens.

Da reklamerne endelig var færdige opdagede vi, at der kun var kommet et par folk mere, og de sad ca. 5-6 rækker foran os, så de ville ikke kunne hører noget. Vi sidder og ser lidt på filmen og begynder så at nusse hinandens lår og du nusser så også mine store bryster. Du hvisker stille i øret på mig om du måtte slikke mine brystvorter, når du nu kan mærke at de er dejlige hårde. Jeg hjælper dig med at få brysterne ud af BH’en og du går i gang med at slikke og nappe i dem, og jeg sidder og stønner stille, og det bliver du mere vild af og begynder at bide blidt i dem så de stritter mere og mere. Jeg kan ikke andet end at nyde det.

Så jeg begynder og nusse dig på ryggen og bruger lidt negle, ikke meget så du får rifter, bare lige så du kan mærke dem. Vi bliver mere og mere tændte og vi lade vores hænder famle sig frem på kroppen hvor de nu kan komme til. Jeg rejser mig op og lader dig tage mine bukser af, da du siger til mig at du gerne vil røre min fisse og slikke mine safter i dig, da jeg smager så godt.

Mens du har siddet og slikket mine bryster har du været snedig og taget dine bukser af, så jeg kunne mærke din store stive pik i min varme hånd og lege med den, kører hånden op og ned, op og ned. Det føles som du nyder det, for du følger bevægelserne med hele din krop. Jeg kan mærke at mit underliv er ved at eksplodere i en orgasme, men du stopper, så jeg kan få en rigtig dejlig laaang orgasme senere. Du rejser dig op og lader mig sutte din enorme pik, som er blevet helt våd af alle dine safter.

Jeg tager den langsomt ind i munden, lader tungen lege lidt med den inden jeg tager den helt ned til roden, og det kan du rigtig godt li’, så du tager mig rundt om nakken og fører mit hoved frem og tilbage i dit eget tempo. Lige pludselig stopper du mig og siger at jeg skal sætte mig på knæ og slikke dine skønne nosser hvor jeg gør et godt stykke arbejde. Du ryger længere ned i stolen så jeg bedre kunne komme til at slikke dig i røvhullet, lege med det med tungen.

Det hele bliver du så vild af at du skubber mig ned i mit sæde og tager mine ben op på skulderne og begynder at slikke min nu mere våde fisse og længere ned mod min røv. For jeg skulle også føle hvordan det var at få slikket røvhullet, da jeg ikke havde prøvet det før. Jeg synes at det var en dejlig fornemmelse og bliver mere tændt og kan bare mærke at jeg snart gerne vil have din stive pik ind i min drivvåde kusse.

Jeg beder dig om at sætte dig på sædet, så jeg kan sætte mig på dig med min røv imod dig, så du også kunne lege med mine bryster og baller. Kan høre sagte at du sidder og stønner og tager fat i mine hofter, så du styrer hvor hurtigt det skal gå. Jeg følger bare med og synes det er superdejligt og en fed fornemmelse at sidde i biffen og have noget total god, kinky sex.

Vi når at komme for fuld udblæsning inden filmen er slut og får det meste af tøjet på igen inden lyset bliver tændt og det andet par går. Men vi bliver siddende indtil rulleteksterne er forbi, for at samle kræfter efter den omgang sex vi lige havde haft. Hvor vi derefter går ud og finder et lille sted og sidde for at få noget af drikke, da det har været en rimelig varm og dejligt sex vi har fået i de sidste par timer.


Var denne sexnovelle fræk?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Se også

Storebæltsbroen

Vi rullede afsted mod hotellet i København. Da vi havde kørt en times tid trillede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.